Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

garnier-cift-fazli-micellar
Merhaba Yeniden

Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu hakkında bir de benim yorumlarımı okumanızı istedim:)
Aslına bakarsanız ben bu ürünü almayacaktım ama o kadar farklı yorumlar okudum ki birbirinden bağımsız, en sonunda bari alıp ben tecrübe edeyim dedim.
Ürünün vaatlerinde kalıcı makyajı bile kolaylıkla çıkardığı, cildi arındırıp rahatlattığı belirtilmiş. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için olduğu da söylenmiş. Garnier Çift Fazlı Micellar argan yağı içeriyor. bu noktada önemli konu var bahsetmek istediğim; ürünü araştırırken bazı blog yazarlarının şu yorumuna tanık oldum "mis gibi argan yağı kokuyor". Argan yağı kokmaz, belli belirsiz bir kokusu vardır o da asla mis değildir.  Bir dönem argan yağı hakkında ciddi araştırma yapmıştım, konu ile ilgili bağımsız bir yazı hazırlayıp sizlerle paylaşmak istiyorum uygun bir zamanda.
Şimdi ürüne dönelim. 400 ml olan temizleme suyunda 200 defa kullanım gibi bir not var. Tabi bu sizin nasıl kullandığınıza göre değişir tahmin ettiğiniz gibi.
Bir çok benzer ürünün kullanım talimatında "iyice çalkalayınız" yazar. Siz bu ürünü, delice çalkalayın, çılgınca çalkalayın olur mu? Sonra bir de sıradan çalkalayıp kullanın. aradaki farkı göreceksiniz. Argan yağı temizleme suyundan kolay ayrıştığı için pamuğa her döküşünüzde tekrar sallayın şişeyi:)
Kesinlikle yağlı his bırakmayan bu ürünü yine her türlü makyaj temizleme işleminde kullandım. Ten makyajımı, rujumu çıkarırken zorlanmadım ama kalıcı göz makyajı ürünlerinde beni zorladığını itiraf etmeliyim. 
Cildimde  herhangi bir soruna sebep olmadı. Kurutmadı ama yine de kuruya dönük bir karma cilde sahip olduğumdan mı bilmiyorum, kullanım sonrası nemlendirici kullanma ihtiyacı hissettim ben. Bunu da bazı kullananların cildi yumuşacık yaptığını söylemesi üzerine yazma ihtiyacı hissettim.  
Fiyatına gelince ben 15 lira gibi bir fiyata almıştım. İndirimsiz 21 liraydı sanırım.
Günlük makyajımı zorlanmadan çıkardığı için, pratik olduğu için yine bir indirimde denk gelirsem alırım.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu" için 27 yorum:

  1. Çok faydalı bir yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Benim cildimde gerginliğe neden olmuştu. Suya dayanıklı göz makyajımı da dediğiniz gibi tam temizlemiyordu. Çok abartıldı, merakıma yenik düşüp almıştım evde duruyor şimdi nerdeyse tamamı dolu olarak :) bu arada argan yağı yazısını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki sbartılmasaydı beklenti yüksek olmazdı. Bende gerginlik olmadı ama anlatıldığı gibi yumuşacık filan da yapmadı. Nemlendirici sürmeden rahat edemedim.
      İlk fırsatta yazacağım inşallah:)

      Sil
  3. Canım bilgilendirme îçin teşekkür ederim😘benimde merak ettiğim ürünler arasındaydı. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Herzamanki gibi faydalı bir yazı olmuş �� Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  5. Ben de deniyorum bu ürünü. Fakat benim gözlerimde aşırı tahrişe sebep oldu, göz makyajımı çıkarmak için üç kez denedim. Üçünde de aynı sorunu yaşadım. Sadece ten makyajını çıkartmada kullanıyorum artık. Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de günlük makyaj temizlemede kullanıp bitireceğim:)

      Sil
  6. benim de çok merak ettiğim bir üründü ilk çıktığında fakat biraz yorumlanmasını bekledim almadan fikrim olsun diye. çok beğenenler de vardı dediğiniz gibi beğenmeyenler de. içerisinde alkol olduğunu okuyunca ben almaktan zaten vazgeçmiştim ki bu çift fazlı ürünler bana hiç hiç yaramıyor. bir de tamamen katılıyorum size, argan yağı başka yağlar ya da parfüm ile karıştırılmadıkça berbat kokan bir yağ, aslında burnunuzu sokmadığınız sürece de kokusuz. bu konuda katılıyorum o mis gibi kokusunu ben de alamadım markette incelerken.. elinize sağlık yine güvendiğim yorumlarınızla merakıma nokta koydunuz =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok farklı yorumlar okudum ben de almadan önce. İkna olmayı bekledim çünkü çift fazlı ürünleri seviyorum ben. Üstelik vaatlerinde tüm makyajı temizliyor olması durumu da cazip gelmişti. Berbat bir ürün değil tabi ki ama çok övenler olmuştu o kadar olmadığını deneyerek gördüm.
      Çok teşekkür ediyorum:)

      Sil
  7. Bilgilendirme için teşekkür ederim...ben de aldım bu ürünü... kokusu çok hoşuma gitti...temizleme konusunda çok ağır koyu makyaj yapmadığım için bence yeterliydi... sevgiler (Selma'nın Organik Mutfağı)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet günlük makyaj için gayet yeterli ama ben gerek olmasa da bu gibi iddialı ürünleri deneyimleyip yazabilmek için koyu makyajı evde bile yapıyorum:)

      Sil
  8. Güle güle kullanın Huzun Sarısı. Garnier ürünlerini genel olarak beğeniyorum. Bunu henüz denemedim. İlk fırsatta ben de deneyeceğim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. bu güzel bilgilendirme yazısı için teşekkürler :) bende indirimde denk geldiğimde deneyeyim bi :)

    YanıtlaSil
  10. güzel günlerde kullanın, merak ettiğim bir üründü.

    YanıtlaSil
  11. Merağımı pekiştiren güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  12. Bana yaramayacak bir ürün. Hem o kadar çalkala hem kurutsun cildi istemem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurutma olmadı da nemlendirme ihtiyacı hissettim. Cilt tipi ile alakalı aslında. Kuruya dönük bir karma benim cildim.

      Sil
  13. Ben sorunsuz tüm makyajimi temizleyebildim, Acaba diyorum üretim yerleri degisik ise, ürünlerin icerikleri ayni olsa bile, sonuclari farkli olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bunu ben de düşündüm benzer durumlarda. Belki abuk olacak ama aklıma şu örnek geldi. İstanbul'da yediğim McDonalds Big Mac ile Adana yediğim arasında inanılmaz lezzet farkı vardı. Adana da iki ısırık alıp bıraktım. Marka aynı, malzemeler formüller gramaj hepsi aynı lezzet değişik.
      Kozmetik ürünlerinde de neden olmasın:))) Kendime gülüyorum bu arada:)))

      Sil
  14. Pembe olana göre daha başarılı buldum ben de bu ürünü.

    YanıtlaSil