Flormar Care Go Cuticle Oil

Merhaba
Sonunda yazıyorum dediğim ürünlerden biri olan Flormar Care Go Cuticle Oil ile karşınızdayım bugün. Neden böyle bir giriş yaptım? Ben bu tırnak eti bakım yağına öyle zor ulaştım ki bilemezsiniz, hemen anlatayım. Bir dönem bazı bloggerlarda gördüğümüz Flormar Arty Pop Koleksiyonu vardı hatırlarsınız. Böyle pembeli mavili enerjik bir tasarıma sahip ürünler. Bahsettiğim yağ da bu koleksiyon ürünlerindendi.
Flormar Care Go Cuticle Oil
Flormar Care Go Cuticle Oil

Sonrasında Flormar Care Go Cuticle Oil kullananlar bu üründen o kadar güzel bahsettiler ki, özellikle de tırnak ürünü olunca başladım aramaya.
Tabii ki koleksiyon ürünü olduğu için bulamadım. Sonra baktım ki ürün sevilince Flormar tasarım değiştirerek daimi ürünleri arasına eklemiş. Artık bulurum dedim yine yok. Koleksiyon ve üründen haberi olmayan kozmetik mağazası çalışanları var bunu da görmüş oldum. Online alayım dedim siteye gelmesini bekledim, baktım ki ürün fiyatı kadar kargo ücreti. Kargo ücreti 1 lira oldu hemen siteye giriş yaptım stok dahilinde olmadığını öğrendim. Maceraya bakın, hepi topu bir tırnak bakım yağı alacağım büyük azim :D
Bir gün anneme gittiğimde ArmoniPark AVM'ye gittim yine üründen bihaber olan Flormar çalışanına ürünü anlattım tanıttım getirin ya hu dedim. Haftaya gittiğimde ürün vardı ve ona kavuştum; inanabiliyor musunuz? Kara cuma indirimi alışverişime denk geldi bu durum. Peki macera bitti mi? Tabii ki bitmedi birazdan sonunu anlatacağım. Artık ürüne geçeyim.
Flormar Care Go Cuticle Oil 20 ml boyutunda minik plastik bir ambalajda, fotoğrafta gördüğünüz gibi pembe beyaz bir ürün. Vaatlerine bakalım şimdi de, diyor ki "Tırnak ve tırnak etlerin için hızlı ve yoğun bakım sunan bir ürün arıyorsan Flormar Care&Go Cuticle Oil ile bu arayışına bir son verebilirsin. Limon ve tatlı badem yağı özleri içeren bakım yağı, içeriğinde bulunan zengin E vitamini sayesinde tırnak ve tırnak etlerine ihtiyaç duyduğu nemi sağlıyor. Ellerinin bakımlı görünmesini istediğin anlarda en büyük yardımcın olacak Care&Go Cuticle Oil'in kullanımı da bir hayli pratik. Tırnaklarını süngerin içine batırıp birkaç kez çevirmen yeterli. Hızlı emilim sunan bakım yağını tırnaklarına masaj yaparak kullanabilir ve maniküre gerek kalmadan kısa süre içerisinde hem sağlıklı hem de bakımlı tırnaklara kavuşabilirsin. Maniküre vaktinin olmadığını düşünüyor ve tırnaklarının bakımı için pratik bir çözüm istiyorsan tatlı badem yağı ile nem; turunç esansı ile de ferah bir koku sunan Care&Go Cuticle Oil tam sana göre!"
Flormar Care Go Cuticle Oil kullananlar

