Palmolive Thermal SPA Massage Duş Jeli

palmolive-dus-jeli

Merhaba

Uzun süredir kullandığım bir üründen bahsetmek istiyorum bugün size. Palmolive Thermal SPA Massage Duş Jeli.
2015 yılının favori ürünleri arasında benim için. Zaten yakın tanıyanlarım iyi bilir. Hediye paketinde bana getirdikleri bile olmuştur Palmolive Thermal Duş Jeli'ni. Benim shower gel merakım zaten dillere destan ama sanki kıtlık çıkacak gibi Palmolive'in bu duş jelini stoklamam çok dikkat çeker hale geldi. Hatta yıl sonu yaptığımız hediyeleşme etkinliğinde yazısı tam burada, çekilişte hediyeleştiğim Şirin Kanatlar blog Seda da hediye paketinin içine eklemişti:)
Gelelim ürüne. Muhteşem kokusundan bahsederek başlamak istiyorum. Enerji veren, en sevdiğim mevsim olan yaz mevsimindeki huzuru anımsatan bir koku. 
palmolive-thermal-spa-massage-dus-jeli

İçinde minik tanecikler var, temizlerken peeling etkisi hissediyorsunuz ama peeling yaptığınızı düşünmeyin tabi, sadece o his var. Siz vücudunuzu temizliyorsunuz o mis gibi koku eşliğinde. Kıvamı koyu. Avucumda gördüğünüz miktar kısa bir duş için yeterli ama ben abartıyorum kullanırken, kokusunu çok sevdiğim için. Kalıcılığı birkaç saat. Yani 2 saatten sonra azalarak kayboluyor. 
Ölü deniz mineralleri ile zenginleştirilmiş ürün. Nötr PH değerine sahip olduğu belirtiliyor. 
Bu duş jellerinin çok fazla çeşidi var. Her defasında farklısını deneyeyim diyorum ama bundan vazgeçemiyorum. 
Şu sıralar Aroma Therapy Anti Stres Duş Jeli var aklımda. Acaba bunun kadar sever miyim?
Palmolive Thermal SPA Massage Duş Jeli'nin 750 ml 500 ml ve 250 ml boyutları var. Seyahat boyları da varmış sanırım ama ben denk gelmedim. Fiyatları da çok uygun. Hatta bazen kozmetik mağazaları indirimlerinde çok daha uygun rakamlara alabilirsiniz. Ben sanırım 12 TL gibi bir rakam ödemiştim. Ama uzun zamandır stoklardan kullandığım için güncel rakamı bilmiyorum.
Yeni bir indirimde tekrar birkaç tane alacağım ve sanıyorum ki 2016 nın da favori ürünlerinden olacak benim için. Siz denediniz mi?
Yeni bir yazıda görüşmek üzere 
Sevgiler





"Palmolive Thermal SPA Massage Duş Jeli" için 24 yorum:

  1. Bu duş jelini bende kullandım çok güzel kokuyor gerçekten ama sonrasın da palmolive markasının diğer duş jelleri alerji yapmaya başlayınca bende kullanmamaya başladım :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yaşamadım o durumu hiç. Çok geçmiş olsun :(

      Sil
  2. Bu duş jelinin seyahat boyunu kullandım. Geçen yaz tatilimde denemiştim ve kokusunu çok beğenmiştim. Sonra, farklı duş jellerine takıldım, bunu unuttum. İyi ki, aklıma getirdiniz, bu yaz ben de alayım. Anti Stres olanını da kullandım, kokusuna bakmadan almayın, ben zor kullanmıştım, özellikle yaz için bence ağır bir kokusu var.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün Watsons alışverişimde aldım anti stres i. Kokusu kötü gelmedi ama kullanınca çıkacak ortaya.Merakıma yenildim:)

      Sil
  3. Bu dus jelini bu kadar cok sevmenizi anlayabiliyorum aslinda cok eski bir seri kullanmayali cok uzun zaman oldu ama uzaktan seviyorum hala kendisini o tamecikli hali kokusu bence de cok guzel :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yeni bi seri değil ama daha önce farklı bir markanın ürününü kullanıyordum ve bir tesadüf serinin 3 çeşidini aldım. İçlerinde buna bayıldım şimdi de sürekli bunu kullanıyorum. Arada birkaç farklı marka denesem de, bundan daha çok sevdiğim duş jeli olmadı.

      Sil
  4. Bizim eve giren tek duş jeli benim değil ama eşimin ciddi takıntısı var her çeşidini alıp denedi sayesinde bende tabii :))

    YanıtlaSil
  5. bende cok beğeniyorum palmolive duş jellerini :)

    YanıtlaSil
  6. Duş jelikolik olabilirim. Banyomda şuan en az 10 farklı ürün var o_O Palmolive'yi severim ama içerik olarak felaket bir kabarıklığa sahip, son zamanlarda incelemedim değişti mi bilmem ama özellikle o kahvelisi mi çikolatalısı mı enfes kokuluydu, spa bana pek hitap etmemişti koku olarak.

    Güzel günlerde kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kahve ve vanilyayı sevemedim. İçerik demesek :(
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  7. Ben de kullanmıştım çok ferah bir kokusu var! Jel yapısı da güzeldi..

    YanıtlaSil
  8. Palmoluve ben de severim ama bunu denemedim. Listeye eklendi.

    YanıtlaSil
  9. Bu duş jelinin kokusunu çok sevmiştim :)

    YanıtlaSil
  10. Kokusuna bayılıyorum cidden cok güzel :)

    YanıtlaSil
  11. Arada kullanıyorum gayet güzel. Ben de alerji vs. yapmadı memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı ürünler denediğim oluyor arada mecbur ama bununla daha iyi hissediyorum:)

      Sil
  12. Bu benim vazgeçilmez duş jelim, harika bir kokusu var ve peeling hissi vermesi ise ayrıca güzel. Teşekkürler paylaşım için. Sevgiler...

    YanıtlaSil