Ana Sayfa » , , » Organik Saç Boyası Denilince?

Organik Saç Boyası Denilince?


Merhaba
Bir süre önce organik saç boyası arayışlarım sonunda hedefime ulaştığımdan bahsetmiştim sizlere işte burada.
Bio Organik sitesinden ürünüm geldi denedim şimdi sonucu paylaşmak istiyorum. Yukarıda gördüğünüz gibi bir ambalaj içinde boya ve ek ürünleri. 
Ben çikolata kahve tonları kullandığımdan  istemiştim.

İşte boya kutusundan çıkanlar, yani boya, saç bakım kremi ve aktivatör. Elbette eldiven de var ama ben onu çok geç farkettim. Çünkü kullanma kılavuzuna yapışık haldeydi:)
Boyanın özelliklerini hatırlayalım. Amonyaksız olması benim tercih sebebim oldu. Bir çok bitkisel yağ içeriyor ve paraben de içermiyor.
Ve denedim. Sürümü çok rahat. Fazla akışkan değil ama sürülmeyi engelleyecek kadar koyu da değil bu hoşuma gitti. Kokusundan bahsedeyim, amonyak olmaması sebebi ile o bildiğimiz keskin ve çirkin boya kokusu yok. Sürerken bitkisel olduğuna kanaat getiriyorsunuz çok doğal ve bitki kokusu geliyor rahatsız etmeyeninden.
Saçımı yıkayıp kuruttuktan sonra beyazlarımın da kapandığını gördüm. En güzeli de neydi biliyor musunuz? Ne renk istediysem saçım o renk oldu ve inanın bu ilk defa oldu.
Sanıyorum bundan sonra organik boya kullanacağım ve tercihim bu boya olacak yani Bio Organik Çikolata Kahve 5.0

Zamanında saçlarıma gereken önemi göstermeyişimin bedelini şimdi deneme yanılma yöntemi ile ödeyip telafi etmeye çalışıyorum. Denediğim ürünlerden memnun kalınca da sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.
Yeni bir ürün denemesinde tekrar görüşmek üzere :)
Sevgiler








"Organik Saç Boyası Denilince?" için 12 yorum:

  1. Hele de istedigin ton olmasi ilginc ve muhteşem her renkte bu basari saglanabilir mi hele de sarilarda bilemiyorum ama tskrler bu tanitim icin

    YanıtlaSil
  2. Bende sac derim sorunlu oldugundan bi ara organik boya kullandim.ama saclarimda cok yogun beyazlar oldugu icin kumral acik kahve tonlari malesef beyazlari kapamada yeterli olmadi..Sirf bu nedenden dolayi malesef kimyasal boyalar ile kuaforde boyatmak zorunda kaliyorum..

    YanıtlaSil
  3. ben de sözüm ona organik (sadece amonyaksız) bir boya almıştım. tek tük beyazım olmasına rağmen hiç kapanmamıştı. Hiç memnun kalmamıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha evvel benim de başarısız deneyimlerim olmuştu.
      Hatta bitkisel boya akıtıcı diye oriel alıp saçlarımı yok etmişligim bile var. Keşke o dönem şikayet etseydim yalan dolanla ürün sattıkları icin

      Sil
  4. bende cok memnun kalmıstım canım harika bir sac boyası diğer boyalardan gercekten cok farklı:)

    YanıtlaSil
  5. Denemekde fayda var ,güzel tanıtım için teşekkürler canım.
    Sevgilerimi bıraktım

    YanıtlaSil
  6. Henüz saçlarımı hiç boyatmadim yeni nesil ürünler epey başarılı olsa gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer ihtiyaç yoksa boyayı organik olsa da tavsiye etmem, keşke başlamasıydım zamanında

      Sil