Loreal Paris Paradise Maskara Yorumum

Sanırım artık renkli kozmetikte maskaralara ve allıklara verdiğim önemi biliyorsunuz. Bugün yine bir maskaradan bahsedeceğim. L’Oreal Paris Paradise Maskara.  Yerli yabancı youtuber, bloggerlar tarafından o kadar anlatıldı, o kadar övüldü ki almadan duramadım, indirim bile beklemeden aldım. 
Hem maskara sevdiğimden hem de acaba boşa övülen bir ürün mü diye merakımdan. Üstelik bu ürünün hüneri daha ülkemize gelmeden duyurulmuştu Loreal Paris Paradise Maskara kullananlar tarafından. 
Loreal Paris Paradise Maskara


Hemen her maskara yazısı yazdığımda veya okuduğumda karşılaştığım bir sorun var. Biri çok beğenmiş ama diğeri tam tersini söylüyor. Burada fikrini söyleyen kişinin maskaradan beklentisini mutlaka belirtmesi lazım. Maskaranın vaadi tek tek ayırıp uzatmak ise ve bunu gerçekleştiriyorsa, hacim isteyen bir kullanıcı elbette memnun kalmaz. O sebeple küçük ama önemli bu detayı atlamamak gerekiyor. Biz geçelim Paradise maskaraya. 
Loreal Paradise Maskara yorum


Kıl bir fırçaya sahip maskaranın vaatleri aynen şu şekilde: Göz alıcı hacim, ultra konforlu fırça, ultra kremsi yapı, E vitamini hint ve argan yağı içerikli, doğal minerallerle zenginleştirilmiş yoğun siyah pigment. Vaatlere bakıldığında kirpikleri her zaman ön planda olsun isteyen kadınların heyecanlanacağı bir tablo.  Bu arada benim kirpiklerim görünmese de var ama hem düz hem çok ince. O sebeple bir maskarada ilk aradığım hacim. Sonra diğerleri... Kirpikleri kaldırıyor, hacim veriyor uzatıyor. Bunun dışında ciddi bir topaklanma yapmadı, dökülme akma dağılma olmadı, ben silene kadar kirpikler asla düşmedi. Çıkartırken sorun yaşamadım, gayet rahat temizlendi. Uygulama sonrası kirpiklerde aşırı bir sertlik, kalıp gibi duruş olmadı sanırım bu da içindeki yağlardan kaynaklı. Ben Gratis'e gittiğimde almıştım Loreal Paris Paradise Maskarayı, evet yine alırım ama bu defa indirimde alırım :D 

Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere. 
Sevgiler


"Loreal Paris Paradise Maskara Yorumum" için 13 yorum:

  1. mutlaka alınacaklar listesine yazıldı bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten başarılı bir maskara, tabi dediğim gibi beklentiye göre :D

      Sil
  2. Kozmetik alışverişini çok seviyorum. Ah bir de aldıklarımı kullansam 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkli kozmetik bir türlü bitmiyor ki, sürekli yeni bişetyler de alınca tabi hiç tükenmiyor :D

      Sil
  3. Bu maskaranın seveni çok elimdeki maskara stoğu biraz azalsın bende almayı düşünüyorum.:)

    YanıtlaSil
  4. Dediğin gibi iki zıt yorum okuyunca insan neye inanacağını şaşırıyor. Ancak artık ben çok merak ettiğim bir ürün olursa, kimsenin dediğine bakmadan kendim alıp deniyorum. Bu maskara da onlardan biri. Sende çok başarılı durmuş. Benim kirpiklerim çok zayıf bakalım bende etkisi ne olacak.

    YanıtlaSil
  5. İndirimsiz fiyatı hakeder mi bilemiyorum ama instagramda da dediğim gibi ben yapısını çok beğendim. Kirpiklerimde bu maskarayı kullandığım zaman hep hangi ürünü kullanıyorsun yorumu alıyorum. Dökülme yapmıyor, ağırlık hissi vermiyor. Memnun olmam için birden fazla artısı var =)

    YanıtlaSil
  6. Tatilde aralıksız bu maskarayı kullandım.Gayet güzel bir ürün bence ♥

    YanıtlaSil
  7. Performansı çok iyiymiş. Dediğim gibi bu maskarayı çok merak ediyordum. Benimde alacaklarım sıralamasında ilk sıraları aldı bu yazı sayesinde :)

    YanıtlaSil