Gratis Alışverişim


Gratis Alışverişim




Merhaba

Bugün evin eksikleri için markete çıkmam lazımdı. Aklımda Gratis'e uğramak hiç yoktu işin açığı. Ama tam da önünden geçerken bu mümkün olmadı günlük kullandığım ojem bitiyordu onu alayım dedim ama sadece onunla kalmadı.
Peki neler aldım? Hemen anlatayım fotoğraflarla.

Gliss şampuan aldım iki tane. Biri annem için diğeri oğlum için. İkisi de kuru saçlara uygun. Gliss bizim evin eksik olmayanlarından, annemlerin evinde de aynı. Kremi, maskesi spreyi mevcut. Sadece ben farklı bir ürün kullanıyorum saçlarımdaki normal üstü yıpranmadan sebep.



Garnier 3ü 1arada aldım daha önce bendeki etkisini sizlerle Garnier Saf&Temiz 3'ü 1arada Deneyimim başlıklı yazımda paylaşmıştım. Benim cildim karma ve ürünü sevdim ben.



Essence 3D Far aldım. Başka bir rengi hediye gelmişti bana. Bunu görünce almadan edemedim. Bakalım yakıştırabilecek miyim makyaj tarzıma?


Ve ojelerim. Hani yazımın başında belirttiğim günlük ojem ve yanında al beni diyen bir oje daha. Benimle bir olan ojem Golden Rose 10 numaralı rengi. Özel bir yere gitmeyeceksem ofis ev arasında mekik dokuduğum zamanlardaysam sadece bu vardır kullandığım. Ancak görüntünün çok önemsendiği yerlerde kombinime uydurmaya çalışırım ojemin rengini. Bir de Pastel'in 78 numaralı mavisini aldım. Tabi bunlar yakın zamanda blogda tek tek yazılacak.



Ve işte görür görmez vurulduğum bir Lip Gloss. Bu ürün Flormar'ın. Tanıyanlar bilir ben pastel renkleri severim. Makyajdan, kıyafete mutfaktan hatta araba rengine kadar tercihim pastel renklerdir. Işıltılı bir insan olmadığımdan ışıltılı, simli renkleri de çok tercih etmem. Ancak bir başka müşteriye gösterilirken bu ürünü görünce yanlarına gittim el üstüne sürülmüştü tester ürün çok cazip geldi. Benimle ilgilenen arkadaşa bundan da alayım dedim:)) Bu üründe yakında blogda olacak:)

Sadece oje almaya girip aldıklarım bunlar. Başka bir alışverişte tekrar buluşmak üzere:)
Sevgiler







"Gratis Alışverişim" için 9 yorum:

  1. Pastel 78 çok güzelmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Artık mat ruja geçmenin zamanı gelmedi mi değerli blogger kardeşim? Sana da hayırlı cumalar..

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan aldıklarını canım. Ben de ne zaman dışarıya çıksam Gratis'e uğramadan eve dönemiyorum:( Sevgiler<3

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullanın inşallah :)

    YanıtlaSil
  5. Bende de öyle oluyor asla sadece almak istediğimle çıkamıyorum Gratis'e girdiğimde :)

    YanıtlaSil