Bahara Merhaba Partisi Sponsorları

Herkese Merhaba 
Kısa bir süre önce gittiğimiz Bahara Merhaba Partisi notlarını sizinle paylaşmıştım. Bu yazımda da diğer detaylar ve sponsorları yazmak istiyorum.
Gün içinde etkinliğin bir çok konuğu oldu bunlardan biri de İmaj Danışmanı Güneş Tulga idi. Görünüşümüz, kullandığımız renkler ve ses tonumuzu kullanmamızla ilgili küçük tüyolar verdi. Hatta konuşurken ben instagram paylaşımı yapıyordum şöyle bir cümle kurdu "şimdi siz benim ses tonumdan etkilenmediyseniz beni dinlemiyorsunuz" dedi. Kendimi kopya çekerken yakalanmış öğrenci gibi hissettim, bıraktım telefonu elimden. Oysa ki dinliyordum ama ses tonundaki vurgu, tınısını kullanmayı biliyor olması benim gibi birine balyoz etkisi yaptı pür dikkat dinlemeye başladım:)
Gelelim sponsorlara. Ben alfabetik sıra ile yazmak istiyorum.

Activar sponsorlarımızdandı. Her birimize göz altı torbaları ve ifade kırışıklıklarını azaltmaya yardımcı bir göz kremi ile DNA hasarı onarım özelliği olan kapsüllerden hediye edildi. Kullanıp sonuçları sizinle muhakkak paylaşacağım.

Anavarza Bal'da sponsorlar arasındaydı. Birer kavanoz bal ile partimizi tatlandırdı:)

Ar-Yıldız markasını tanımayan, bilmeyen yok sanıyorum. Partinin sponsorlarındandı. 3 kişiye çekilişle hediyesi oldu. Şanslılardan biri bendim ve nasıl bir tesadüf ki benim gibi bir çay canavarına çaydanlık çıktı:)

Dokuz tip mizaç modeline göre ilişkinin doğasını anlatan Aşk-ı Mizaç isimli kitap hediyelerimiz arasındaydı. Kitabın yazarları Uzm. Psikiyatr Dr. Enver Demirel Yılmaz ve Psikolog ve Aile Danışmanı Özge Ünal

Calve'de bizimleydi. Acılı Sos, Ranch Sos ve BBQ Sos bizlere hediyeleri oldu. Favorim Ranch Sos:)

Eriş Un bizimleydi. Her birimize çok amaçlı buğday unu göndermişti. Ayrıca biliyorsunuz Nudo markası da Eriş Gıda'ya ait. Nudolarımız vardı. Hatta tam burada Nudo lezzetinden bahsetmiştim sizlere. Çok sık tüketiliyor evimizde.

Erkap Kağıt ve Karton Kaplar ilk defa tanıştığım bir marka oldu. Kek kalıpları, Muffin Kalıpları hediye edildi. Bir defa denedim çok pratik. Diğer denememi sizlerle paylaşacağım kısmetse:)

Farmasi 'yi biliyorsunuz. Benim de çok iyi anlaştığım bir marka. Elegant Lipstick 01 göndermişti. Harika bir kırmızı. Ayrıca At Kestanesi Balsamı ve Arnica Montana Hand Cream göndermiş. Bu kremin bir özelliği içinde F vitamini varmış ki F vitaminin en önemli özelliğinin cilde sağlık vermesi gençlik vermesi olduğunu biliyorum. Şimdi daha çok merak ettim bu kremi. Ah ne olacak benim bu el bakımı merakım:)

Flormar her birimize bu hoş tasarımlı dudak bakımı için Care 4 Lips isimli ürününü göndermişti. 

Hatun Porselen el emeği bu cici ürünlerinden her birimiz için hazırlamıştı masalarımızda bizi bekliyordu. Emeklerine sağlık:)

Hc Hair Care biliyorsunuz benim vazgeçilmez markam. Kaybetmek üzere olduğum saçlarımı kurtaran bir ürününü kullanmamla markaya ilgim başladı. Uzmanların tüketici ile birebir ilgilinmesi hayranlığımı arttırdı. Tam şurada saçlarımın kurtulma hikayesini yazmıştım. Bu partide de ürünleri iyi tanımam sebebi ile sunumu benim yapmamı istediler zevkle gerçekleştirdim.


