Womenly Asetonsuz Oje Çıkarıcı

Merhaba

Yeni bir ürünle tanıştım. Benim gibi tırnaklarına önem veren kadınların muhakkak tanışmasını istediğim bir asetonsuz oje çıkarıcı var.
Bu ürün piyasaya çıkalı yaklaşık bir yıl olmuş ve benim bu ürünle yeni tanışıyor olmam ciddi anlamda talihsizliğim. Özellikle yazmak istedim benim gibi farkında olmayanlar öğrensin bir an önce:)




Adnan Akat Cosmetics'in bir ürünü Womenly Asetonsuz Oje Çıkarıcı

Hemen anlatayım neden bu kadar sevdim bu asetonsuz oje çıkarıcıyı ve neden şiddetle tavsiye ediyorum. 200 ml ambalajda olması bana taşıma açısından çok pratik geldi önce bunu söylemeliyim 450 ml olanları da varmış onu da alıp makyaj masamda bulundurmalıyım. Pratiklik demişken, bu oje çıkarıcının pompalı olması da çok hoş. Pamuğa dökmüyorum sıkıyorum, dökülmüyor saçılmıyor akmıyor.  3 çeşit kokusu var çilekli, karışık meyveli ve yeşil elmalı. Bendeki çilekli.
Ojelerimi beni yormadan çıkarması nasıl bir güzellik bilemezsiniz, kalıntı bırakmadan iz bırakmadan. Bazı asetonlar vardır bilirsiniz. Pamuğa dökeriz bastıra bastıra temizlemeye çalışırız ojelerimizi, hele koyu renk ojeleri çıkarmak ne kadar da zordur sıradan asetonlarla. Ben Womanly Asetonsuz Oje Çıkarıcı ile bunu hiç yaşamadım. Gelelim tırnaklarımda bıraktığı neme:) Zaten ojelerinizi silmeye başladığınızda bunu hissediyorsunuz, Bu nemlendiriciliği sayesinde tırnaklarımız kırılmalara karşı da korunuyor. 
Asetonun kansere yol açtığı söylentilerinin ardından bu ürünü tanımam çok iyi oldu. (Üstelik bildiğim kadarı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı asetonu yasakladı aslında.) Eminim benim gibi bir çok kadın ojelerini çıkarmak için sıradan asetonlar kullanıyor ve bizler nasıl bir risk altında olduğumuzun farkında değiliz. Bu anlamda da  Womanly Asetonsuz Oje Çıkarıcı bundan sonra tercihim olacak. 
Kadın bakımlı olmalıdır bu doğru ama zarafet ellerde başlar bana göre. Ellerimize tırnaklarımıza lütfen gereken önemi gösterelim.
Sevgiler 










"Womenly Asetonsuz Oje Çıkarıcı" için 4 yorum:

  1. hemen alıp denicem özellikle kırmızı ojeyi çok seven ben silişimde bir daha sürmem diyorum ama nafile :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok başarılı bir ürün, çok seveceksin:)

      Sil
  2. Ben de kullanıyorum.mucizevi bir ürün.ben de paylaşırım ilerleyen günlerde blogumda :)

    YanıtlaSil