Garnier Çarpıcı Renkler Serisi

Merhaba
Bugün size Garnier Çarpıcı Renkler Serisi'nden bahsetmek istiyorum. Garnier, saç boyalarında farklı serilerle karşımıza çıkmış bir marka hepimiz biliyoruz. Ben de bunların neredeyse tamamını deneyenlerdenim.
Çarpıcı Renkler Serisi ilk çıktığı zaman da kullanmıştım. Sonra araya başka markalar girdi. Onu da deneyeyim, buna da bakayım derken bu seride bulduklarımı diğerlerinde bulamayınca tekrar buluştuk:)
Garnier Çarpıcı Renkler Serisi Garnier Saç Boyası

Boyanın içeriğinde sedef özleri ve çiçek yağları varmış. Uzun süre kalıcı olması, %100 beyaz kapatması ve parlaklık veriyor olması vaat ettikleri. Ben daha önce yine aynı serinin 4.15 Buzlu Kestane rengini kullanıyordum. Sonraları dediğim gibi marka ve hatta renk değiştirdim, koyulaştırdım. Bir süredir 3.0 Çarpıcı Kahve rengini kullanıyorum. Hatta Gratis'in 2 al 1 öde kampanyasında stokladım bile:) Fotoğrafta gördüğünüz 4.0 Yoğun Kahve Saçlarımın çok yıprandığını ve uzun süredir ciddi bir bakım uyguladığımı sizlerle paylaşmıştım. Buna rağmen bu boya saçlarımda ekstra bir deformasyona sebep olmadı ve neredeyse vaatlerinin tamamını gözlemledim.
Saçlarımda beyazlar var, kapatıyor. Kurutmuyor ağırlaştırmıyor (boyada en önemli şey bana göre), neredeyse parlıyor bile diyebilirim saçlarım için. Sağlıklı saçlarda inanılmaz sonuçlar çıkacağını düşünüyorum o derece memnun kaldım.
Garnier Çarpıcı Renkler Serisi

Fotoğrafını gördüğünüz kutunun içinde olanlar; 60 ml oksidan krem 40 ml krem saç boyası 10 ml boya sonrası bakım kremi 1 çift eldiven ve kullanma kılavuzu.  Kullanımı ise bildiğimiz, alıştığımız şekilde. Yani metal olmayan bir kapta oksidan ve boyayı karıştırıyoruz, saçımıza uyguluyoruz. Tam boya veya dip boya seçenekleri doğrultusunda bekletip yıkıyoruz. Ardından bakım kremini kullanıyoruz. Burada önemle hatırlatmak istediğim bir nokta var. Eş dost arkadaş çevremde çok defa şahit oldum. Dip boya yapıyorsak ve saçımızın rengini değiştirmiyorsak; boyayı diplere uyguladıktan sonra bekleyelim 20 dakika kadar. Sonra diplerdeki boyayı tarayarak saçın tamamına yedirelim 10 dakika kadar da o şekilde bekletelim, yıkayalım.
Dip boya yaparken saçın tamamına boyayı sürüp, bekleme süresince boyanması gerekmeyen yerlerde bekletmeyelim. Ne kadar bitkisel katkılı olursa olsun uçlara doğru zayıflayan saçlar daha kolay yıpranacağından bu uygulamanın zararı olur. O yüzden dip boya yaparken, gerçekten dipleri boyayalım, saçın tamamını değil:) Tekrar alır mıyım diye sorarsanız evet almaya kullanmaya devam edeceğim. İsteklerime en yakın cevap veren marka ve serisi Garnier Çarpıcı Renkler Serisi oldu çünkü. Ancak birinin saçlarında fazla ışıltı ekstra bakım vs özellikleri görürsem o zaman farklı bir markaya veya seriye şans verebilirim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Garnier Çarpıcı Renkler Serisi" için 8 yorum:

  1. bir daha ki boya zamanı bende br renklerine bakayım o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. Bende annemin bi dahaki boya zamanında deneyeceğim bunu :)

    YanıtlaSil
  3. Ben beğenmiyorum bu markayı acaba değişti mi deneyim bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı seriyi mi denedin? Farklı serilerini ben de beğenmemiştim ama bu tamamdır:)

      Sil
  4. birde bu boyayı deneyeyim..teşekkürler

    YanıtlaSil