Farmasi BB Krem Deneyimi


Herkese Merhaba

Yaz geliyor, yani umarım geliyordur dışarıda deli gibi yağmur var. Fondötenleri büyük ölçüde geride bırakıp BB kremlere geçeceğimiz dönemler yaklaşırken Farmasi BB Krem hakkında bilgi vermek istedim. 
Farmasi ürülerini bir çok yönden fazlaca severim. Bunların başında Türk sermayeli bir marka olması. Sonra içerik olarak olabildiğince masum olması. 

farmasi-bb-krem-ozellikleri

Fiyatları da öyle aman aman yüksek değil. Şikayetçi olduğum tek detay ise şuradaki kozmetik mağazasına gidip alamıyor olmak. Mesela Farmasi Tea Tree Balm muhteşem bir ürün ve evde sürekli bulunmasını istiyorum. Ancak Farmasi temsilcisi bul sipariş ver kargo ücreti, kapıda ödeme parası ve bekleme süreci oldukça rahatsız ediyor beni.

Neyse biz Farmasi BB kremi anlatmaya geçelim

Farmasi bb krem özellikleri 

İki ayrı renkte satışa sunulmuş açıktan ortaya ve ortadan koyuya. Bendeki ise açıktan ortaya. Bana kalırsa ikisi arasında bir hatta iki ton daha olmalıydı. Açıktan ortaya olan bana açık aslında ama ortadan koyuya olan da baya koyu. İkisi arasında kaldım. Sadece online görme şansım olduğu için de açıktan ortaya olanını seçtim. Zaten üzerine bronzer allık vs derken görünen kısmı da fazla olmayacak. Çünkü diğeri gerçekten fazla koyu. Açıktan ortayı ilk aldığımda eyvah dedim ama uygulamadan bir kaç dakika sonra cildimle bütünleşmesi, maske gibi durmaması oldukça hoşuma gitti.


Ürün 50 ml tüp ambalajda. Rengi aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi. Vaatlerine bakıldığında;  cilt kusurlarını kapatırken gözenekleri tıkamaması, gün boyu nemlendiriyor olması, spf 15 i, cildi besliyor olması ve yumuşaklık sağlıyor olması görünüyor. Makademya Fındığı Yağı, Vitamin B3, Yulaf Özü, İpek Ekstrakt, Argan Yağı, Kolajen barındırıyor. İçerikte paraben alkol yok, ayrıca Farmasi hayvanlar üzerinde test yapmıyor.


Vaatlerde söylendiği gibi gerçekten hafif bir yapısı var ve ciltte ağırlık yapmıyor. Baz olmadan kullandığımda bile cildimin kuru olmasından sebep sıklıkla karşılaştığım zamanla pul pul görünme kabusunu yaşatmıyor, sabitlendiği gibi kalıyor. Bir BB kreme göre kapatıcılığı da oldukça iyi. Eğer günün büyük bir bölümü yüzümde kalacaksa baz ile kullanıyorum her hangi bir silinme bölünme yaşamıyorum, ben silene kadar kalıyor. Evet cildi aydınlık gösterdiği de doğru. Dilerim en kısa zamanda ara bir renk çıkar ve ben daha bir içime sinerek kullanırım. 
Farmasi ürünlerinde temsilci olduğunuzda indiriminiz oluyor biliyorsunuz. Siz de aldığınız ürünleri çok daha düşük fiyata almak isterseniz benim ekibime katılabilirsiniz. @huzunsarisiblog Instagram hesabımdan bana ulaşabilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Farmasi BB Krem Deneyimi" için 18 yorum:

  1. Hayvanlar üzerinde test yapmaması olumlu fikirler oluşmasına yardımcı tabi. Bir de dediğiniz gibi ara bir ton olsa benim için de daha iyi olur sanırım..
    Teşekkürler.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o noktada sıkıntı yaşadım ben de. Bakalım belki sesimizi duyan olur

      Sil
  2. BB artık kullanmıyorum ama açık ara en sevdiğim BB kremdi bir ara bu çok başarılı güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben özellikle yaz aylarında daha fazla kullanmaya başladım son zamanlarda. Fondöteni sıcak havalarda taşıyamıyorum.
      Çok teşekkür ederim

      Sil
  3. Bu başarılı bir urun ama dediğin gibi ara renkler olmasi gerek , birde biz alıştıkya dokunarak alacağız ürünleri katalog satışları zor oluyor.

    YanıtlaSil
  4. BB kremleri yazın tercih ediyorum. Mavi serinin gözaltı kapatıcısını kullanmıştım ve beğenmiştim. Yazın bakabilirim buna :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onu merak ediyorum. Acaba benim göz altlarımda nasıl olur?

      Sil
  5. benimde çok severek kullandığım bb kremlerinin başında geliyor bu ürün .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba şişiriliyor mu Farmasi BB krem diye düşünüyordum işin açığı ama sevdim ben de

      Sil
    2. bende öğle düşünüp almıştım , ama evet güzel :)

      Sil
  6. Çok başarılı bir blogunuz var tebrikler.

    YanıtlaSil
  7. Öneri için teşekkürler. Kaleminize sağlık. :))

    YanıtlaSil
  8. bende bu ürünü kullanıyorum normalde diğer ürünlerde kaşıntı yaşıyordum bu üründe yaşamadım ve kalıcılığına kesinlikle güveniyorum. açıktan ortaya tonunu kullanıyorum çok memnunum :) @çb

    YanıtlaSil
  9. Elimdeki stoklar bir türlü bitmediği için bu bb yi alıp deneme şansım olamadı bir türlü ama çok merak ediyorum duruşunu..

    YanıtlaSil
  10. Ben de çok sevdim bu BB kremi yalnız en açık rengi bile koyu kaldı bana. O yüzden CC olanıyla yola devam ediyorum. Kuru cilt için o çok daha iyi geliyor canım.

    YanıtlaSil