HC Eye Renewal Göz Kremi

Bugün sizlere benim en meraklı olduğum cilt bakım ürünlerinden bir göz kremi ile konuk olmak istedim Hc Eye Renewal Göz Kremi. Bence dikkatle okumalısınız.

HC Eye Renewal Göz Kremi


Yine ben önce vaatlerini anlatayım size isterseniz.
Göz altı torbaları, morluklar ve kırışıklıklara karşı olması ana başlıklar vaatlerde. İçeriğine gelince en önemlileri bana göre: Argireline yani botoks alternatifi bir peptid ve yeniden diriliş bitkisi ki bu bitkiyi tam buradaki videomda anlatmıştım. 
HC Göz Kremi


Hc Eye Renewal 15 ml tüp içerisinde koyu kıvamlı bir göz kremi. Uygularken parmaklarınızdan kaymadığı için göz altlarınıza yedirme işlemini rahatça tamamlayabiliyorsunuz. Fotoğrafta gördüğünüz kadarı iki göz için de yeterli oluyor. bu sebeple de uzun süre kullanmak mümkün.
Bende etkisine gelelim. Nemlendirmesini oldukça sevdim bana yeterli geldi. 1.tüpün yarısını geçmiştim bir süredir görmediğim erkek kardeşim ayaz İstanbul'a geldi ve aynen şu cümleyi kurdu "abla senin gözünün altındaki morluklar nerede?" şöyle bir zıpladım nasıl yani dedim. Son gördüğümde gözlerinin altı daha bir mor gibiydi dediğinde hemen HC Care sitesine girip bir tane daha aldım. Öyle ya, madem morluklarda işe yarıyor bir süre daha kullanmalıydım.  Şimdi ise ikinci tüpün yarısındayım. sonuç şöyle. Corrector olmadan kapatamadığım göz altlarımı şimdi orta halli bir concealer ile kapatabiliyorum, tabi uykusuz bir gece geçirmişsem veya standart baş ağrım çökmüşse morarmalar arttığından bu mümkün olmuyor ama genel durum itibari ile yerleşmiş göz altı morluklarım gözle görülür şekilde hafifledi. Bu noktada birşey belirtmek istiyorum. Bu gibi vaatleri fazla ürünlerde düzenli kullanım kesinlikle şart kesinlikle. Gerekirse, bir ışık gördüyseniz, benim bu üründe yaptığım gibi ikinci hatta üçüncüyü alın ve yine düzenli devam edin. Birkaç gün kullanımla veya ara ara kullanımla sonuca ulaşmak mümkün değil. Bu göz kreminde de sabah akşam göz çevresi temizliğinden sonra kullandım ben, zaten o şekilde öneriliyor. Bu arada göz çevresi temizliğinde ben gül suyu kullanıyorum. Etrafımda görüyorum ki bazı insanlar birkaç deneme ile ürün yorumu yapıyor. Ve gerçekten iyi sonuçlar verebilecek ürünler bu sayede ziyan oluyor emeklere yazık oluyor.
Şimdi gelelim diğer önemli vaadi olan çizgi onarımına:) Diyor ki: Argireline sayesinde 15 günde %17 oranında 30 günde ise %30 oranında kırışıklıkları azaltır. Kesinlikle ama kesinlikle bu oranlar doğru. Hatta ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, göz çevremdeki ince çizgilerde yarı yarıya azalma var. O bölge çok daha diri duruyor artık, tabiri caizse. 
Benzer ürünlerde en iyi teşhisi aslında etrafınızdaki insanlar koyuyor. Sizi bir süre görmeyen biri, kullandığınız ürün işe yaradıysa bunu çok rahat fark ediyor. O sebeple gözlem yeteneği olan arkadaşlarınızla bu testi yapın derim.
Sevgiler


"HC Eye Renewal Göz Kremi" için 16 yorum:

  1. kırışıklıklarda azalma olması çok iyi teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  2. Aa süpermiş ben biraz sabırsız davrandım yeniden başlayayım o zaman 😃

    YanıtlaSil
  3. süpermiş özellikle morluklara iyi gelmesini sevdim hemen inceleyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriği sebebi ile ümitliydim aslında ama bunu beklemiyordum. Hc Eye Renewal mutlu etti beni

      Sil
  4. Bende urun mevcut henuz baslamadim goz alti morlugum yada kirisikligim yok ama olmasini engellemek adina kullanmaya baslayacagim..cok tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Engelleme aşamasında daha da başarı göstereceğini umuyorum

      Sil
  5. Epeydir düzenli kullanıyorum yakında yazacağım senin de beğenmene sevindim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benzer vaatleri olan ürünler gibi bunun da düzenli kullanımı şart tabii

      Sil
  6. Nen bu etkileri anlayamıyorum. Kırışık yada oyle belirgin morlugum yok çünkü. Ama nemlenfirmesini seviyorum. İnce çizgilerin oluşumunu engellediğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz çevresinde net sorunlar yoksa sonucu anlayabilmek biraz zor elbette ancak engellemede daha başarılı olabileceğini düşünüyorum.

      Sil
  7. Hc eye renewal göz kremi kullananlardan biriyim . Senin ne güzel beklentini karşılamış canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah akşam kesinlikle aksatmadan uyguladım. Çünkü nemlendirme vaadi olan göz kremlerinden değil. Sonuca da ulaştım

      Sil
  8. İhtiyacım olan ürün buymuş meğerse. Hc eye renewal göz kremini hemen not ediyorum. Göz altı morlukları ve yaşın ilerlemeye başlamasıyla birlikte kendini göstermeye başlayan ince kırışıklıkları çok kafama takıyordum. Bir an önce başlamalıyım. Teşekkürler..

    YanıtlaSil