Gabrini Highlighter

Gabrini-Highlighter-03


Merhaba

Uzun zamandır deneyimlediğim bir ürünle buradayım bugün. Gabrini Highlighter blogun bugünkü konuğu. Sanıyorum ki 3 ayrı rengi va ve bendeki 03 numaralı rengi.

Yazımın en altında göreceğiniz gibi hoş ve oldukça canlı bir ambalaşı var.  Aynalı bir kapağı mevcut, oldukça da sağlam görünüyor. Hala başına bi iş gelmedi benim tüm hunhar eylemlerime rağmen. Ürün 12 gr

Aydınlatıcıların bağımsız satılmaya başladığından beri bir çok aydınlatıcı kullandım, denedim. Aydınlatıcıların bağımsız satılması diyorum; eskiden aydınlatıcı yerine beyaz far kullandığımız doğrudur. Gençler bilmez :D
Ben eskiden de mat beyaz farları tercih ederdim aydınlatma işlemi için şimdi de farkettim ki çok ışıl ışıl aydınlatıcı insanı değil. Sadece çok özel günlerde özel makyajlarda ışıldamayı seviyorum.
Gelelim ürünümüze Gabrini Highlighter 03 pembelik ve ışıltı içeren bir ürün. Beyaz tenlerde allık  olarak bile kullanılabilinir. Toz formda ama kremsi yapıda. Işıltısı çok net ama yoğun değil bu sebeple ben üzerindeki doku ve desenleri kaybedecek kadar kullandım bile. Kalıcılığı gayet başarılı. İnce ve zayıf kıllı aydınlatıcı fırça ile gayet ölçülü alıp uygulayabilirsiniz. Daha kalın ve büyük aydınlatıcı fırçası kullanıyorsanız ve ürünü ilk defa deneyecekseniz, kontrollü almanızı öneririm.


Parmaklar aracılığı ile de uygulamak mümkün ürünü. Yoğun bir parfüm kokusu var. Bu özellik renkli kozmetik ürünlerde mis koku sevenler için güzel ama ben kullandığım ürünlerde yoğun koku sevmiyorum benim için fazla bir detay. Fiyatı uygun olsa da bulunması zor Gabrini ürünleri. A101 marketlerde ojelerini hep görüyorum. Geçen gün de Tedi mağazasında bazı ürünlerini gördüm. Bunun dışında ulaşabileceğiniz yerleri @gabrinicosmetics instagram hesabını takip edip öğrenebilirsiniz. Sizler de markayı gördüğünüz yerleri yoruma yazarsanız okuyanlara faydası olabilir.


Son zamanlarda çeşit anlamında oldukça öne çıkan Gabrini Kozmetik'in ojeleri en çok kullandığım ürünlerinden. Gabrini Highlighter cryon rujları da oldukça hoşuma gitti.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler



"Gabrini Highlighter" için 16 yorum:

  1. Bu rengi bende de var canım, beyaz tene çok yakışıyor haklısın. Dokusunu ve ışıltısını çok sevdim bir tek yoğun kokusu hoşuma gitmedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanıyorum bir çok insan sadece bu özelliğini sevmedi

      Sil
  2. Pigmentasyonu oldukca yüksek ve güzel sabitleniyor.Ben son zamanlarda sürekli bu aydınlatıcıyı kullanıyorum.Dediğin gibi yelpaze ince aydınlatıcı fırcalarla uygulanması hem kontrollü hemde daha doğal.Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Hiç aydınlatıcım olmadı, ama bir süre önce semtimizdeki uygun fiyatlı satış yapan bir mağazada gördüm bu ürünü, 12 TL civarındaydı, kullanabilirmiyim bilmiyorum ama ellerinde kaldıysa gittiğimde alabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bir yerden başlamak lazım. Çünkü makyajı tamamlayan bir ürün aydınlatıcu

      Sil
  4. Gabrini highlighter'ın rengi çok hoşmuş😊 Aydınlatıcı olarak beyaz farı hala kullanıyorum ablam👌💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah biz eskiler.
      Gerçi bana göre sen daha eskimedin ama

      Sil
  5. Güzel koku makyaj ürünlerinde en sevdiğim durum 😍 Bulursam alacağım da ,ne yazik ki :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kimisi gerçekten kokulu ürünleri seviyor ben tıkanıyorum beybi

      Sil
  6. Pigmentasyonunu çok beğenmeme rağmen kokusu yüzünden pek kullanamıyorum bunu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen de kaybolmuyor koku. Bazı arkadaşlar hemen geçiyor diyor ama ben uzun süre daha alıyorum

      Sil
  7. Ben bunun rengine bayıldım, harika :)

    YanıtlaSil
  8. Rengine bayıldım bu arada Xp diye makyaj markası var gabrini gibi bu marka onunda ürünlerini blogunda paylaşırmısın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Bulunduğum yerde XP ürünlerine rastlamak çok mümkün değil ama elimde bir far paleti var. Onu inceleyeyim.

      Sil