Home Sweet Home bizimleydi. polar kumaşlı Woven kırlentlerinden göndermişti bize, örgü desenli:)

Hotpoint partinin ana sponsoruydu. Çok hoş bir yarışma yaptı bizlerle. Bir kokteyl hazırlanmış, hepimize ikram edildi. Soru şu; bu karışımın içinde hangi sebze ve meyve var? Herkes tadına bakacak. Bu yarışma için ayrılmış bölümde sebze ve meyve resimleri olan magnetler var. O kokteylin hangi meyve ve sebzelerle hazırlandığını bulup ilgili magnetleri seçip fotoğraflayacağız. İnstagramda #hotpointleyazamerhaba tagi ile paylaşacağız. Hepimiz tadına baktık kararımızı verdik fotoğrafladık. Bilenler birden fazla olduğu için çekiliş yapıldı. Hamarat Füsun blogu katı meyve sıkacağının sahibi oldu. Ancak Hotpoint her birimiz için çay makinesi hazırlamıştı ayrıca. İşte burada.


Keramika sponsorlar arasındaydı. Mutfağım için çok hoş bir set göndermişti. Çay şeker ve tuzumun yeni evleri yani:)

Koroplast ürün çeşitlerinden bir paket hazırlamıştı bizim için. Çok cici önlüklerimiz de vardı:)

Lav'ın bize gönderdiği çay takımına bir bakar mısınız? Dantelli, nasıl da hoş:)

Leyla İnanır Güzellik Merkezi bizlere cilt bakımı için çek hediye etti. İlk boşlukta gideceğim kısmetse. Nişantaşı, Kadıköy, Kurtköy, Şaşkınbakkal, Kızılay, Lara, Konyaaltı ve 9 Eylül Şubeleri var.

Mutfağın Yıldızı Pakmaya sponsorlarımızdandı. Çok güzel bir paket hazırlamıştı bizler için. Kullanmaya başladım bile:)

Pepsico ürünlerinden oluşan bir paketle katıldı. Ayrıca güzel projelerin var olduğu bir kitap ve hoş ajandasını çok beğendim.

Porland Porselen şık kutusunda, şık bir kupa ile katıldı etkinliğimize.

Etkinlikte ayrıca MuratBey PeynirleriZwilling çekilişlerle hediyelerini verdi. Ayrılığın Dört Hali kitabı ile Nurunisa DoğruyolKodSekizZiyade Fasıl da sponsorlar arasındaydı.
Mekan sponsorunun Feronya Hotel'di. Kusursuz hizmet veren personeline buradan bir kez daha teşekkür etmek isterim.
Etkinlikle ilgili yazabileceklerimi iki post halinde sizlerle paylaşmış oldum. Ancak hissettiklerimi anlatacak kelime bulmakta ben bile zorlanıyorum o derece memnun kaldım bu davetten. Özellikle etkinlik sahiplerinden. Herşey için bir kez daha teşekkür ederim.
Sevgiler


























"Bahara Merhaba Partisi Sponsorları" için 45 yorum:

  1. kaleminize sağlık..sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Tüm destekleriniz için çok teşekkür ederiz...Sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Bol sponsorlu bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir etkinlik olmuş sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Ben de yakından takip ettim bu güzel etkinliği resimleriniz den. Her şey düşünülmüş en ince ayrıntısına kadar. Hediyelerinizi iyi günlerde, güzel günlerde güle güle kullanın.Sevgiler...))

    YanıtlaSil
  6. harika bir etkinlik
    anavarza bal da süperdir

    YanıtlaSil
  7. Sponsorluğunu ilk kez farkettiğim firmalar var,belli ki özel bir etkinlik..kıskanmaya devam ediyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir etkinlik olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  9. Hepsi de birbirinden güzel hediyeler, keyifle kullanın....

