Nature Beauty Cilt Destekleyici Krem Nature Beauty Temizleyici Tonik

nature-beauty-temizleyici-tonik


Merhaba

Yine bir ürün deneyimi ile yeniden buradayım. Aslında bir değil iki ürün:)
Nature Beauty Cilt Destekleyici Krem ve Nature Beauty Temizleyici Tonik bugünün ürünleri. Aslına bakarsanız Nature Beauty markasının bu ürünleri üçlü set halinde satılıyor yani destekleyici
krem ve temizleyici tonik dışında bir de maskesi var. Ben maskeyi henüz hiç açmadım. Vaatleri oldukça   güzel, iç acıcı.Detaylı olarak inceleyip ondan sonra sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.
Bu ürünlerden sizlere Cilt Bakım Rutinim isimli videomda da bahsetmiştim. O videoyu izlemek için tam burayı tıklayabilirsiniz.



Ürünlerin her ikisi de pompalı ambalajlarda ve 100 ml boyutunda. oldukça sağlamlar. Çoğunlukla günde iki defa uyguladım ben.
İsterseniz tonik ile başlayayım: vaatlerinde bahsettiği gibi temizleyici  tonik görevini tam olarak yaptığını söyleyebilirim. Yalnız cildimde olan minik bir uçuğa uygularken ciddi olarak yaktı. Dediğim gibi temizlemesini sevdim cildimi kurutmadı. herhangi bir irritasyona sebep olmadı. Tekrar alır mıyım bundan çok emin değilim. Bir sorun yaşatmasa da ekstra bir özellik fark edemedim. İçeriği merak edenler için hemen paylaşayım,
Aqua, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Sodium PCA, Potassium Sorbate, Phenoşyethanol, Caprylyl Glycol 

Destekleyici kreme geçelim. Bu kremin vaatlerinden bir tanesi canlandırması, ışıl ışıl göstermesi. İlk bir haftadan sonra kendini bu anlamda belli etti arkadaşlar. Nemlendirmesini sevdim, verdiği ışıltıyı sevdim. Ürünü bitirmek üzereyken gözle görülür ölçüde  sağlıklı gösterdiğini fark ettim. Bu oldukça hoşuma gitti. Tek başına bu krem satılıyor olsa çok net alırım. Bu kremle ilgili tek sorun henüz yarıya bile gelmemişken pompasının bozulması oldu. orada biraz sıkıntı yaşadım. Bir süre sonra kendiliğinden düzeldi. Hemen destekleyici kremin de içeriğini paylaşayım.
Aqua, Paraffnum Liquıdum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Gliserin, Panthenol, Chamomile Recutıla Flower Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Rosa Damascena Flower Oil. 

Ürünlerde bitki özleri ile minerallerin işlenmeden kullanıldığı sitelerinde özellikle belirtilmiş. Marka içeriğin temizliği konusunda oldukça iddialı. Leke akne ve sivilceler üzerinde de iddiası var bu ürünlerin ancak benim cildimde bu sorunlar olmadığı için o anlamda gözlemleyemedim.

Nature Beauty Cilt Destekleyici Krem ve Nature Beauty Temizleyici Tonik oldukça bereketli, uzun süre kullandım. Yazımın başında da belirttiğim gibi 3'lü satılan bir cilt bakım seti bu. Buradan markaya sesleneyim; 'lütfen tek tek satışa sunun' çünkü ben kremden oldukça memnun kaldım. Fiyatı da uygun bu setin, aklıma gelmişken onu da belirteyim.
Maskesini de detaylıca inceledikten sonra sizlerle paylaşacağım.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Nature Beauty Cilt Destekleyici Krem Nature Beauty Temizleyici Tonik " için 8 yorum:

  1. daha önce görmemiştim bu ürünü. İlk defa denemek için paketler avantajlı oluyor ama herhangi birini beğenmeyince dezavantaja dönüşüyor. Umarım tekli satışı çıkar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında beğenmemek değil de çok farklı bir özellik görmedim tonikte. Ama krem bana göre Özel bir krem

      Sil
  2. Bu ürünlerle ilgili daha öncede konuştuğumuz da memnuniyetini belirtmiştin. Ben henüz açmadım .Elimdeki ürünlerle ilgili tam anlamıyla fikrim oluşunca ,bu ürünlere başlayacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hatta mümkünse 3 ürünü birden kullan performansını daha iyi görebilirsin

      Sil
  3. İlk defa gördüm bu ürünü bende bir bakayım teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
  4. Kremi bende cok sevdim. Hem bereketli hemde kendi cildimde gozleyebildigim özellikleri yerine getiriyor. Tonigi de sevdim ama yakma konusunda katiliyorum. Hassa yada kurumus ciltlere uyhun değil bence. Temizlemesi guzel ama ekstra diger ürünlerden farkli degil. Maskeyi birkac defa kullandim yapisini cok sevmedim. Çamur gibi maskelerden çok hoşlanmıyorum ama tam degerlendirme icin devamli kullanim sart. Kremi tek başına satarlar umuyorum.

    YanıtlaSil