Yves Rocher Süngerli Oje Çıkarıcı

yves-rocher-sungerli-aseton


Merhaba

Yves Rocher Süngerli Oje Çıkarıcı ile geldim bugün. Bir oje düşkünü olarak bol bol da aseton veya oje çıkarıcı deniyorum. İçlerinde çok memnun kaldıklarım olsa da kullanmadığım bir tanesine denk gelirsem alıyorum. Yves Rocher Süngerli Oje Çıkarıcı da bunlardan biri. Ve ben yeni kullanmaya başladım. Deneyim sabitlenince de sizlere yazmak istedim.

Süngerli asetonlar bir çok insan için oldukça pratik biliyorsunuz. Bunun yanı sıra işlevi de iyi ise insanın vazgeçmesi pek mümkün olmuyor. Çok sık oje değiştiren biriyseniz ve ara ara kısa seyahatleriniz oluyorsa böyle ürünler vazgeçilmez oluyor.

75 ml olan bu oje çıkarıcı siyah bir ambalajda, benzerlerinde olduğu gibi çevirmeli kapak ve asetonlu süngeri var. Sünger oldukça ıslak. Sevdiğim ilk özelliği ise süngerin renginin de siyah oluşu (koyu füme). Böylece çıkardığınız ojenin rengi ne olursa olsun görüntüyü bozacak kadar belli olmuyor. 

Süngeri görebilmeniz için dışarı çıkardım:)


Yves Rocher sitesinde ürün ile ilgili ojeleri kolayca temizlediği, aseton içermediği, tırnak ve tırnak etlerine zarar vermediği belirtilmiş. Ayrıca ürün badem yağı içeriyormuş.

Bana kalırsa vaatlerini yerine getiren bir ürün. Ojeleri kolayca temizlemesi veya tırnaklarıma zarar vermemesi, kurutmaması güzel. Asetonsuz oje çıkarıcı denildiği için standart bir aseton kokusu beklemiyordum ama çok rahatsız etmese de o koku var. Çok sorun değil bu durum yıkayınca geçiyor. Oje çıkarıcı ne şekilde olursa olsun kullandıktan sonra ellerini muhakkak yıkayanlardanım. İçinde badem yağı olduğu belirtilmiş. Kesinlikle his anlamında o aşırı yağ hatta nemlenme hissi oluşmuyor (azıcık oluşsaydı iyiydi aslında) ama kurutma da kesinlikle yapmıyor bu da bir başarı.

Ürünün fiyatı sitesinde 14 lira gibi. Uzun süre kullanılabilecek bir ürün ve fiyat performans bakımından oldukça başarılı. Tekrar alabileceğim bir ürün olduğunu da belirteyim.  
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Yves Rocher Süngerli Oje Çıkarıcı" için 6 yorum:

  1. Bunu drnemek istiyordum. Yazi cok faydali oldu canim teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Ben bunu denemiştim ama kokusu çok ağır geldi. Öksürtecek kadar yoğundu. :/

    YanıtlaSil
  3. Merak ettim bunu.. ben Flormar'i kullaniyorum. Denemediysen tavsiye ederim👌👌

    YanıtlaSil
  4. Bu tip süngerli asetonları tatil çantalarında tercih ediyorum.Dökülüp saçılmıyor aklımda olsun;)

    YanıtlaSil
  5. Seyahatlerde oldukça pratik oluyor bu tarz oje çıkarıcılar, merak ettim ben de yves rocher'ı :) Mutlulukla kullanın <3 :)

    YanıtlaSil
  6. Asetonunu kullanıyorum çok memnunum eminim bu da güzeldir :)

    YanıtlaSil