Bademle Buduk Baby Shower


Merhaba

Bugün size, katıldığım bir Baby Shower'dan bahsetmek istiyorum. Öncelikle davete giderken bana "baby shower ne demek" diye soranlara ve onların sorusu vasıtası ile bilmeyenlere kısaca anlatayım. Baby Shower, anne adayının sevenleri tarafından ziyaret edilmesi, ona ve bebeğe hediyeler götürmesi olarak bilinir aslında. Sadece kadınların katıldığı özel bir gün. Çok eski bir gelenekmiş aslında ama ülkemizde yaygınlığı tartışılır:)
Şimdi geçelim Bademle Buduk organizasyonuna. 
Elif'i snapchatte takip ediyorum, karnı burnunda hem çalışıp hem bu etkinliği organize etmesini an an izledim. Öncelikle bunun için tebrik ediyorum. Herkesten önce etkinlik alanında olması ve hazırlıkları kontrol etmesini de aynı  şekilde öğrendim.
Mekana gittiğimde güler yüzü ile Elif karşıladı beni. Zaten tüm konukları ile birebir ilgilenmeye çalıştığı gözümden kaçmadı. Benzer organizasyonlarda en dikkat ettiğim olaydır ev sahibinin tavrı.
Organizasyon mekanı Qubbe İstanbul olmuştu. Gökyüzünde kutladık Berke bebeğin gelişini:)
Mekan personeli sıcak, samimi ve oldukça güler yüzlü idi, belirtmeliyim.
bebek-partisi

Yukarıda gördüğünüz gibi hazırlanmıştı masalar, sade ve şık. Yani tam benlik:) Düzenlemeyi yapan Naz Event's bunu atlamayalım, her detay çok hoştu.
Yerime oturup etrafa bir baktım, ne çok tanıdık sima vardı etkinlikte ve görmekten çok memnun olduklarım... 
Açık büfeye davet edildim, çeşit çeşit ürünler. Hangi birini alıp yiyeyim ki. Tabağıma bişeyler aldım ve tabi ki çayımı da aldım tekrar yerime geçtim.
Elif bazı kartlar hazırlatmış, kendi ile ilgili sorular vardı. Bu soruları en doğru yanıtlayana hediyesi olacaktı. Bunun dışında Berke bebek adına akrostiş şiir için kartlar vardı. En beğendiği şiire yine bir hediyesi oldu Elif'in. Eğlenceli ve hoş detaylardı.
Bazı arkadaşlarımız çocukları ile gelmişti, bir ara sadece çocukları izlediğimi hatırlıyorum. Coşkuları muhteşemdi.
Elbette organizasyona katılan sponsorlar da vardı. Sponsor isimlerini ve bu güzel organizasyonu hangi tagler ile takip edeceğinizi bir fotoğrafla paylaşacağım sizlerle.

Ve beni çok duygulandıran o an. Elif, kızı Badem ile doğaçlama dans etti günün sonunda. Ne var bunda diyebilirsiniz. Ama orada olup görmeliydiniz. Anne kızın birbirlerine bakışı, o sıcak elektrik gerçekten görülmeye değerdi. Hemen yerimden kalkıp sayısını bilmediğim kadar fotoğraf çektim. Keşke duyguyu yansıtabilecek bir kare yakalayabilseydim tam anlamıyla. 

Elif'i bu güzel organizasyon için öncelikle tebrik ediyorum. Hele kendi hamilelik dönemlerimi düşününce bir defa daha tebrik ediyorum.Ve kendisine iki gebeliğinde de 17 kg almış bir anne olarak soruyorum; formunu nasıl korudun Elif?:)

Sevgiler

İşte sponsorlar ve etkinlik tagleri








"Bademle Buduk Baby Shower" için 23 yorum:

  1. Ne güzel olmuştur. Anne kız aynı giyinmiş çok hoş. Mekanda güzel.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Okurken duygulandım, anne kızın dansını... Ne güzel anlatmışsınız.
    Ellerinize sağlık... :-)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir gün geçirdik hep beraber bence de.. artık Berke bebeği sağlıkla annesinin kucağında göreceğiz inşallah :-))

    YanıtlaSil
  4. nihalcim katıldığın için ben teşekkür ederim canım, dansımızla ilgili yorumun için de ayrıca memnun oldum, ben de çok duygulandım kızım büyüyor abla oluyor,
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bade hazır bence abla olmaya. Sen onu çok güzel hazırladın çünkü

      Sil
  5. instagramda videolarını izlemiştim ben de çok güzellerdi maşallah <3 Berke bebeği de merakla bekliyoruz. Hayırlısıyla doğar inşallah

    YanıtlaSil
  6. ne güzel olmuş :) Allah Sağlıklı kucağına almayı nasip etsin !

    YanıtlaSil
  7. herşey güzel gözüküyor sağlıkla gelsin Berke bebek

    YanıtlaSil
  8. Hersey cok gusel gorunuyor. Allah saglikla yeni aile uyenize kavustursun....

    YanıtlaSil
  9. Tek kelimeyle bayıldım :) çok güzel geçmiş.. Herşey çok özenli ve güzel gözüküyor..

    YanıtlaSil
  10. Ne kadar güzel ve şık bir toplantı olduğu resimlerden belli.Yeni bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar umarım:))

    YanıtlaSil
  11. çok güzel görünüyooor :)
    blgonuzdaki sarılar çok hoş :)
    takibe aldım bana da beklerim sevgiler ^^
    tekboynuzlupanda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. Baby shower'à ilk kez tanıklık ediyorum. Fotoğraflar ortamı çok güzel yansıtmış bence. Berke bebege ve annesine sağlık ve sıhhat diliyorum.:)

    YanıtlaSil