Revlon Photoready Perfecting Primer

revlon-makyaj-bazi

Merhaba 
Bugün sizlere Revlon Photoready Perfecting Primer'dan bahsetmek istedim.Uzun zamandır kullandığım bu ürünü yazmadığımı ise bugün farkettim.Dışarı çıktığımda bir arkadaşımla karşılaştım. Ve yüzüme farklı olarak ne kullandığımı sordu. Sayarken Revlon Makyaj Bazı dediğimde "tamam işte bu" dedi. Kendisi çok memnun kalmış. Ben de bu konuşma sonrası Revlon'un bu ürününü yazayım bari dedim:))

Revlon Photoready Perfecting Primer aslında fondöten veya bb krem olmadan bile kullanabileceğimiz bir baz arkadaşlar (eğer çok ciddi kapatılacak bir yer veya renk eşitsizliği yoksa). Tabi içinde bulunan silikon sebebi ile gözenekleri en aza indirerek cilt dokusunu tamamlıyor. Gün boyu makyajınızı sabit tutuyor ki, benim makyajım çok kalmaz yüzümde, özellikle bazı ürünler uçar gider cildimden. Bu ürünle makyaj tüm gün kalıyor ayrıca cildinizdeki o bütünlük gitmiyor. Bahsettiğim silikon detayı yüzünden işim bittiğinde bekletmeden yüzümü temizliyorum tabi.
Şu fotoğrafa bakarsanız, hiç bir filtre hiç bir ışık oynaması olmadan cildimdeki farkı görecekseniz. Fotoğraf bugün çekildi. Bazın yüzümdeki 4.saati. 

nihal-oran

 Bu arada neden böyle bir poz hemen söyleyeyim; erkek kardeşimle tavla oynadık, kaybeden kolunun altına tavlayı alacaktı. Ben kaybedince ona doğru çek fotoğrafımı derken, yan taraftan Asimetrikblog Mehtap bu pozu yakalamış. İyi bir tavla oyuncusunun hazin sonu:)



Revlon Photoready Perfecting Primer'a dönelim. 
Ürün içinde paraben yok, bari buna sevinelim. Watsons sitesinde "rötuşlanmış gibi görüntü" iddiası var ve ben buna kesinlikle katılıyorum. Yolun yarısını geçmiş bir kadına şu yukarıdaki görüntüyü ancak fotoğraf hileleri verirdi değil mi?:))
revlon-photoready-perfecting-primer

Ürün beyaz renkte diyebilirim veya kırık beyaz diyeyim. 001 numarası. 002 olanı biraz daha pembelik içeriyor ama o da bendeki gibi uygulandıktan sonra tabi şeffaflaşıp bütünleşiyor. Cam pompalı şişede ve elimde gördüğünüz miktar hemen hemen tüm cilt için yeterli.  
Cildimde şu zamana kadar kötü bir durum oluşturmadı onu da belirteyim, herşey yolunda. Karma bir cildim var ama kuruya dönük. Bilenler biliyor tabi ama bloguma ilk defa denk gelenler için her cilt ürünü yazımda belirtiyorum.
Kokusu pek hissedilir bir koku değil fiyatı sanıyorum 40 lira civarı. Yine fiyat ve performans derseniz, bu ürüne bu rakam çok rahat ödenir. 
Revlon ürünlerini Watsons Mağazaları'nda bulabilirsiniz. 
Yeni bir yazıda görüşmek dileği ile
Sevgiler





"Revlon Photoready Perfecting Primer " için 20 yorum:

  1. İndirimlerde alalım mutlaka 😇

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de inidirm dönemi yedeklemeyi düşünüyorum. Belki çekiliş için de alırım bi tane:)

      Sil
  2. Revlon çok sevdiğim bir marka... Ne zaman indirim olsa, başka bir şeyi gözüm görmez, kendimi Revlon standının önünde bulurum hep :) Cildime uygun tonda fondöten bulduğum sanırım uygun fiyatlı tek marka... Rujlarına, glosslarına, farlarına da bayılıyorum. Bu baza da mutlaka şans vereceğim. :) Bu arada kendinize haksızlık etmeyin, makyaj güzel olanı ortaya çıkarır, o fotoğraftaki görüntünün kaynağı tek başına baz olamaz. Maşallah diyorum <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel kalpli Blana, çok teşekkür ediyorum zarif yorumun için:)
      Revlon'un tüm ürünlerini denemedim. Merak ettiğim çok ürünü var aslında. Sırayla:)

      Sil
  3. Baz kullanmayı seviyorum bu aralar favorim Nivea for men after shave balsam :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden hiç kullanmazdım. Son bir yıldır alışkanlık haline getirdim. Bir iki saatlik makyajlarda kullanmıyorum hala. Ama gün boyu veya gece boyu o makyajla kalmak zorundaysam muhakkak kullanıyorum. Sanki yağlı cilt gibi yok oluyor kısa sürede renkler yüzümde.
      Nivea nın o ürününü kanaat oluşacak kadar kullanmadım henüz, kokusu direkt vazgeçiriyor uygulamaya başlarken. Ama ciddi ciddi inceleyeceğim. Bendeki performansını merak ediyorum:)

      Sil
  4. Bu makyaj bazını çok merak ediyorum indirimde almaya çalışayım :)

    YanıtlaSil
  5. Bende balsam kullanıyorum buara :) ama alternatif olarak mutlaka revlon deniycem :)

    YanıtlaSil
  6. Revlon markasını cok basarılı buluyorum kesınlıkle fondotenınıde ıncelemenizi öneririm çok memnunum bu ürünüde indirimde bakıcam :)

    YanıtlaSil
  7. Merak ettigim marka ve bazi , ellerinize saglik yaziniz icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla ürününü denemedim sanıyorum bu markanın. Lipstick, ojeleri ve bu baz. Çok merak ettiğim ürünleri var:)
      Teşekkür ederim

      Sil
  8. Bu ürün indirimde ilk alınacaklar arasında. Şu nivea arter shave konusunu da bir düşüncem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzellik Kazanı ve Şirin Kanatlar o balsamı sevmişti. Ben kokusundan dolayı kanaat oluşacak kadar kullanamadım hiç:)

      Sil
  9. Revlon markası bence de çok başarılı.İndirimde bende deneyeceğim. Paylaşım için teşekkürler.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  10. revlon bazi bugun 55 tlye aldim.fakat ya kullanmayi beceremedim bi sorun var gibi.beyaz beyaz gozenekler oldu fondeten surumu sonrasinda.bir sirri varsa paylasin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Pompa ucunda kurumuş ürünü görmeden yenisini sıktıysanız ürün içine karışan kuruyan bölüm pütür ve noktalı görünüme sebep olabilir. Şişeyi hafif çalkalayarak ve mutlaka az az kontrollü olarak kullandığınızda çok iyi bir ürün gördüğünüz gibi.
      Bir de son kullanma tarihi önemli, ona dikkat edin lütfen. Sadece bu ürün değil tüm ürünler için geçerli.

      Sil