Pastel Day Long Kırmızıları

pastel-day-long-16


Merhaba
Çok sevdiğim Pastel Day Long 09 ve 16 numaralı renklerini göstermek içim bu yazıyı hazırlamak istedim.
Dikkat ederseniz 'anlatmak' değil 'göstermek' kelimesini kullandım. Çünkü gerek burada gerek instagram hesabımda Day Long serisinden bolca bahsedip anlatmıştım zaten:)
Bir de size 09 numara ile kazandığım iddiadan bahsedeceğim. Yine de zengin renk seçenekleri, kalıcılık ve mat olma özelliği olan likit rujlar olduğunu hatırlatayım.

pastel-day-long-kırmızıları


Burada gördüğünüz 09 ve 16 numaralı kırmızı likit rujlar, serinin diğer renklerinin özelliklerini taşıyor hemen hemen. 16 numara nar çiçeği kırmızı ve pembe alt tonlu. 09 numara ise benim seri içindeki favori renklerimden. Daha önce favori renklerimi tam burada yazmıştım. Ve mavi alt tonu, yani rujlarda en sevdiğim özellik. Tam bir kırmızı. Pastel bu 09 u kaldırmazsa ömür boyu kullanacağım renklerden biri olarak kalacak.

Pastel Day Long 09

Şimdi size bahsettiğim anımı anlatayım. 13 Ağustos tarihinde katılmak zorunda olduğum bir düğün organizasyonu vardı. Arkadaşımla birlikte hazırlanıyorduk. İkimiz de kırmızı ruj tercih ettik. Ben Pastel Day Long 09 o ise kendi sevdiği farklı bir markanın kırmızısı. Hazırlık bitti araca binerken arkadaşım bir çığlık attı 'ay rujları almadık, yiyip içeceğiz ruj kalmayacak dudakta ben çıkıp alayım' dedi. Kendi rujunu almasını, benim rujumun geceyi bana sorunsuz geçirteceğini söyledim. Çocuklaştı birden, benim rujum yerli değil şu marka, senin endişen yoksa benim hiç yok dedi. Ve eğer kendi ruju daha önce silinirse bana hediye alacağını aksi olursa da benden hediye beklediğini söyledi. Tamam dedim:)
Saat 22.00 gibi onun ruju neredeyse silinmişti. Yarısı bardağa çıkmıştı zaten.  Benim bardakta leke bile yok. Saat 23.30 gibi düğünden ayrılırken hediyeni seç mesaj at dedi:)) İnanılmaz eğlenceli saatler geçirdim arkadaşımın bu halleri ve Day Long 09 sayesinde.
Daha sonra kendisine mesaj gönderdim, aynen şöyle 'kendine benden 09 Day Long al ben bir şey istemiyorum' diye tek kelimelik bir cevap geldi 'olur'
Böyle de tatlı bir anı kaldı bana.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Pastel Day Long Kırmızıları" için 11 yorum:

  1. Pastel'in bu rijlarindan almak hala nasip olmadi.. 09 numarasi cidden cok guzel😍

    YanıtlaSil
  2. Hehe ne güzel bir hatıra bırakmış bu ruj :)) Yalnız ben hala bu seriyi denemedim bu kadar kalıcıysa kesin alacağım artık :D Çok öpüyorum, sevgiler <3 :)

    YanıtlaSil
  3. 09 numara bende de var ve kullanmak için kışı bekliyorum😊 Ne kadar da güzel ve tatlı bir anısı varmış. Güle güle kullanın💐💐

    YanıtlaSil
  4. :)))) Bu gidişle bende bir 09 alacağım😍

    YanıtlaSil
  5. Bende bugün 20 numaralısını aldım :D

    YanıtlaSil
  6. Çok hoş bir anı olmuş 😄😄 benim de favorim 09 numara zaten

    YanıtlaSil
  7. Ayy ne kadar eğlenceli bir gece olmuş :D Ben de Golden Rose likit mat ruj serisinden kırmızısını aldım, gayet başarılı :)

    YanıtlaSil
  8. Benim favorim 09
    numaralı ruj oldu.İçten bir miktar silinmeye başlayana kadar tek kelimeyle muhteşem!

    YanıtlaSil
  9. 09 Rengini bende çok seviyorum ama ne yazık ki sizde olduğu gibi bende kalıcı olmuyor :((

    YanıtlaSil