    YanıtlaSil
  10. Bol sponsorlu güzel bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil
  11. Guzel b'r etkinlik olmus.. Ben annemin rahatsizligi dolayisi ile katilamamistim.. Etkinlikte sizlere hediye edilen bazi markalari cok yakinen taniyorum ve deneyimledim.. Activar kremlerinden cok memnunum.. Etkisi muthis.. Kapsulleride uzun sure kullandim ve cok faydasini gordum.. Cekiliste sana cikan Aryildiz caydanligi gule gule kullan.. ama emin ol ben orada olsam bana cikardi..Daha once katildigim 3 cekilisten aryildiz caydanlik cikti ve evde suan bir koleksiyonum var :) Balla aram yoktur ama Anavarza bizim evde zevkle tuketiliyor.. Keramika Seramik ve Porland gonlumun sultani zaten.. Ozellikle Hotpoint cay makinesi hakkinda yorumlarini merak ediyorum.. suan caycim kirildi ve almak icin arastiriyorum..HC Hair Care urunlerinide kullanmaya yeni basladim.. Saclarimda nasil bir fark olucak merak ediyorum..Tum hediyelerini saglikla kullan canim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelmeni çok istemiştim.
      Activar markasını ilk defa duydum kullanmaya başladım bile. Sonucu merak ediyorum.
      Hc Hair saça ve saçtaki soruna uygun seçildiğinde çok iyi sonuç veriyor.
      Çok teşekkür ediyorum canım, sağolasın:)

      Sil
    2. Bende çok istiyordum ama kısmet olmadı.. İnşallah herşey yolunda gider ve en yakın zamanda görüşürüz..

      Sil
  12. Harika bir etkinlik ve harika bir anlatım, kaleminize sağlık! Hediyelerde çok güzel ve sponsor firmalardan bazılarını bende yeni tanıdım sayenizde! Bizimde 31 mayısta toplantımız var ama firmalar İstanbul' a daha çok önem veriyorlar ama yinede saolsunlar destek olan çok firmalar var tabi:) Hediyelerinizi güle güle kullanın, sizde benim gibi ballısınız ama ben daha ballıyım, geçen toplantıda redmond akıllı pişirici kazandım ve Filiz hanımın elinden almıştım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. Umarım keyifli ve başarılı bir gün olur. Etkinliğinizle ilgili yazılarınızı merakla bekliyorum.
      Sevgiler

      Sil
  13. süper bir etkinlik olmuş. Hazırlayanların emeğine senin de kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  14. hediyelerinizi güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  15. Etkinliğinizi sosyal medyadan takip etme şansım oldu.. Çok güzeldi her şey..Organizasyon da hediyeler de çok iyi hazırlanmış.. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  16. Etkinliğin kötüsü hiç olur mu ?
    Tüm ürünler gerçektenn güzelmiş şimdiden güle güle kullanın
    Sevgiler LEZZET TRAMVAYI

    YanıtlaSil
  17. Sponsor firmalardan bazılarını bende tanımıyorum.Güzel bir etkinlik olmuş sosyal medya danda paylaşımları takip etmiştim.Güzel organize edilmiş, emek verenlerin ellerine sağlık.
    Hediyelerinizide güle güle kullanın.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Gerçekten çok güzel bir etkinlikti. Sizde harika özetlemişiniz. Kaleminize sağlık. Sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Kalemine sağlık canım…
    Ne de güzel anlatmışsın yine detaylarıyla…
    Sevgilerimi bıraktım…

    YanıtlaSil
  20. Ne güzel bir etkinlik. Tüm ürünleri güle güle kullanın, tüketin. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  21. Nihalciğim o günü güzel anlatımınla tekrar yaşadım..Kalemine sağlık canım..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  22. Çok güzel bir etkinlik olmuş :) Tüm ürünleri güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil