Ana Sayfa » , , , » Fruitflowers ile Tanıştığıma Memnun Oldum:)

Fruitflowers ile Tanıştığıma Memnun Oldum:)

Merhaba
Bu yazımda sizi tatlı cümleler bekliyor:) Geçen pazar Yasemin Kokulu Bir Hayat'ın 3.yıl etkinliğindeydik. Daha önce yazdığım gibi herşey çok güzeldi tıpki Fruitflowers ürünleri gibi. 
Fruitflowers

Fruitflowers 2012 yılında Bursa'da hizmet vermeye başlamış. Geniş ürün yelpazesi, müşteri memnuniyeti ve dürüst hizmet anlayışını ilke edinmiş ve kısa sürede İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Tekirdağ illerinde toplam 8 şubeye sahip olmuş. Ve iki yeni şube daha geliyor.
Neden Neden Fruitflowers? dediğimizde şu şekilde yanıt buluyoruz web sitelerinde
1-En taze meyveleri günlük olarak özenle seçiyoruz.
2-Ürünlerimizi önceden yapıp bekletmiyoruz.
3-Siparişi aldığımızda özenle temin edilmiş tazecik meyveleri ve sepeti hazırlıyoruz.
4-Özel şekerlendiriciler (yüksek fruktozlu mısır şurubu) kullanmıyoruz.
5- Ürünlerimizde hiçbir katkı maddesi ya da renklendiriciler kullanmıyoruz.

Tüm bu açıklamardan sonra kendi deneyimimi yazayım değil mi? Yasemin'in etkinliğinde bize hediye ettikleri lezzet sepeti hem görsel olarak çok iyiydi hem tat olarak. Bu lezzet paketi kek ve kurabiyelerden oluşuyordu, dayanma süresi korumaya bağlı 4-5 gün. Bir de taze meyvelerle yapılan sepetler var onlar asit salgıladığından 4-5 saat içerisinde tüketilmeliymiş şirket müdürü Mahmut Bey'in söylediğine göre. Tabi çeşitler bu kadar değil, siteye girdiğinizde kolay çıkamıyorsunuz:) Bizim evde iki günde tükendi bu güzel ve lezzetli sepet. Seramik şık vazosu da yeni kalemliğim oldu.
Bu arada yazmadan geçmeyeyim Fruitflowers'ın macaron üretimi de var. 7'li 21'li paketler halinde gönderiliyor adresinize. Her ne kutlamanız var ise, o kutlamayı görsel şölene çevirmek için: Web Sitesi ni tıklayabilir, 0850 2960363/444 3 002 numaralı telefonları arayabilirsiniz. Sevgiler:)
0Yorum