Tavsiye Melekleri Hızla Çoğalıyor!



Tavsiye Kanalı'na üye olmak için tık tık

19 Kasım 2014 tarihinde Özhaber Gazetesi'nde yayınlanan yazım


Merhaba 
Bugün size Tavsiye Melekleri'nden bahsetmek istiyorum.
Renan ve Erdem Tavukçuoğlu'nun hayata geçirdiği bir proje bu. Tüm üyeleri kadınlardan oluşan bir platform. 
Tavsiye Kanalı'nın 70 binden fazla üyesi var ve bu üyeler piyasaya henüz çıkmamış ürünleri deneyip, sosyal paylaşım sitelerinde bahsedip anlatıyorlar. Ben aynı zamanda bir blog yazarı olduğumdan bu oluşum içindeyim ve bir Tavsiye Meleği olmaktan çok mutluyum.
İşleyişi kısaca anlatmak isterim. Tavsiye Kanalı yetkililerinin cümleleri ile. Kimbilir belki siz de bir Tavsiye Meleği olursunuz.
Tavsiye Melekleri, farklı kategorilerden ünlü markaların ürün ve hizmetlerine ücretsiz ulaşıp deniyorlar, bu bazen bahsettiğim gibi piyasaya çıkmamış bir ürün olabiliyor. Bu ürünleri çevreleri ile paylaşıyorlar deneyimlerini anlatıyorlar olumlu olumsuz her sonucu Tavsiye Kanalı yetkilileri ile paylaşıyorlar.
Ben köşemde olabildiğince bu gibi oluşumlara, farklı projelere yer vermeye çalışıyorum. Bu anlamda geri dönüşlerden de çok memnunum. Özellikle girişimci kadınların başarıları beni ziyadesi ile mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. Olabildiğince bunları duyurmayı kendime görev kabul ediyorum.. 
Yeni projeler, yeni oluşumlar ve eleştirilerle tekrar bu köşe de buluşmak üzere.
Sevgiler







"Tavsiye Melekleri Hızla Çoğalıyor!" için 26 yorum:

  1. İlginçmiş. Duymuştum da, bunun böyle bir gruba dönüşmesi ve isimleşmesini ilk kez duydum. Hoş bi uygulama gibi. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süredir yakından takip ediyorum. İyi ve tutan bir proje:)

      Sil
  2. Daha önce bir kaç blogda görmüştüm.Üye olmak sizin blogunuza nasipmiş :))

    YanıtlaSil
  3. Ben üye olmaktan çok mutluyum. Üye olan her bloggerın yazılarının takip edildiğini düşünüyorum. Benim bir yazım için irtibata geçip sitelerinde yayınlamak için izin istediler ve bu beni çok mutlu etti çünkü henüz gelişme aşamasında bir bloga sahibim :) tekrar gündeme getirdiğiniz için teşekkürler duymayanlat duysun tavsiye meleklerini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkatle ilerleyen bir proje. Sosyal medyasını yürütenlerin hassas oluşu da dikkatimi çekti. Bu sebepler Özhaber'deki köşeme taşımıştım.
      Ben teşekkür ederim ilginize:)

      Sil
  4. Tavsiye meleklerini duymuştum. Detaylarını sayenizde öğrenmiş oldum. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler bilgilendirme için :)

    YanıtlaSil
  6. Epey bir zamandır Tavsiye Melekleri arasındayım.2. ci evim adeta dersem inanın abartmış olmam.Bir çok etkinliklerine katılma fırsatı buldum.Firmaların yeni ürünleriyle ilk tavsiye melekleri tanışıyor.Yeniliklerden ilk haberdar olup deneyimleme fırsatı bulabiliyorsunuz.Merkezin de yapılan tkinliklerde yeni kişilerle tanışıp sevgi dolu güler yüzle ağırlanıyorsunuz.Daha ne olsun değilmi.Sayın Renan hanım ve Erdem bey harika lara bizler için öncülük yapmaya devam ediyorlar.Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Bir tavsiye meleği olarakbu güzel oluşumun bir parçası olmakdan çok mutluyum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz teşekkür ederiz esas:) Ne güzel, ne harika yorumlar...Hepinize sevgilerrr😇

      Sil
  7. Ben tavsiye meleklerinden biriyim. Yazınız çok güzel aydınlatıcı. Herkesi tavsiye meleği olmaya davet ediyoruz. Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Fikrimühim'e benziyor birkaç aydır üyeyim ancak henüz bir aktivitesi olmadı bana :)

    YanıtlaSil
  9. ben yeni duyuyorum..bilgi için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  10. Ben aslında çok dertliyim bu site konusunda. Defalarca sosyal medya hesaplarından ulaşmama rağmen çözümlenmiyor sorunum bir türlü. :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorununuzu bilemiyorum ama destek mailine yazdığımda dönüş oluyor. Bir iletişim kopukluğu sanırım söz konusu. İrtibat kurmaya çalışın derim.
      Sevgiler

      Sil
  11. bir yıldır üyeyim...yinede bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmeyenler olduğunu düşünerek yazmıştım aylar önce bu yazıyı. Hala da birilerinin üye olmasına sebep olmak güzel.
      Sevgiler

      Sil
  12. Bende üyeyim ama hiç bana bir ürün gelmedi birde ama üye olduğum için memnunum legosunu bloga yerleştire bilirmiyiz.

    YanıtlaSil
  13. ben de üye oldum ancak sadece anketlerde mail atıyorlar başka bir olayını henüz görmedim...

    YanıtlaSil