Rossmann Wellnes&Beauty Peeling

Merhaba

Rossmann Wellness&Beauty Peeling 

Kilitli bir kavanozda olan bu ürün 300 ml. Kapağı açtığınızda gördüğünüz; yağ içinde bol toz şeker:) Bir spatula yardımı veya parmağınızla karıştırıp gerektiği kadar alıp vücudunuza masaj yaparak uyguluyorsunuz ve duruluyorsunuz.
Wellnes&Beauty Peeling

İlk uygulamamda o kadar yağlı geldi ki bana, durulamaktan bir hal kaldım ama o yağlı his geçmedi. Acaba fazla mı kullandım, benim cildime göre değil mi diye düşündüm. Ancak kurulandıktan sonra bıraktığı dokunuşa hayran kaldım. Bendeki ürün mango çekirdeği yağı ve hindistancevizli idi. Hindistancevizinin ne kendisini ne aromasını sevmediğimden tereddütle kullanmıştım ama o mis koku anlatılmaz yaşanır. Öyle ki Rossmann'a gittiğimde yine aynısını aldım.
Rossmann Wellnes Beauty Peeling

Ürünün özelliklerinden ve içeriğinden bahsedeyim hemen. Paraben, silikon ve alkol yok. Bahsettiğim gibi bendeki hindistancevizi ve mango çekirdeği yağı içeriyor.Bir de yeşilçay özlü olanı var. Onu da denemek istiyorum ama ya mangolu kadar beğenmezsem? Bakalım endişem mi merakım mı galip gelecek:) Yazımın buraya kadar olan bölümünden de anladığınız gibi ben bu peelingi çok sevdim hatta çok çok sevdim.
Şöyle diyebilirim; bugüne kadar tanıştığım en iyi vücut peelingi Wellness&Beauty. Net. Evde En Çok Kullandığım 5 Kozmetik Ürünü videomda da bu ürüne yer verdiğimi hatırlatmak isterim. Eğer hala alıp denemediyseniz şiddetle öneriyorum bayılacaksınız. Fiyatı 14 TL civarı aklımda yanlış kalmadıysa.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler


"Rossmann Wellnes&Beauty Peeling" için 19 yorum:

  1. bunun mavi olanını severek kullanmıştım o çok güzeldi.bu çeşitini de denemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cesaret edebilirsem diğerlerini deneyeceğim. İnşallah bunun kadar severim:)

      Sil
  2. Hiç denemedim bir ara almalıyım o zaman.:)

    YanıtlaSil
  3. Bu tip kavanozlu ürünler 1-0 önde benim için :) Bu kadar net beğendiğine göre bir gün Rossmana ulaşabilirsem ilk alacaklar arasında kendileri, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet net beğendiğim ürün çok fazla değildir. Çok sevdim bu peelingi. Rossmann Mecidiyeköy şubesi bana yakın, o da avantajım oldu:)

      Sil
  4. Sağlıkla kullan canım.
    (İlk arındırmada kolonyalı mendil ya da direkt kolonya sürüp kağıt havlu ile kurula yağlı his olmuyor .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:)
      Yok kendi kendine emildi çok güzel bir his bıraktı:)

      Sil
  5. Bende severek kullanıyorum canım, çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  6. Daha önce çek daha fazla yağlısını kullandığımdan bu iyi geldi bana.Şimdilerde bronzluğu korumak adıına kullanmasamda kış gelince tekrar buluşuruz :)

    YanıtlaSil
  7. Bende uzun zamandir vucut plerngi ariyirdum en kisa zamanda deneyecegim :-)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Nihal Hanım'cığım... bu ürünü vücüdumuza kollara bacaklara her yerimize mi kullanacağız...daha önce böyle bir ürün kullanmadım... bir de Gölcük'te zannettimiyorum bulabileceğimi ... Gratiste 'te de var mıdır... kusuruma bakmayın ćok sordum ...sizden görünce uygulamak istedim... sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Evet tüm vücut için. Islak vücuda hafif masaj hareketleri ile uygulayıp duruluyoruz.
      Bu marka sadece Rossmann Mağazaları'nda satılıyor Selma Hanım.
      Rica ederim:)

      Sil