Flormar Gamescape Koleksiyonu

Yeni ürünlerle geldim. Flormar Gamescape Koleksiyonu bugünün ürünleri. Bir süre önce elime ulaştı ve o günden itibaren deneyimlemeye devam ediyorum. Malum hala göz makyajı yapamadığım için o muhteşem görünen farı deneyemedim ama elimde kolumda kullanınca fikirler oluştu. Bendeki ürünler üzerinden başlayalım 12 ayrı ürünü olan Flormar Gamescape Koleksiyonu'nu tanımaya.. 
Flormar Gamescape Koleksiyonu


Flormar Gamescape Bronze Babe 
Koleksiyonda en iyi anlaştığım ürün. Vaatlerinde şöyle diyor:
Bronze Babe'in şahane renkleri ile doğal bronzluk etkisi! Yumuşak ve ipeksi dokusuyla cilde sağlıklı bronz görünümü verir. Kolayca dağıtılır. Kalıcılığının uzun sürmesi için nemlendiriciyle beraber uygulanabilir. 2 ayrı rengi var, bendeki rengi 001 Beachy 


Flormar Gamescape Bomb Shadow
Sanıyorum ki koleksiyonun en sevilen ürünlerinden olacak. Pigmentasyonu yüksek ışıltılı bir far bu. Gözlerime makyaj yapamadığım için kolumun üzerinde bazlı ve bazsız kullandım. Ve çok hoşuma gitti. Mutlaka güncelleyeceğim. 3 ayrı rengi var. Bendeki rengi 003 ruby

Flormar Gamescape Lip Stain 
Vaatlerinde diyor ki ;uzun süre kalıcı mat bitişli dudak renklendirici. Dudakları nemlendirir, kuruluğun azalmasına yardımcı olur. Nar ve çilek ekstratlarıyla formüle edilmiştir. Bendeki rengi 005 Winner Red. Yoğun renk beklemeyin, zaten açıklamada da dudak nemlendiricisi olduğu belirtilmiş. Mat bitiş olmasına rağmen dudakları nemlendirdiği doğru. 

Flormar Gamescape Lip & Cheek Tint
Hem allık hem ruj olarak kullanabileceğimiz pratik likit bir ürün. İsteğe göre fazlalaştırmak ve az uygulamak mümkün. Bu özellik yanaklarda daha işlevsel. Hoş duruyor oldukça sevileceğini düşünüyorum. 

Flormar Gamescape Glam Up Lipstick 
İşte koleksiyonda benim favori ürünlerimden biri. Vaatlerinde şöyle diyor: Nemlendirici ve besleyici etkisiyle dudakların çatlamasını önleyen ve gün boyu pürüzsüz bir dudak görünümü sağlayan parlak ruj. Kesinlikle katılıyorum. Bendeki rengi 004 Eye Catchers kokusu da muhteşem. İnsan hiç bir ruju yemek ister mi öyle güzel. 6 ayrı rengi var.

Flormar Gamescape Jelly Primer 
Vaatleri şöyle: Pürüzsüz makyaj uygulaması için nemli ve mat bitişli bir görünüm oluşturan primer. Hafif dokulu ve jel benzeri bir dokuya sahiptir. Cildi serinletir ve nemlendirir. Birkaç saatlik makyajımı gayet güzel taşıdı. Biraz daha deneyimledikten sonra yazıyı güncelleyeceğim.

Flormar Gamescape Tinted Moisturizer
Bu renkli nemlendiricinin 3 ayrı tonu var. Bendeki rengi fair. Yani bana biraz açık. O sebeple kardeşimden denemesini rica edeceğim ve bu bölümü güncelleyeceğim. 

Flormar Gamescape Qucik Dry Ojeler
Markanın Quick Dry serisine yeni renkler eklenip, koleksiyona dahil edilmiş. Harika yazlık renkler. Bendeki QD38 Secret Dance. Beni Instagram'dan takip edenler bu rengin duruşunu tırnaklarımda gördü bile. 
Koleksiyonda ayrıca maskara, kaş kalemi dudak bazı da var bilginize. 
Zaman içinde ürünleri deneyimledikçe Instagram paylaşımlarım olacak. Bu yazıyı da güncelleyeceğim. Tekrar uğramayı unutmayın.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler
Flormar Gamescape Koleksiyonu swatch


0Yorum