Flormar Lip Primer

Flormar Lip Primer bugününün ürünü. Çok uzun zaman önce almıştım ve ürün bitti bile ama ancak yazısını hazırlamak için fırsat bulabildim. Bu arada Google'da bu ürün ile ilgili "lip primer ne işe yarar" sorusuna da cevap olsun yazım.
Flormar Lip Primer


Fazla uzatmadan kısaca ürünü anlatayım size. 7.5 ml boyutunda, likit ruj şeklinde bir ambalajda Flormar Lip Primer. Sünger bir aplikatöre sahip. Vaadi ise içindeki E vitamini ve pantenol sayesinde dudakları besleyerek nem dengesini korumak ve kullandığınız rujun kalıcılığını arttırmak, iyi baz oluşturmak. Kullanırken ten makyajımın ardından dudaklarıma uyguladım. Allık, bronzer aşamalarını tamamlarken primerın da sabitlenmesini beklemiş oldum. Ardından rujumu sürdüm. 
Lip Primer ne işe yarar


Gelelim Flormar Lip Primer yorumuma. Kullandığım rujların kalıcılık süresine etkisi evet oldu. Tabi çok uzun saatler değil. Özellikle mat rujlarda rengi daha net hale getirdi. Eğer dudaklarda ciddi sorun yoksa görüntü olarak da rujun kusursuz durmasını sağladı. Bahsettiğim gibi bir tane ürünü tamamen bitirdim ama bu kadar kullanımda dudakları besleme gibi bir özelliğini görmedim. Bunun dışında dudaklarınız çok kuru ve çatlak ise iyice nemlendirmeden kullanmamanızı öneririm. Çünkü o haldeyken dudaklarınızda kaç çizgi var tüm ayrıntıları ile görünüyor. 
Tekrar alır mıyım? Eğer markadan alışveriş yapıyorsam bunu da görürsem atarım sepete Flormar Lip Primer'ı ama özellikle gidip alayım demem. Çünkü dudaklarım çok kuru, her defasında bol bol lip balm uygulamak sonra onun fazlalığını almak, ardından primer ardından ruj... Oldukça fazla zaman benim için. Yeni bir yazıda görüşmek üzere. 
Sevgiler


"Flormar Lip Primer" için 7 yorum:

  1. mac'in dudak balmı daha güzel ve kalıcı

    YanıtlaSil
  2. aslında bunu denemek istiyordum haftaya gittiğimde bakacağım unutmazsam...:-))

    YanıtlaSil
  3. Bende de var ama çok sevemedim ben sanırım almam bir daha.

    YanıtlaSil
  4. dudakta primer pek tercih etmiyorum sanki üzerine ruj sürünce kat kat bir his veriyor

    YanıtlaSil
  5. Benim de dudaklarım kuru, merak ettiğim bir üründü ama almayayım o zaman :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de severek kullandım bu ürünü. Ancak daha sonra çıkan kalem şeklinde primeri daha kolay uygulanır buldum. Kuru dudaklı olunca maalesef nemlendirici, primer olmadan özellikle matlarda istediğimiz görüntüyü sağlayamıyoruz.

    YanıtlaSil
  7. Aklımda olsun canım.Bende denemek istiyorum bu ürünü ♥

    YanıtlaSil