Oriflame The One Featherlight Maskara

The-One-Featherlight-Maskara


Merhaba

İstanbul'un yaz gelmemiş Haziran ayından selamlar.
Bugün en sıradan, hafif makyajımın olmazsa olmazlarından biri olan bir maskara ile geldim. Oriflame The One Featherlight Maskara.
Makyaj sever herkesin renkli kozmetikte olmazsa olmazı muhakkak vardır. Benim ise maskara ve allıklar. Aldığım zaman bir kenarda beklesin, elimdekiler bitince açarım diyemiyorum. Aslında maskara gibi bazı kozmetik ürünleri çok kısa vadeli, yani 6 ay içinde tüketmeniz lazım. Hiç birşey olmazsa kuruyorlar performansları azalıyor. Bile bile açıp kullanmaya başlıyorum. Siz benim söylediklerimi yapın ama yaptığımı yapmayın:)
Gelelim The One Featherlight Maskara'nın vaatlerine ve benim deneyimime. 
Diyor ki: Topaklanma yapmaz, yapışma yapmaz mükemmel bir şekilde kirpikleri belirginleştirir ve uzatır. İçinde doğal ayçiçeği tohumu ve yaban mersini vaksları karışımı varmış bu sebeple de ultra hafif dokuluymuş.

The-One-Featherlight-Maskara

Fırçası yukarıda gördüğünüz gibi, uzun süredir de kullanıyorum. Vaatleri hemen hemen doğru. Uzatması tamam, yapıştırmaması da doğru. Bunun üzerine kıvırıp kaldırıyor. Benim kirpiklerim ünce ve düz. Öyle her maskara ile de anlaşamam. Her ne kadar takma kirpik etkisi veren maskaralar, yani kaşlara kadar kirpikleri uzatıp dolduran maskaralar tercihim olsa da bunu doğal duruşu sebebi ile sevdim. Kirpikler ipek gibi duruyor uygulandığında. Aşırı bir hacim vermiyor ama diğer olumlu özelliklerini ciddi anlamda sevdim. Gün içinde dökülme yapmadı. suya dayanıklılığını test etmedim, zaten öyle bir vaadi de yok:)
Bir daha alır mıyım? Eğer bir Oriflame temsilcisine denk gelirsem veya bir online alışveriş sırasında aklıma gelirse alabilirim. Ben aldığımda 30 lira civarıydı, hatta küsuratı vardı ama şimdi yazıyı hazırlamadan önce baktığımda bazı online alışveriş sitelerinde 16 liraya kadar düştüğünü gördüm.
Oriflame'ın bu serisinden denediğim tek üründür.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler





"Oriflame The One Featherlight Maskara" için 16 yorum:

  1. Ben de meraktan hemen açar denerim ama son zamanlarda bir iki tane açmadan duruyor nasıl olduysa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim 3 tane oldu açmadığım. Biri daha önce deneyip memnun kaldığım diğerleri ise yeni deneyim. ama açıkları saymasam daha iyi :(

      Sil
  2. Oriflame maskaralarinı hiç denemedim . İndirimde alınırsa, doğal duruşu sebebi ile günlük kullanıma uygun olur diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki farklı maskarasını almıştım Oriflame'ın diğerini de bi deneyelim bakalım. Markaya çok yakın değilim o sebeple fazla ürününü denemedim:)

      Sil
  3. hacim vermeyen maskarayı sevemiyorum ben :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük makyaj için ideal geldi bana. Ama benim de tercihim yoğun ve kaşlara kadar gelen kirpikler:)

      Sil
  4. 10 tane maskaram varsa 10'u da açılmıştır sanırım ahah :) Bende duymuştum bu maskarayı seveni çok. Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl bir meraksa bizdeki. Sadece ruj konusunda biraz daha temkinliyim. Açmadığım çok ruj var:)

      Sil
  5. maskara tipi ürünler kullanım ömrü dşük olduğu için benim aynı anda birden fazlasını açmamaya çalıştıklarımdan. Teki bile verilen sürede bitmiyor maalesef. o nedenle mini boyları daha bile çok seviyorum. Oriflame'nin bu maskarasını denenmemiş olsamda birçok maskarasını kullandım ve genelde söylediği performansı veren ürünlerdi. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitmiyor tabi, kuruyor :/
      Benim ilk maskarası buydu kullandığım Oriflame ın. Bir tane daha aldım ama hala açmadım direniyorum:)

      Sil
  6. Neden hüzün sarısı merak ettim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüz-n ve sarı rengi birbirine çok yakıştırdığım için blog açarken bu ismi tercih ettim.Eğer kozmetik yazacağımı bilseydim isim Hüzün Sarısı olmazdı. Yaşam üzerine yazacaktım ama kozmetik yazılarımın daha fazla okunduğunu görünce sadece kozmetik yazma kararı aldım:)
      Sevgiler

      Sil
  7. Benim de vazgecilmezim maskara ve eyelinerler bunu da denememistim hiç ama aklımda olsun sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz şeklime en eyeliner pek yakıştırmıyorum ama maskara merakım çok eski ve baki:)

      Sil
  8. Fırçası güzel sevdiğim gibi ama oriflame temsilcisi hiç yok çevremde 😐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sıkıntı burda da var. Bunu ve bir başka maskarayı daha ofise gelen seyyar kozmetikçiden aldım :D Üye yapalım diye başladı iki maskara bir siyah kalem ile kurtardım kendimi:)))

      Sil