Bio Wave Güneş Kremi

Merhaba
Temmuz ayının tam ortasında bize en çok gerekli olan cilt bakım ürünlerinden birini anlatmaya geldim, Bio Wave Güneş Kremi bugünün ürünü. Blogumun istatistik bölümüne baktığım güneş kremi önerisi arayanları gördüğümden fazla bekletmeden yazmak istedim. Hemen bu noktada bir şey hatırlatmak istedim; aslında bakarsınız markanın tam Bio Wave I She ama Bio Wave olarak anıldığı için ben de o şekilde devam edeceğim bahsederken.
Bio Wave Güneş Kremi

Daha önce markaya ait Örümcek Ağır Cilt ve Göz Çevresi Kremi ayrıca Temizleme Köpüğü ve Tonik yazılarını yazmıştım. Başlıklar üzerine tıklayıp okuyabilirsiniz.  Bir de kısa bir videom var, onu da tam burayı tıklayarak izleyebilirsiniz.
Şimdi ürünü anlatayım size. 75 ml yumuşak bir tüpte. Tam adı Bio Wave Daily Sun Protection Cream 50 spf ve vaatleri şöyle: "Barındırdığı güneş koruyucu içerikler ve antioksidanlar sayesinde cildin UVA-UVB ışınlarına karşı korunmasına ve düzenli kullanımda, hafif ve kolay emilen formülü ile UV ışınlarından kaynaklı yaşlılık belirtilerine karşı korumaya yardımcı olur" denilmiş. Ayrıca cilt üzerine kolayca yayıldığı, yağlı his bırakmadığı yumuşatıp nemlendirdiği de vurgulanmış. Ürün içeriğini yine en altta paylaşacağım. Tabii Bio Wave Güneş Kremi kullananlar yine yorum yazarsa severim.
Bir güneş kreminde koruması kadar cildimde emilmesi de önemli benim için. Çok sevilen çok bilenen bir markanın üstelik çok uygun fiyatlı olmayan bir markanın güneş kremi almıştım; cildime yediremedim kireç gibi kaldı. Koydum bir kenara sonra da çöpe gitti. Bu anlamda güneş kremlerinde ilk gözlemlediğim durum bu. Bio Wave Güneş Kremi vaatlerinde de belirtildiği gibi sürümü, dağılımı ve emilimi rahat bir ürün. Bildiğimiz güneş kremlerinden biraz farklı bir yapısı var o dokulu yapı yok. Ve aynen bahsedildiği gibi yağlı bir his de bırakmıyor. Alttaki fotoğrafta gördüğünüz miktar hem bana hem oğluma rahatlıkla yetiyor.
Bio Wave Güneş Kremi kullananlar
Güneşten ciddi anlamda etkilenen bir tene sahibim. Beyaz tene sahip insanlar gibi o kadar kızarırım ki yaz ayları geldiğinde anlatamam. Zamanla da gereksiz bir bronzluk oluşur. Gereksiz diyorum; vücudumun kapalı olan ve daha az güneşe yakın bölümleri olduğu gibi durur çünkü. O sebeple de güneş kremlerinin kıvamından sonra ilgilendiğim bölümü ise ilk günlerde yaşadığım tecrübeler. Haziran ve Temmuz'un şu gününe kadar her gün kullandım. Dediğim gibi ciltte emilmesinde bir sorun yaşamadım. Hatta cildim burun çevresi hariç aşırı kuru, sırf denemek amaçlı nemlendirme yapmadan da uyguladım. Biraz emek harcasam da yine tamamen emildi sorun çıkarmadı. Üstelik yağlı his filan da dediğim gibi bırakmadı kuruluk oluşturmadı. Herhangi bir irritasyona da neden olmadı.
Bu arada kar beyaz tene sahip 8 yaşındaki oğlum da birkaç defa  kullandı ve cilde dağıtma işlemini de kendi yaptı.
Cildimde var olan hali hazırda batıp çıkan iki lekem dışında başka leke de oluşmadı. İşin özü gayet iyi anlaştık. Sitesinden incelemek isterseniz https://www.nsup.com.tr adresinden ürüne gidebilirsiniz.
İçeriği de şu şekilde Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Sodium PCA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Benzophenone-3, Sodium Acrylates Copolymer, Hydrogenated Polyisobutene, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Polysorbate 20, Lecithin, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Calendula Officinalis Flower Oil , Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Phytate, Citric Acid.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler



"Bio Wave Güneş Kremi" için 10 yorum:

  1. Bu markanin urunlerini kullaniyorum memnunum ama keske fiyatlari daha uygun olsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim dönemlerini takip etmek lazım sanırım Nurdan Hanım:)

      Sil
  2. hiç duymamıştım ben bunu ama iyi görünüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısı ile ilk an sevdirdi kendini. Sonraki kullanımlarda performansı da sevdim tabii

      Sil
  3. maaşımı alınca cilt temizleme ürünülerini almak istiyorum ben.
    Abla ben naime bu arada ismim çıkmıyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevdiğim ürünleri yani.
      Google girişi yapman lazım canım adının görünmesi için. Yani gmail hesabına girmelisin.
      Sevgiler

      Sil
  4. Bu sene henüz denize girememiş birisi olarak ben genelde doğal seviyorum ama bunuda bulursam denerim çok teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  5. YAZ AYLARI KABUSUM OLUYOR BEYAZ TENİM YÜZÜNDEN TATİL PLANI DÜŞÜNÜRKEN BAKAYIM ÜRÜNE :)

    YanıtlaSil