Ana Sayfa » , , » Kişiye Özel Hediyeler İçin (Hediye Kulübü)

Kişiye Özel Hediyeler İçin (Hediye Kulübü)

Merhaba Arkadaşlar
Bugün size kişiye özel hediyelerin var olduğu bir siteden bahsetmek istiyorum. Hangimizin hoşuna gitmez ki üzerinde adımızın yazıldığı, üstelik kullanışlı bir hediye almak. Hediye Kulübü bu anlamdaki ihtiyaçlara cevap verecek bir site. Siteyi ve ilgili sekmeleri tek tek gezmenizi öneriyorum. Ben sizler için kendi zevkime göre bir kaç ürün seçtim. Bakalım benim zevkimi beğenecek misiniz? 

Bu seti çok beğendim ve siparişimi verdim. Kartvizitlik ve ayna. Çalışmaya çok düşkün biri olarak ofisime ve işime özel hediyeler beni çok mutlu ediyor. Hele ki üzerinde ismimin yazıyor olması ayrı bir mutluluk benim için. Siparişim geldiğinde instagram hesabımdan sizlerle paylaşacağım. 

Yine kişiye özel bir kalem seti, bambu kutusu var. İş değiştirmiş veya yeni işe başlamış arkadaşınıza verilecek güzel bir hediye olacak bu. 

Burada da yine kişiye özel bir tavla var. Bir tavla meraklısı olarak bu hediye bana gelse havalara uçarım sanıyorum, yani aklınızda bulunsun:)) 

Her birimizin akıllı telefon kullandığı ve prize yapışık yaşadığımız bu dönemde, portatif şarj aleti kimin hoşuna gitmez ki? Üstelik kişiye özel. 

Hediye almayı düşündüğünüz kişi sigara kullanıyorsa, işte iyi bir seçenek kişiye özel Mat Zippo Çakmak

Siteden hem telefonla hem online sipariş verebiliyorsunuz. Gördüğünüz fiyatlara KDV dahil. 100 liraya kadar olan siparişlerde 5 lira kargo ücreti var. 100 liranın üzerinde alışveriş yaparsanız kargo ücreti ödemiyorsunuz.Kredi kartı, kapıda ödeme, havale ve paypal ile ödeme yapabilirsiniz.

Sanıyorum sizler için seçtiğim bu ürünleri beğendiniz. Olur ya bana hediye almak isteyen arkadaşlarım olursa zevkimi de öğrenmiş oldular:) 
Hediye; kişiye özel olunca daha bir anlam taşır. Özel olmak, özel hissetmek nasıl da iyi gelir insana...
Sevgiler 







"Kişiye Özel Hediyeler İçin (Hediye Kulübü)" için 8 yorum:

  1. Alışıla gelmiş hediyeliklere göre çok hoş hediye alternatifleri :) Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Mükemmel Hediyelikler var mutlaka inceleyeceğim :) Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Hediye de süper bir alternatif, değindiğin için teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  4. aa hemen bakacağım hediye değil ama kendime alabilirim tabiki de :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de hedeflediğim bir kaç ürün var onları da alacağım:)

      Sil