Ana Sayfa » , , , » Tüketiciye Yeni Kaynak İçin Özel Bir Sİte

Tüketiciye Yeni Kaynak İçin Özel Bir Sİte


Merhaba Arkadaşlar;

Bir süredir takibinde olduğum bir proje vardı. Ben proje sahibinden daha fazla heyecanlıydım işin açığı. Çünkü bu oluşumu düşünen ve hayata geçirmek için çalışan bir kadındı, benim arkadaşımdı ve bloggerdı. 
Proje sahibi Şafak Karadeniz Kilimcigöldelioğlu yani Şafak'ın Dünyası blog yazarı. "Tarafsız Satın Alma" sloganı ile bir site açtı. Bu sitede bir tüketici aradığı her şeyi bulabilecek. Mesela; hangi markanın hangi ürünü nereden alınmalı, ne nerede daha ucuz, neyi alsam gibi bir çok sorunun cevabını bulabileceğimiz bir site  Bloggerlar Paylaşıyor
Biliyorsunuz Özhaber Gazetesi'nde bir köşem var. O köşede genelde girişmici kadınlar ve yeni projelerden bahsediyorum. Dün bu konuyu köşeme taşıdım. 
www.bloggerlarpaylasiyor.com'da yakın tanıdığımız blog yazarları da var. Köşelerinde sizleri kendi alanlarında aydınlatacaklar. 
Köşe yazımda da belirttiğim gibi, kadın hayatı kolaylaştırır. Eğer düşüncelerini hayata geçirmesi konusunda önüne engel konulmazsa ciddi başarılara imza atabilir. 
Şu an ben bu paylaşımı yaparak bir görev yerine getiriyorum, arkadaşlık görevi. Diliyorum ki Şafak, hedeflediği her şeye ulaşır. Güvendiği bir ekibi var, başarılı isimler alanlarında. Yolu açık olsun.
Yazımın başında bahsettiğim "ben ondan çok heyecanlıydım" cümlesine de bir açıklama yazmak isterim. Ben sevdiğim önemsediğim insanların üzüntüsü ve sevincini onlar kadar yaşıyorum. Bununla ilgili bir küçük anı da anlatmak isterim. Bir arkadaşım sıkıntılı bir durumdan kurtulmuştu, bunun karşılığında ona "oh rahatladım" dedim. O bana aynen şunu söyledi "sana ne oluyor". Yani daha evvel böyle bir samimiyet görmediğinden mi şaşırdı veya ben mi fazla abarttım bilemiyorum. İşte empati gücüm böyle tavan yapmış durumda:))
Umarım "ben ondan çok heyecanlandım" cümleme karşılık "sana ne oluyor" diye bir yanıt gelmez Şafak'tan:))
Sevgiler 


"Tüketiciye Yeni Kaynak İçin Özel Bir Sİte" için 35 yorum:

  1. Çok güzel bir proje. Bol şans Şafak!

    YanıtlaSil
  2. Umarım arkadaşım açtığı bu yolda çok başarılı olur .Severek takip edeceğim.

    YanıtlaSil
  3. Kadınların başarılarını desteklemek gerek. Ben de sizin aracılığınızla bu başarıyı tebrik etmek istiyorum. Umarım proje en iyi yerlere gelir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Bloggerlar Paylaşıyor ekibi adına
      İnşallah

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim Nahide hanım,
      sevgiler

      Sil
  4. Hayirli olsun kadinlari desteklemek zaten ilk hedefim
    Ustelik de Şafak gibi bir kadinsa bu projenin arkasindaki Tum Türkiyeye hayirli olsun demek lazim
    Duyurdugun icin seni sevmem icin bir sebep daha verdin bana
    Empati duygun destegin dobraligin icin seni katmerli seviyorum
    Ben de empati destek olayini doyasiya yasiyorum millet sasiyor
    Iki ornek mesela
    Operadayken diger mezzosoprano arkadasimin ses egzersizini yaptirmistim kuliste destek oluyor suyunu tutuyor cikinca ohhhh cekiyordum. Baska operacilar bizi kardes sandi benim de mezzosoprqno oldugumu duyunca soka girdi
    Gecen sene dukanin tr Koordinatörü geldiginde insanlarin zayiflamasi icin gidip konuştuğumu hikayemi anlattığımi söylemiştim bana neden hic cikarin yokken yapıyorsun dedi?!? Hersey para degil uyemin biri kizinin adini Melis koydu daha buyuk mutluluk mu var dedim ne kadar anladi bilmem hersey para olmus bu devirde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melis'cim teşekkür ederim. Birlikten kuvvet doğar, kim ne derse desin, biz her zaman bize yakışanı yapacağız.
      sevgilerimle

      Sil
    2. Ne güzel sözler bunlar Melis. Çok teşekkkür ederim. Birilerini mutlu etmenin huzurunu yaşayabilseler hakkımızda bu şekilde düşünemezler zaten. Onlara da Allah aynı hissi yaşamayı nasip etsin:)

      Sil
  5. canımmm çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, ben de inanıyorum ki, bu site emeğini paylaşan herkes için güzel şeyler yapacak, eşime, nihana, kadriyeye, sedaya, elmasa, ebruya, ireme,kübra ya çok teşekkür ediyorum.
    Site hakkında olumlu olumsuz yorum yapan tüm arkadaşlarıma senin nezdinde bir kez daha teşekkür ediyorum. Fikir benimdi, ama birlikte olduğum bu insanlarla her gün biraz daha gelişiyor ve değişiyor. Ben bloggerların birbirine destek olması gerektiğine inanıyorum. Takipçi sayısı, siteler, bloglar gelip geçici Eğer birilerinin bir noktasına dokunabiliyorsak ne mutlu bize. Bir gün bu dünyadan çekip gittiğimizde kazandığımız başarı ve güçten değil, insanlığımızdan bahsedilecek. Dilerim bizim içinde iyi insan lafını söylerler.
    Desteğin için teşekkürler sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. Başarıların daim olsun:)

      Sil
  6. Şafak arkadaşınıza başarılar.Empati güzel bir sey bence karsısındakı durumunu anlamak adına .Boyle herkes birbirini desteklese ne güzel olur değil mi.Sevgilerimi yolluyorum.

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkürler sevgiler.....

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir proje bugün takibe almıştım zaten paylaştığın için çok teşekkürler canım ♥

    YanıtlaSil
  9. Başarılar diliyorum.. Umarım her şey istediğiniz gbi olur...

    YanıtlaSil
  10. başarılar dilerim...gerçekten kadınlar ufacık bir destek alsalar maddi yada manevi neler üretirler neler...yeterki destek olunsun köstek değil...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. Ne kadar sindirilmiş kadın var kimbilir bir çok şeyi başarma potansiyeline sahip hem de.
      Sevgiler

      Sil
    2. Kadınlar birbirine destek olsa yeter aslinda ;) tesekkurler

      Sil
  11. proje güzelmiş kadınlara destek olmak lazım . Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Nihal tebrik ederim seni tatlım desteğin ve samimiyetin için.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil