Urban Care Coconut Kuru Şampuan

Urban Care Coconut Kuru Şampuan bugünün yazısı. Hakkında iyi kötü bir çok yazı okuduğum bu kuru şampuanı bir de ben deneyeyiim dedim ve bir Watsons alışverişimde aldım.Urban Care Coconut Kuru Şampuan  yorumlarına bakıldığında dediğim gibi ya 'daha iyisi yok' veya 'ben bununla anlaşamadım' gibi birbirinden bağımsız kullanıcı yorumları okuduğum için, ysni sırf merakımdan aldım.

/urban-coconut-kuru-sampuan

Ben saçlarımın yapısı sebebi ile çok fazla kuru şampuan kullanan biri değilim çünkü.
Yalnız neyi atladım? Koşturarak alışveriş yapmanın sıkıntısını yine yaşadım. Seçtiğim Urban kuru şampuan hindistan cevizi içeriyor:) En son yağlı ciltler için  temizleme jeli alıp, verecek kişi zor bulmuştum. Yani bu ilk değil:) Yani tüm raflar bana uygun ürünlerle dolu gibi, markayı gör-denemek istediğin ürünü gör-at sepete örüntüsü ile alışveriş yaptığımı kabul ediyorum. Her zaman dediğim gibi siz benim söylediğimi yapın yaptığımı yapmayın. Hatta ihtiyaç duyduğunuz ürünü tam anlamıyla araştırın. Size uygunluğundan iyice emin olun öyle gidip alın. Bu arada fiyat araştırmasını da atlamayın. İndirimden 3 gün önce alışveriş yapab,n bir Nihal konuşuyor burada:))
 Urban Care Coconut Kuru Şampuan'a dönelim. Vaatleri nelermiş ve benim blog yorumum nasıl olacak?

urban-care-coconut-kuru-sampuan

Bu kuru şampuanın hacim verdiği, yağlanmış sönük saçlara hacim verdiği ve fazla yağdan arındırdığı belirtilmiş. Ayrıca 7/24 bakım yaptığı, kalıntı bırakmadığı ve saçı ağırlaştırmadığı da vaatler arasında. Keratin komplexi ve YV filtresi sebebi ile saçları güneş ışınlarından koruyarak bakım yapması da bonusu. Bu arada ürün 200 ml

Gelelim Urban kuru şampuan yorumuma. Öncelikle şunu söylemeliyim; benim saçlarım çok kuru ve ince telli. Dolayısı ile saçımı yağdan arındırması özelliğini çok fazla inceleme şansım olmadı. Şimdiye kadar saçımın yağlandığını hiç görmedim. Ancak saç kirlendiğinde zaten ince telli olduğundan hacim ihtiyacı ve matlığın giderilmesi için bu vaatleri olan kuru şampuanları deniyorum zaman zaman.
Öncelikle net olarak söyleyeyim asla ağırlık yapmadı. Gerekli mesafeden püskürttüğüm için beyazlıklar oluşturmadı.kalıntılar da bırakmadı. Az da olsa bir hacim verdi günü kurtarmamı sağladı.


Hindistan cevizi kokusu sevenler bayılacak. buram buram kokuyor:)) Bir kaç saat de kalıyor bu koku. Başka çeşitlerini alacağım onlardan da mutlaka size bahsederim, burada veya instagram hesabımda. Benim bildiğim diğer çeşitleri Bloom Baby Bloom ve It's So High Bu arada  Urban Care Kuru Şampuan fiyatı 25-30 lira civarı.
Sizler Urban Care Coconut Kuru Şampuan'ı denediniz mi? Özellikler yağlı saçlara sahip olanların yorumlarını merakla bekliyorum.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler
?










"Urban Care Coconut Kuru Şampuan" için 10 yorum:

  1. bir kuru şampuan için çok pahalı geliyor bana ayrıca başka bir marka kullanıyorum ve memnunum ondan .. ama bunun hindistan cevizi kokulusunu almana çok güldüm evet :-)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimde daha uyguna gelir diye düşünüyorum. Farklı markalar da deniyorum. Aslında bakarsan çok kuru şampuan insanı değilim benimki sadece merak.
      O konuyu hiç sorma. Yine bir koşturma sırasında başıma gelenler. sadece bu olsa yine iyi :D

      Sil
  2. Severek kullandım bende :) ince cansız saçlarıma günü kurtarmak için iyi geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlşı saçlar için Urban Care Coconut Kuru Şampuan sanırım daha verimli

      Sil
  3. aynen ben de kupkuru saçlarıma ne gerekse aldım bunu :) dayanamıyoruz işte, sadece 2 kez kullandım öylece duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hacim ümidi ile kuru şampuan alıyorum. günü kurtaracak kadar işimi gördü:)

      Sil
  4. Urban Care şampuanı saç derime alerji yapmıştı o yüzden markaya pek olumlu yaklaşamıyorum. Kuru şampuanda da favorim Batiste her zaman ablacığım, emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Hindistan cevizi dedin kalbimden vurdun. Saçlarım kurudur ama bazen lazım olabiliyor o nedenle indirimde gördüğüm zaman el altında olsun diye sepete atacağım bir ürün oldu <3

    YanıtlaSil
  6. It's So High olanını aldım ben de bu seriden fakat ne yoğun kokusundan ne de performansından memnun kalmadım :(

    YanıtlaSil
  7. Kuru şampuanlar bana uygun ürünler değil. Ama ihtiyacı olanlara önermeli..

    YanıtlaSil