Flormar Graffiti Oje

catlayan-oje

Merhaba
Bugün Flormar Graffiti Oje deneyimi ile buradayım. Çatlayan Oje sevenler bu ojeyi de çok sevecek eminim. (kullanmayanlar için söylüyorum)
Birkaç rengini kullandım bu serinin ama bu rengi çok sevdim. 
Graffiti serisinin renkleri iç açıcı cıvıl cıvıl. Yeşiller, sarılar, pembeler, gümüş rengi, altın sarısı vs. Biliyor musunuz ben bu rengi tek başına da kullandım hatta instagram hesabımda bile paylaştım o şekilde:)
Gelelim çatlayan ojelerin nasıl kullanıldığında. Aslında bir çoğumuz, herkesin bildiğini zanneder ancak bol takipçili bloggerlardan bile bu ojeleri diğerleri gibi kullanıp yayınlayanlar var. Hatta yazının içinde "çatlayan oje" ismi geçmiyor bile. Bu oje neden böyle dokulu deyip araştırma gereği bile duymuyorlar.
catlayan-oje

Gördüğünüz gibi benim tırnaklarımda zemin beyaz. Orada da yine Flormar'ın Süpermatte serisinden 103 numarayı kullandım, tek kat. Ardından Flormar Graffiti 14 numaralı bu göz alıcı pembe. 
Kuruma hızını çok beğendi bunu hemen belirteyim. Ben de olmayan renkleri var onları da almalıyım. Serinin yenilerini instagramda günün ojesi şeklinde muhakkak paylaşacağım sizlerle.
flormar-oje

Çatlayan ojeleri kullanmadan altına bir uygun bir renkle zemin oluşturmanız gerekiyor bunu özellikle belirtiyorum. Daha evvel yazısını paylaştığım bir başka oje de, takipçim ojeyi satın almış, kullanmış bana fotoğrafını göndermiş "bu çatlamadı, siz nasıl kullandınız"diye sormuş. Kendisine mail ile cevap verdim elbette ancak buradan bir kez daha yazmak istedim bilmeyenler için. Boş tırnağa sürüldüğünde dokulu bir oje ile karşılaşırsınız, çatlamaz.
Flormar Graffiti ojenin satış fiyatı 5-6 TL civarı. Ancak Flormar'ın online sitesinde ürün sadece 1 TL. Yani iyi bir indirimde, outlet sekmesinde.
Meraklılarına önerilir.
Sevgiler



"Flormar Graffiti Oje " için 16 yorum:

  1. flormarın ojelerinin üstüne tanımam :)

    YanıtlaSil
  2. Çok çatlayan ojem var ama unuttum onları resmen dur çıkarayım da kullanayım bari :) rengi güzrlmiş bunun bende de vardır sanırım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada kullanırım böyle "bu nasıl ojeeeee" tepkilerine rağmen:)))

      Sil
  3. Çok hoş durmuş beyaz pembe uyumu.

    YanıtlaSil
  4. Eskiden ben de çok kullanırdım çatlayan ojeleri, uzun zamandır sürmemiştim aklıma getirdin :) Renk uyumu güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  5. Ben genelde düz renkler kullanıyorum çok nadir kullandığım için ama bu çatlayanları da beğendim. Deneyeceğim en kısa zamanda

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bende kullanıyorum artık oje renginde devir atladığımı düşünüyorum bekarken mat beyaz ,kahverengi ,bordo ,rakı beyazı idi evlenince itici gelen siyah baş tacım:))

    YanıtlaSil