Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara Yorumum

Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara yorumum ile geldim. Aslında çok önce yazmam gerekiyordu ama yoğunluktan bloga yazı yazamaz hale geldim. Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara kullananların yorumlarına baktım çoğunlukla sevilmiş. Şimdi ben biraz anlatayım. 
Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara


Vaat ve özellikleri ile başlayalım. Hoş bir tasarımı var. İki farklı fırçaya sahip.12 ml. Yoğun, belirgin hacim etkisi sunuyor aynı zamanda tek tek ayrılan uzun kirpik görünümü kazandırma vaadi var. Kirpiklerde topaklanmayı ve birbirine yapışmayı engellediği, kirpikleri olduğundan daha uzun gösterdiği belirtilmiş. Maksimum hacim ve uzunluk sağlar denilmiş.
Farmasi Double Lash Extend iki silikon fırçaya sahip bir maskara. Silikon fırçaları seviyorum, biliyorsunuz. Bir tanesi uzatma bir tanesi de dolgunluk vermek için düşünülmüş. Zaten fırça şekillerine bakınca maskara severler uçların amacını anlar. Farklı bir mekanizması var, iki fırçayı aynı anda çıkaramıyorsunuz. Daha önce böylesini kullanmamıştım. 
Islak yapıda bir maskara. Fırçalar da silikon olunca bulaşma bulaştırma riski var ama ilk 3-4 kullanım sonrası bu risk azalıyor. Bu gibi maskaralar bana göre güzel sonuç veriyor arkadaşlar, biraz dikkat etmek özenli uygulamak yetiyor. 
Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara yorum

Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara kullananlar


Peki nasıl kullandım? Tahmin ettiğiniz gibi farklı şekillerde kullandım. Önce aslında önerilen, önce hacim veren bölümü kullanmak sonra uzatan bölümü ile devam etmek. Ben bunu da denedim tam tersini de. Ama en iyi sonucu önce ince ucu ile tarayıp, sonra hacim veren ucunu uygulayıp ardından ince uç ile tekrar tarayarak aldım. Evet üç kat uyguladım ve çok daha iyi oldu. Burada katları uygularken aradaki süreyi de iyi ayarlamak lazım. Peş peşe sürerseniz gerekli performansı alamazsınız çok beklerseniz kurur dökülür.
Sonuç olarak bir maskara fiyatına iki maskara aldığımızı düşünürsek gayet mantıklı. Alınabilir. Hatta Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara bana Farmasi lideri Fatma Arslan'dan gelmişti, beğenince bir tane de kendim aldım. Bu arada Farmasi ürünleri almak için, üye olmak için Instagram @fatmaarslanofficial hesabına yazabilirsiniz. Ben alta bir Youtube videomu ekliyorum, orada kirpiklerimde bu maskara var. Bakabilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara Yorumum" için 1 yorum: