New Well Bioenergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi

New Well Bioenergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi ile geldim bugün. Yeni bir ürün veya ben yeni görüyorum. Biraz Google'da araştırma yaptığımda ürünün bir çok kişi tarafından bilindiğini fark ettim. New Well Cilt Beyazlatıcı Krem nasıl kullanılır benzeri sorular gördüm. Ürün elime geçer geçmez de bir yazı hazırlamak istedim. Ürünü sitesinde incelemek isterseniz New Well Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi bu başlığı tıklayabilirsiniz.
New Well Bioenergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi

New Well Bioenergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi'nin bir çok vaadi var. Hemen onları yazayım size. Ciltteki ton eşitsizliklerini ortadan kaldırmak ve leke izi görünümlerini yok etmek. Cilt rengini eşitlemek ve daha sağlıklı görünen bir cilde sahip olmak Güneşin zararlı etkenlerinden kormak. Aynı zamanda güneşin zararlı etkilerine bağlı şekilde oluşan leke probleminin de önüne geçmek.  İçeriğinde bulunan Argan yağı ve Hiyalüronik asit cildi beslemek ve nemlendimek.
Cilt lekelerini gidermek ve cilde ihtiyaç duyduğu nemi kazandırmak, yüzünüzün kısa sürede daha canlı ve parlak görünmesini sağlamak. İçeriğinde bulunan salisilik asit sayesinde cilt üzerindeki siyah nokta oluşumunu engellemek.  Argan yağının besleyici etkisi ile daha canlı ve parlak bir cilt.
İşte vaatler bu şekilde. Günlük kullanıma ve her türlü cilt tipine uygun olduğu da belirtilmiş.
Cam bir kavanozda  70 ml boyutunda koyu kıvamda bir krem bu. Kokusu çok tanıdık, annelerimizin zamanında kullandığı bir marka vardı onun gibi kokuyor.
New Well Cilt Beyazlatıcı Krem kullananlar

İlk uygulamada ağırlık yapacakmış gibi hissediyorsunuz ama kısa sürede emiliyor. Ben gece rutinime dahil ettim şimdilik.
Buradan sonra ürünü tamamen bitirdiğim zaman güncelleme yapacağım. Kendi ellerimle göz göre oluşturduğum cilt lekeme ne kadar etki edecek, göreceğim sizlerle durumu paylaşacağım.
İçerik bölümünü de en alta ekliyorum ilgilenenler için.
Detaylarda görüşmek üzere.
Sevgiler
New Well Cilt Beyazlatıcı Krem



"New Well Bioenergy Cilt Beyazlatıcı Leke Kremi" için 2 yorum:

  1. eylül ayında ben de kullanacağım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu sene evde olduğum için bekleyemedim, başladım ben. Şimdilik gece kullanıyorum ama değişebilir

      Sil