Kenton Tatlı İşinde Uzman

hazir-tatli-cesitleri

TATLI İŞİNDE UZMAN KENTON; Geleneksel Tatlılar Serisini YENİLEDİ! 

Gıda sektörünün öncü markası Kenton, sonbahara yeni yüzüyle giriyor. Hem ambalaj hem de içerik değişikliği yapan Kenton, Geleneksel Lezzetler serisi ile etkileyici tasarımlarıyla ve tatlarıyla market raflarındaki yerini almaya başladı bile. 

Geleneksel Lezzetler Pratik tarifleriyle; Ev Yapımı Tadında… 

Yeni Ürün Trileçe, krema almaya gerek kalmadan her şeyi tek kutuda toplayan Kenton, Arnavutluk’tan gelen namı değer Trileçe tatlısını tüketicinin beğenisine sundu. Karamelin süt ile mükemmel uyumunu arayanlar şimdi evde Trileçe tatlısını kolayca hazırlayabilir. 

Yeni ürün Kadayıflı Muhallebi
Çıtır çıtır kadayıf ile yumuşak muhallebinin birlikteliğinden gelen müthiş lezzet, eşsiz tadıyla yiyenlerin keyfine keyif katıyor. Üstelik kadayıfı da içinde, herşey tek kutuda; artık evde yapmak çok kolay! 

Kenton Geleneksel Lezzetler’in bir diğer yeni ürünü Pratik Kazandibi
Kazandibinin karamelize lezzetinden vazgeçmeyen fakat daha hızlı hazırlamak isteyenler için artık Kenton’da! Karamelize sos karışımı ile kazandibi hazırlamak çok pratik! 

Sakızlı Muhallebi, Supangle, Tavukgöğsü, Sütlaç, Keşkül, İrmik Helvası, Revani ürünleri Kenton Geleneksel lezzetler serisi ile ailenize, arkadaşlarınıza ve misafirlerinize en büyüleyici ikramlarınız için elinizin altında. 

Yabancı Değil Türk Markası… Yüzde 100 yerli sermayeli Sultanlar Grup’un, 1945 yılından beri Türk halkının beğenisine sunduğu tatlı işinde uzman markası Kenton; deneyimi, kalite odaklı üretim anlayışı ve her yaştan insana hitap eden geniş ürün yelpazesi ile toz tatlı segmentinde faaliyetlerini sürdürüyor.

*Basın Bültenidir*
0Yorum