Evet bunlar güzel vaatler, bir de kullanıcı yorumları okumuştum yani bloggerlar. Durum böyle olunca elbette beklemeden denemem lazımdı, üstelik o kadar beklemeden sonra. Tabii ki hemen denedim. Size tam tarih de yazayım 01 Ocak tarihinde başlamışım kullanmaya, yani yaklaşık 50 gün olmuş. Her gün  kullandığım da oldu, iki gün kullandığım da. Kapağı açıyorsunuz siyah bir sünger çıkıyor karşınıza ve ortasında bölünmüş bir yer. Oradan sırası ile parmaklarınızı yerleştirip bir iki defa çeviriyorsunuz. Parmaklarınıza gelen yağ ile de tırnak etlerinize masaj yapıyorsunuz. İlk kullanımda manikürlü tırnak görüntüsü görmedim ancak bir süre kullandıktan sonra tırnak etlerine bakım yaptığı kanaatine vardım. Ben bu gibi yağlarla bazen tırnak etlerimi de kesiyorum, eğer o kıvama gelirse. Bununla da her zaman olmasa da vaktim varsa yağ ile etlerin yumuşumasını sağlayıp yaptım ama dediğim gibi biraz zaman lazım masaj yapmadan yağı tırnak etlerim üzerinde beklettim sonra masaj ve manikür. Tırnak uzamasına da faydalı olduğu düşüncesindeyim. Tırnak kırılmalarını da geciktiriyor, bunu da gördüm. Yani sürekli alıp kullanabildiğim bir ürün oldu bu tırnak eti bakım yağı benim için.
Şimdi maceramın sonuna geçiyorum. Aldığım ürünü hemen açıp kullanmak istedim baktım ki daha önce açılmış, içine yeni oje sürülmüş bir parmak daldırılmış ve üst kısım kurumuş. Burada da yakın çekim o ürünün fotoğrafını paylaştım. Bir an geri dönüp 'bu nedir?' diye sormak istedim vazgeçtim. Sonra Flormar'a yazdım. 'Ben gider bir tane daha alırım ama bakın durum bu' şeklinde bir mesaj yazdım. Geri dönüş sağlanacak dediler. Sefaköy Flormar'dan bir özür telefonu bekledim. 26 Aralık tarihinden bu yana. Ama mail, telefon herhangi bir dönüş olmadı, üzgünüm. Çok sevdiğim bir arkadaşımla bu durumu paylaşmıştım. Anadolu yakasında bir mağazada bulup almış ve ben onu kullandım diğeri fotoğraf çekiminden sonra çöpe gitti zaten.
Neyse sonuçta üründen memnun kalmış olsam da maceramın son aşaması beni incitti, olmasaydı iyiydi.
Bu arada ürünü indirimde 10 TL indirimsiz  15 TL'ye alabiliyoruz. Uzun süre de gidiyor.
Blogumu hala takibe almadıysanız pc için sağ tarafta, mobil için altta göreceğiniz "izleyiciler" kısmından takibe alabilirsiniz. Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Flormar Care Go Cuticle Oil" için 14 yorum:

  1. Flormar care cuticle oil özellikleri güzel bir ürün. Hoşuma gitti ama bulmak kolay değil anladığım kadarıyla.

    YanıtlaSil
  2. bendeki bitti alacağım bundan yine..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de alacağım, inşallah sorunsuz bulurum bu defa

      Sil
  3. Tırnak bakımı çok önemi epeydir aradigim bir üründü tanıtım için tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. Talihsizlik yaşamışsınız.. Firmaya bildirmeniz iyi olmuş.. Geri dönüş olmasa da..
    Flormar Care Go Cuticle Oil'in turnakların kırılmasını geciktirme gibi bir etkisinin olması güzel. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bildirmeyecektim ama geri dönüşler olmasa eksikleri gidermeleri mümkün değil.
      Çok teşekkür ederim

      Sil
  5. güzel ürüne benziyor ama yaptıkları ayıp olmuş, kullanılmış ürün satılır mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet baya baya yanlış yapılan. sonrası geri bildirim almamış olmam da ayrıca üzücü
      Ürün gerçekten başarılı

      Sil
  6. Ay benim bunu mutlaka almam lazim. Asiri merak ettim.. Nasil gormemisim ben bunu🙈 harika bir yazi olmus👌🏻

    YanıtlaSil
  7. Flormar care go cuticle oil etkilerini gözlemlemişsin bu çok güzel bir durum . Ben flormar mağazasına ne zaman gitsem alacak bir şey bulamam :( Genelde bir oje alıp çıkarım. Bu yağ indirimde bakacağım bir urun oldu . Yalnız firmanın bu vurdum duymaz tavrı hiç hoş olmamış. Bu kadar macera yaşayarak aldigin bir üründe bu kadar tatsız bir durum yaşaman çok kötü olmuş. En azından firma bunu telafi etseydi diye düşündüm. Sonuçta kimse kullanılmış ürün almak istemez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çok fazla çeşit var ama çalışanların çok ilgili olmaması sebebi ile bakmak bile istemiyor insan. Bir Şirinevler şubesinden çok mutlu ayrılırdım hatırlarsın, oradan ihtiyacım yoksa bile alışveriş yapardım personelin sıcaklığı sebebi ile.
      Evet bir geri bildirim bekledim, şube müdürü arayıp özür dileseydi vs ama olmadı.

      Sil