Zigavus Isolde Bitkisel Saç Boyası

isolde-bitkisel-sac-boyasi

Merhaba

Zigavus Isolde Bitkisel Saç Boyası bugün size anlatmak istediğim ürün. Zigavus ürünlerini birçok blogger arkadaşımın kullandığını ve memnun kaldığını görünce ve temiz içerikli ürünleri olduğunu görünce bir bakayım dedim. Hem bu saç boyasını aldım hem de Zigavus One Minute sıkılaştırıcı krem aldım. Tabi onun deneyim yazısını kullandıktan sonra sizlerle paylaşacağım ve tabi diğer özelliklerini.

Şimdi Isolde Bitkisel Saç Boyası'na geçelim. Aldığım renk Ceylan Kahve numarası 7.7. 


Fotoğraffta boya kutusunun içinden çıkanları görüyorsunuz. 
Bitkisel boyanın içindekiler: Jojoba Yağı, Keratin, Badem Yağı. Vaatleri ise yoğun pigmentler ile kalıcılık, ışıltı ve beyaz kapama.
Aslında ben bu gibi boyaları da boyama kabı ve fırça ile uygularım ama bunu olması gerektiği gibi uyguladım. Yani oksidanlı uygulama şişesine boyayı sıkıp iyice çalkaladım. Tarak  yardımı ile de saçlarımın tamamına yedirdim. Yaklaşık 30 dakika bekledim ve yıkadım. Besleyici bakım kremini kullanmayı da unutmadım tabi.
Kokusu bildiğimiz boyalar gibi keskin olmasa da amonyak kokusu belli tabi. Saçlarımı sertleştirmedi. Saçlar kuruduktan sonra bahsedilen parlaklığı da gördüm. Ancak beyaz kapamada iddiası kadar başarılı değil. 10 üzerinden 6 diyebilirim. 
Kısaca eğer saçlarımda beyazlar olmasaydı sürekli alıp kullanacağım bir boya olurdu. Yazık ki 24 yaşımdan beri beyaz saçı kamufle mücadelesi veriyorum ben.
Yazımın başında bahsettiğim One Minute Sıkılaştırıcı Krem'i de deneyimleyip yazacağım.
Not: Boyanın kalıcılığı ile ilgili deneyimimi bir süre sonra 'güncelleme' yaparak ekleyeceğim yazıma.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Zigavus Isolde Bitkisel Saç Boyası" için 19 yorum:

  1. beyazlar konusu önemli, o sebeple bu boya sana olduğu kadar bana da hitap etmiyor ne yazık ki... paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Ayy bende beyaz dolu en son revlon kullandım akma yapmıyor ama beyazlar ile başa çıkmak çok zor 😢

    YanıtlaSil
  3. Beyazlar yüzünden ben de sacimi mecbur boyar oldum, cok fazla olmasalarda ben gördükce aynada sinirleniyorum :( Ben de bu aralar sacimi boyamayi düsünüyorum fakat bu marka ulasilabilir degil benim icin suan, ayrica beyaz kapamada cok basarili degilse, bilemedim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyazları tam kapatıyor evet. Diğer tüm özellikleri tamam.

      Sil
    2. Tam kapatmıyor yazacaktım, yanlış oldu 😕

      Sil
  4. Bende bir cok bloggerdan duydum markayi ama sac boyasinda her zaman dogal renklerde organik boya tercih ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam organik olup beyaz kapatma özelliği olan bir saç boyası olsa...

      Sil
  5. boya kokusu beni çok rahatsız ediyor.. Bu boyanın kokusunun diğerleri kadar keskin olmaması benim için olumlu bir etken.. Teşekkürler bilgilendirme için. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet az miktarda hissediliyor. Ben teşekkür ederim ilginize:)

      Sil
  6. Beyaz kapama önemli bu markaya denk gelmedim ben.Ama doğal içerikli ürünlerin renk skalası maalesef geniş olamıyor istesemde tercih edemiyorum.Ben uzun zamandır Koleston kullanıyorum içeriği temiz olmasada verdiği etkiden memnunum:)Yine çok güzel bir inceleme olmuş:)Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Ben de organik boya kullandığımda beyazlarımı kapatmamıştı :/ (evde yaptığım, en iyisi kuaförde boyatmak)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı kuaförler merdiven altı boya kullanıyor ve İçerikleri çok kötü. O sebeple mecbur kalmazsam gitmiyorum. Gidersem de gözümün önünde boyayı hazırlamalarını rica ediyorum. Markayı görmek için:)

      Sil
  8. Maalesef bitkisel boyalar benim beyazlari da kapatmiyor.

    YanıtlaSil
  9. eczaneden aldık bu boyayı ve arkadaşımın saçına bizzat ben sürdüm ve beyazlar tamamen kapandı saç parlak ve yumuşacık oldu. yorumları görünce biraz şaşırdım açıkçası. biz 7 numarayı kullandık diğer boya markalarının 7 numarasına göre biraz daha koyu oldu, ama arkadaşım ve ben çok beğendik. bence kendiniz deneyin derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Ben de sizin beyazlar kapandı ifadenizi okuyunca şaşırdım.
      Ben kendim denedim zaten:)

      Sil