Hediyeleşme Etkinliği Yeni Yıl Hediye Paketleri

Merhaba
Geçtiğimiz günlerde yazdığım Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 6 etkinliğimin bugün de hediyelerini yazmak istedim.   Yeni yıl hediye paketleri hazırlamak isteyenlere de fikir olabilir diye düşünüyorum, ne dersiniz?
Yeni Yıl Hediye Paketleri

Önce etkinliğin sponsoru Mineaderm'in hediyelerine bakalım. Daha önce farklı ürünlerini kullandığım, özellikle serumundan aşırı memnun kaldığım marka, bu defa yeni ürünlerle bizimleydi. Yukarıda fotoğrafını paylaştığım bu ürünlerden başlıklarla  bahsedeyim, sonra detaylı uzunca konuşuruz. Selülit kremi var mesela, oldukça iddialı bir de cilt balmı var. kırışıklık karşıtı el bakım kremi var ve bir çoğumuzun eğlenceli bulduğu ve yine oldukça iddialı bir bubble mask var. Bunların dışında Mineaderm farklı birer hediye vermek istediğinde ben powerbank önerisinde bulundum, öyle ya işimiz gücümüz telefonla ve şarj yetiştirmek çok mümkün olmuyor. Teklifim onaylandı ve tüm katılımcılara hediye edildi. Kendi adıma ve konuklarım adına teşekkür ediyorum.
powerbank
Şimdi gelelim etkinlikteki hediye eşim, Yeliz'in hediyelerine. Biota, pastel ve Inglot ürünlerinden bir paket hazırlamıştı Yeliz, hepsi tabii ki denenecek. Pastel artliner dışında hiç birini denememiştim. Teşekkürler Yeliz, emeğine sağlık.

Etkinliğin bir diğer hediyesi ise fotoğrafçımız Ayla İşbakan'dan geldi. Bu sürprizi tabii ki ben biliyordum, onun da organizasyonu bana ait ancak konuklarıma hoş bir sürpriz olduğunu ürünler incelenirken fark ettim. Neydi her birimizi sevindiren bu hediye? Fotoğraflarımızın basılı olduğu birer puzzle ve kupa. Sizce de çok hoş değil mi? Ben bu setten daha önce kardeşlerime yaptırmıştım oradan biliyordum bu güzel hediyeyi. Hem yapım hızı hem uygun fiyatı ile oldukça iyi bir hediye seçeneği bence. @aylaisbakan Instagram hesabından Ayla Hanım'a ulaşabilirsiniz. Kendi adıma ve konuklarım adına teşekkür ediyorum
ayla işbakan

Bir de bana özel hediyeler vardı. Bunlardan biri Funda Erkoç'a aitti. Kaplan gözü taşından bir kolye getirmişti bana. Çok fazla özelliği olan bu taş fazlaca ilgimi çekti. Zarif arkadaşıma teşekkür ediyorum çok çok...
kaplan gözü taşı

Şimdi sıra Gökçe'nin getirdiği hediyelerde. Biz birbirimize  bazen kozmetik düzeni yaptığımızda fotoğraf ve video atarız fikir alışverişi yaparız. Gökçe bana yeni düzenini atmıştı ben de bu palet ve serumu görünce gözlerimin yuvalarından çıktığını söyledim, hiç paletim ve serumum yok ya :D Sonra bir baktım aşağıda gördüğünüz paket geldi bana, bir de maske eklemiş. Teşekkürler Gökçe, kalp kalp kalp
thalia serum

En büyük hediye ise organizasyon sonrası konuklarımın gülen yüzlerle mekandan ayrılıyor olmasıydı, bu da tüm stres ve yorgunluğumu unutturdu bana. 
Bu arada etkinliğimiz birçok platformda haber oldu. Hafta sonu yazılarımın altına link ekleyerek hepsini sizlerle paylaşacağım. 
Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 6 etkinliği bu şekilde tamamlandı. Nasip olursa 7.etkinlikte tekrar bu konuları konuşacağız.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler






"Hediyeleşme Etkinliği Yeni Yıl Hediye Paketleri" için 9 yorum:

  1. Çok güzel hediyelerdi, keyifle kullanalım hepimiz :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsini keyifle kullan. Darısı nice güzel etkinliklere.

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerde kullan hepiniz :) Keyfli bir etkinlik oldu her yıl daha da güzel oluyor emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, çok teşekkür ederim. Desteklerin unutulmaz. Senin de emeklerine sağlık.

      Sil
  4. Puzzle ve kupa çok güzel çok değerli hediyeler.. Hediyelerinizi güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  5. Canım eline sağlık çok güzel bir etkinlikti. Hepinizi gördüğüme çok mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  6. Müthiş bir etkinlikti canım, güzel günlerde kullan hediyelerini :)

    YanıtlaSil