Avon Surrender Kadın- Avon Surrender Erkek Parfüm

Merhaba
Mis kokulu bir yazı ile geldim bugün. Avon Surrender Kadın ve Avon Surrender Erkek Parfüm günün ürünleri. Efsane geri döndü sloganı ile paylaşılan, bir çok insanın çok sevdiği görünce yupidik ama benim daha önce kullanmadığım parfümler bunlar. Surrender kullananlar o kadar sevmiş ki,   Avon Surrender muadili veya Avon Surrender benzeri koku şeklinde sayısız Google araması yapılmış. Durum böyle olunca 'Efsane Geri Döndü' sloganı gayet isabetli. Avon Surrender 2019 diyelim biz ona:)
Şimdi gelelim benim yorumlarıma.
Avon Surrender Kadın parfüm

Avon Surrender Erkek Parfüm

Bu parfüm için 'Baş döndürücü yönünüzü ortaya çıkarın!' denilmiş. Notalarında zencefil yaprakları, ardıç ve kakule varmış. Odunsu-Baharatlı bir koku olarak tanımlanıyor.
Biliyorsunuz parfümler, diğer kozmetik ürünleri gibi değil. İyi bir far paletini çok beğenirsiniz yazıp anlatırsınız. Renkleri de okuyucunun hoşuna giderse alır ve muhtemelen sizinle aynı sonuca ulaşır. Ancak koku zevki çok farklı. Herkes kullandığı parfümün notalarını, içeriğini az çok bilir. Mesela ben hem kadın hem erkek parfümlerde odunsu kokuları severim. Kadınlar da ayrıca turunçgiller katkılı olanları. Şekerli kokular asla bana göre değil. Demem o ki benim zevkime göre değil, parfüm notalarını okuyarak kendi zevkinize göre karar verin. Aşağıda kalıcılığı ve kullanım püf noktalarından da bahsedeceğim.
Avon Surrender Erkek Parfüm

Avon Surrender Kadın Parfüm

Surrender kadın parfüm için de baş döndürücü yanınızı ortaya çıkarın denilmiş. Demek ki Surrendir'ın kadın erkek fark etmiyor, baş döndürücü bir yanı var:) Hemen notalarında neler varmış bakıyoruz. Misk amberi ve çiçekler  Oryantal-Vanilya-Meyveli şeklince açıklanmış. Bana göre yazın değil de sonbahar kış aylarına daha uygun bir koku bu. Yaz aylarında da belki akşamları kullanılabilir.
Parfümlerin genel özelliklerine bakarsak, dediğim gibi ikisi de kış aylarına uygun kokular. Boyutları 50 ml. Benim koku zevkime de aşağı yukarı uydukları için sevdim. Tasarımları da ince uzun, hoş görünüyor. Çantada çok yer kaplamayacak şekilde düşünülmüş olmalı çünkü çok kalıcı olmadığından, sabah çıkarken kullanıp akşama kadar aynı tazelikte kalmayacağından yanımıza almak zorundayız. Hani çok sıkarsak çok daha fazla kalır durumu vardır ya parfümlerde, bu inanış bazı parfümlerde çalışmaz. Mesela Avon Surrender de öyle. Bunun yerine biraz sıkıp, ara ara tazelemek en akıllıca olanı olur. Çünkü fazla sıkıldığı zaman tahammülü zor ağır kokulara dönüşebiliyorlar. Az ama sık kullanmak daha verimli bir sonuç almamızı sağlar. Bazı parfümler için bu püf noktası önemli.
Sonuç olarak alıp kullanabileceğim bir parfüm diyebilirim. Özellikle kış aylarında. Bir de parfüm kıyafet kombini de önemli onu da belirtmiş olayım. Bu parfümü kot şort ve askılı bir tişört ile kullanmanız çok uyumlu olmaz düşüncesindeyim.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Avon Surrender Kadın- Avon Surrender Erkek Parfüm" için 10 yorum:

  1. ben kokuyu sevdim benlik bir koku tenimde de oldukça kalıcı oldu daha ne isterim .-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kalıcılığı çok uzun olmadı ama benim zevkime oldukça uygun bir parfüm

      Sil
  2. faydalı bir yazı olmuş emeğinize elinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Ben yoğun kullanamıyorum zaten canım . Fazla kaçırdığım zaman tıkanmama sebep oluyor:) Genel olarak eşimde bende sevdik parfümleri ,sizde güle güle kullanın .

    YanıtlaSil
  4. aklımda bulunsun..teşekkürler canım....sevgiler....

    YanıtlaSil
  5. Avon Surrender kadın erkek parfümlerin tasarımları hoşuma gitti. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil