Maybelline Super Stay Matte Ink Rujlar

Son zamanların çok sevilen rujlarında Maybelline Super Stay Matte Ink bugün burada sizlere anlatacağım ürün. İki rengi var bende şimdilik biri Pioner 20 diğeri Lover 15. Ben bunları görüp vaatlerini öğrenince Dior Addict lip tattoolara benzettim. Şekil itibari ile de benziyorlar ama asla karşılaştırma yazısı beklemeyin 140 lira bir ruja vermem mümkün değil, eskidendi o günler :D Dilerseniz önce vaatleri ve ortak özelliklerinden bahsedeyim sonra bağımsız özelliklerini yazayım Maybelline Super Stay Matte Ink rujların.

maybelline-super-stay-matte-ink-rujlar


Bu likit rujların en önemli vaadi 16 saat kalıcılığı olması. Kusursuz matlık sağlaması ve yoğun pigmentleri de önemli vaatlerinden tabi. Ülkemizde 10 ayrı rengi var arkadaşlar, diğer 6 rengi de gelir sanıyorum. Bu rujların fırçaları alıştığımız aplikatörler gibi değil. Aşağıdaki fotoğrafta göstermeye çalıştım. 

maybelline-superstay-matte-pioner-20

Hafif üçgen şekli verilmiş sünger aplikatörlere ve sanki oluklar açılmış. Uygulaması sorunsuz gayet kolay. Hoş bir kokusu var ve rahatsız etmiyor. Bir çok mat ruj gibi ilk uygulamada hafif rahatsızlık olsa da kısa sürede geçiyor. Her ikisi de rengini bir defa da veriyor, dilerseniz bir kat daha uygulama yapabilirsiniz tabi. Şimdi gelelim bağımsız özelliklerine.

Maybelline Superstay Matte ink pioneer 20


Muhteşem bir kırmızı anlatılacak gibi değil, çok iyi. Mavi alt tonlu bir ruj. Ambalajda veya fırçada gördüğünüz rengi tam olarak veriyor dudaklarda. Pioneer 20 de şöyle bir sorun var, uygulamadan bir kaç saat sonra parçalanarak silinmeye başlıyor. Önce dudağın iç kısımları siliniyor, sonra diğer bölümler. Yani sabah evden bu ruju sürerek çıkıp 10 saat sonra aynı şekilde eve döneceğinizi beklemeyin, yanınıza alın dursun. Yani en azından bende böyle oldu durum. Tamamen temizlemek için de çift fazlı bir ürüne ihtiyacınız var.



Maybelline Superstay Matte ink lover 15


Bu da hoş bir pembe. Aslında tam bir pembe de değil. Biraz gül kurusu biraz lila vs farklı bir renk yani. Bana göre çok doğal abartısız günlük kullanıma çok uygun bir renk. İşte Lover 15'i yanınıza almadan 10-12 saat uzaklaşabilirsiniz. Bu renkte en ufak bir kıpırdama olmadı benim kullanımımda. Bunda tamamen temizlemek öyle kolay değil.


maybelline-super-stay-matte-lpver-15

Yukarıda Maybelline Superstay Matte Ink rujların bendeki iki rengini görüyorsunuz. Bu arada kolumdan nasıl zor çıkardığımı anlatamam bunları. Banyo yaparken çıkarırım demiştim ama micel su, temizleme jeli ve hatta peeling denedim olmadı. Banyoda bunlar vardı çünkü :D Çıkınca çift bazlı makyaj temizleyici ile sildim rahatladım. 

Maybelline Super Stay Matte Ink rujların fiyatlarında gelince, ben aldığımda indirim yoktu tanesini 35 liradan aldım ve bu fiyatı hak ediyorlar. İndirimde 20 liraya düşüyor o zaman tadından yenmez. Aklımda 95 Visionary vardı  ama ülkemize gelmeyen renklerden sanırım, bulamadım. 

Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Maybelline Super Stay Matte Ink Rujlar" için 13 yorum:

  1. Renkler çok güzel, denemedim bunları bakmak lazım aslında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer renklerine de bir bak derim. Hele bir de indirimde denk gelirsen miss.

      Sil
  2. Teşekkür ederim elbette ziyaretinize geleceğim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Nihal'cim ben hindistan cevizi yağıyla ovuyorum dudaklarımı anca hafifliyor bendeki renk de enn koyusu çıkartana kadar uğraştırıyor ama sevdim bayaa😍

    YanıtlaSil
  4. Bu likit rujlar son zamanlarda en çok merak ettiğim ürünler, kalıcılığı muhteşemmiş o zaman iyice merak ettim şimdi:) 15 numara günlük olarak tercih edeceğim bir renk ,sanırım önce buna göz atarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline superstay matte ink ruj kullananların seveni de var ,sevmeyeni de ama ben yinede merak ediyorum.

      Sil
  5. Rujların renkleri gerçekten güzelmiş. Bu ara çok sık görüyorum bunları ama henüz denemedim. İndirimde mutlaka en bir tane almayı düşünüyorum artık :)

    YanıtlaSil
  6. Oldukça kalıcı anlaşılan, renkleri de çok tatlı :)

    YanıtlaSil
  7. Nihalciğim, bu seri çıktığı anda bazı bloggerlar tarafından göklere çıkarılınca merak edip aldım. Ben hiç sevemedim. Birincisi kurumuyor, dudaklarımı kıpırdatmadan epeyce bekliyorum ki ruj kurusun. Hiçbir rujda yaşamadığım dişlere bulaşma işi bunlarda oluyor. İkincisi 15 numara dışındakiler ilk saat sonunda içten hemen soyulmaya başlıyor. İç taraf soyulup kenarlar sabitlenince görüntü çok fena oluyor. Tekrar sürmek iyice zorlaşıyor. Sadece bende mi böyle diye düşündüm, ancak konuştuğum pek çok blogger arkadaşım aynı sorunu yaşamış.

    YanıtlaSil
  8. Renkleri çok güzel ama Nilgün'ün olumsuz yorumundan dolayı bu seriden uzak duruyorum. Ama pembe bu kadar kalıcıysa belki indirimde bakabilirim..

    YanıtlaSil
  9. İki renk de çok güzelmiş özellikle 15 numaraya bayıldım :)

    YanıtlaSil
  10. Maybelline Süper Stay matte İnnk rujların renklerini çok beğendim. Kalıcı olması ve hoş kokulu olması da benim için artı özellikler.. Fiyatı da makul. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  11. Maybelline super stay matte ink fiyatı indirimde 20 TL'ye gelmesi dene beni diyor. :)) Maybelline super stay matte ink kullananlar deneyimlerini paylaştıkça bizlerde fikir sahibi oluyoruz. Ayrıca kalıcılığı olan rujları da çok seviyorum. Sağlıkla iyi günlerde kullan ablam.

    YanıtlaSil