Harmolance ile Her Kadın Tanışmalı!


Merhaba Arkadaşlar 
Bugün sizi özel bir marka ile tanıştırmak istiyorum. Evet her marka kendi içinde özel ama bu markayı bana göre göre farklı kılan ürün fikirlerinin tek bir kişiden çıkıp sonra ekip işine dönüşmesi ve o kişinin bir kadın olması.
Yasemin Kokulu Bir Hayat blogunun 3.yıl  etkinliğinde tanıştım ben de bir çok arkadaşım gibi firma kurucusu Didem Abut Özaydın ile.
Bizlere bu işe nasıl başladığını, bu ürünleri oluşturma fikrinin nereden doğduğunu anlattı. Ben çok etkilendim çünkü üreten kadınlara saygım farklıdır benim.
Hatta bu konu Özhaber Gazetesi'ndeki köşemde Girişimci Bir Kadının Hikayesi başlığı ile kaleme aldım. Okumanızı öneririm:)
Burada da ürünlerinin bir kısmından bahsetmek istedim. Mesela kadınların çok şikayetçi olduğu yaz aylarını kabusa çeviren topuk çatlakları için bir krem formule etmiş Didem Abut Özaydın. Bu arada bahsettiğim yazıyı okumadan geçenler için belirtmeliyim Didem Hanım kimya mühendisi. Kendisinin yakındığı problemlerden çıkmış yola. İşte o krem


Düzenli kullanıldığında topuktaki çatlakları giderdiği onaylanmış. Kullanmaya başladım bakalım nasıl bir sonuç alacağım:)
Krem 100 ml bir kutuda ve kaç gündür kullanıyorum çok az eksildi, belli ki bereketli bir ürün ve uzun süre gidecek. 


Bu ürün dışında omega3 tabletleri var. Gıda takviyesi için satılan ve kullanılan bu ürün bana göre de her yaşta kadının zaman zaman kullanması gerekenlerden. İçinde 60 adet kapsül var. Önerilen ise günde iki kapsül yani 1 ay kullanıyorsunuz bu kutuyu. Tekrar yazmak isterim bir ilaç değil gıda takviyesi bu:)



Hormolance ürünleri bu kadar değil tabi. Çeşitli kremler gıda takviyeleri yanı sıra tekstilde de farkı yakalamışlar. Akıllı tekstil ürünleri ile özellikle menopoz dönemindeki kadınların sıcak basma, terleme gibi sorunlarına çözüm üretmişler. İncelemenizi öneririm.
Dediğim gibi ben kullandıktan sonra deneyimlerimiz burada sizlerle paylaşıyor olacağım ancak bu ürünlerin oluşmasında ilk günden bu güne kadar o kadar emek ve araştırma var ki alıp denemeyi hak ediyor her biri.
Sevgiler








0Yorum