Catrice Luxury Nudes Soft Matte

catrice-soft-matte

Merhaba

Catrice Luxury Nudes Soft Matte haftanın ilk yazısı olsun. 01 White&Bright gördüğünüz renk. Mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için. 
Çok severek ve heyecanla aldığım serilerden biri Catrice'in bu ojeleri. Yalnız bu kadar zor bir ojeye rastlamak her zaman mümkün olmuyor:)
Aslında dün instagramda ve snapchat hesabımda paylaşmıştım günün ojesi olarak fakat kalıcı bilgi vermek adına blogda da yazmak istedim.
Nedir bu bilgiler ve neden böyle bir bilgi verme ihtiyacı hissettim? Bu serinin 3 rengini kullandım ama "zor" dediğim sonuç değişmedi. Renkleri ve duruşlarını sevdiğim için kullanmaya devam edeceğim, her zaman olmasa da ara ara.
Öncelikle diğer mat ojeler gibi iki kat sür çık yapma şansınız yok. Şu gördüğünüz 3 kat sürülmüş hali ve yine de istediğim gibi olmadı çizgiler oluştu. Nasıl kullanmak gerek? İlk katını ince diğer iki katı ise kalın uygulamalarla tamamlamak zorundayız. Kalın ve 3 kat uygulamak kuruma sürecini uzatacak diye düşünenler olabilir, hayır kuruma hızı çok iyi. Fotoğrafladıktan sonra 4.katı sürdüm çok daha iyi durdu.
Bu arada ilk uygulamada, oje ıslakken pırıltılı bir hali var, bu sizi yanıltmasın kurur kurumaz matlaşıyor.
Kalıcılık için 1,5-2 gün diyebilirim. 
Özellikle bu rengi fazlası ile sevdim. Bende olan diğer renklerini de zaman içinde instagram hesabımda günün ojesi olarak paylaşırım.
Fiyatını net olarak hatırlamıyorum. Bir Rossmann alışverişimde almıştım ama Catrice ürünleri hesaplı ürünler.
Almak isteyenler, kullanıp blogunda yazmak isteyenler veya iki ince kat uygulayıp "olmadı" zannedenler için bu yazı burada dursun:)
Sevgiler




"Catrice Luxury Nudes Soft Matte" için 19 yorum:

  1. Rengi çoook güzelmiş. Beyaz ve beyaza yakın tonlar ille de uzun tırnak istiyor bence. Sizde çok güzel duruyor. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer mat ise evet uzun tırnak istiyor. Ama sedefli ışıltılı beyazlar bakımlı kısa tırnaklarda çok hoş duruyor. Evet bu rengi ciddi ciddi sevdim tüm zorluğuna rağmen:)

      Sil
  2. Ne kadar güzel tırnaklarınız var maşALLAH ve size çok yakışmış iyi günlerde kullanın <3

    YanıtlaSil
  3. catrice ten benim de iki ojem var ve çok memnunum, fiyatları da uygun, bu mat renk de size çok yakışmış. zaten mat olayı herşeyde favorim, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik ürünlerinde genelde mat tercihim rujlar hariç. Onlarda daha bir saten yapılı veya minik ışıltılı olanları tercih ediyorum. Markanın bu serisi zor ama özellikle şu renk çok güzel

      Sil
  4. Rengi çok güzelmiş gerçekten... Sürülmesi zahmet isteyen ojeleri günlük kullanmak zor olsa da, sevdiğim renklerini vakit bulduğumda kullanmayı seviyorum :) Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çabuk kuruması sebebi ile 4 kat sürerek biraz zahmete gireceğim sanırım. Özellikle bu renk için:)
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  5. beyaz ojeler özellikle uzun tırnaklarda çok güzel duruyor. Sürmesi en zorlarından biri bence. Çok istediğim gibi olmadı demişsin ama resimde de çok hoş durmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kireç beyazı olan matlar var ki eyvah eyvah.
      Fotoğraf çizgileri biraz kamufle etmiş. 4.katta tam istediğim gibi oldu ama:)
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  6. Ben de essence jel ojelerden böyle bir renk var ama sürmeyi beceremiyorum. Gerçekten zor sürülüyor bu tip ojeler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Masa lambası altında itina ile sürdüm ancak bu kadar oldu:)

      Sil
  7. Renk şahane bayıldım :) çok yakışmış

    YanıtlaSil
  8. 2 kata bile ömrüm elvermiyor, 3 katta sinirlerim hopluyor, hele yatarken sürdüğümde kurutucu kullanmama rağmen bazı ojeler yapıdan mıdır bilmem iz çıkıyor ya , gel de deli olma =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oje sürmek benim için terapi gibi bişey. Sıkılmam hiç hatta iyi gelir.
      Ben de bir göz kapağına 6 ayrı renk uygulayamam mesela. 2 renk neyime yetmiyor. Yüreğim biter; sür dengele karıştır:))))

      Sil
  9. 3 kat sürüldüğü halde hızlı kuruyorsa o oje candır. normalde 2 kat sürdüğüm ojelerim bile üzerine top coat sürmeden hızlı kurumuyor rossmann ziyaretimde catriceye bakmak şart oldu.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Rengi çok güzel 3 kat sürmek ve çizgilenme yapması çok iyi olmamış birde 2 gün oje dayanmasa daha uzun süre gitse ben çok mutlu olacağım :))

    YanıtlaSil
  11. Renk güzel ama 3 kat sürecek kadar sabredemezdim herhalde.. Ben sürdükçe bocalayıp bozardım..:) Size çok yakışmış.. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil