Ipana 3D White Luxe


İşinize yarayacağını düşündüğüm bir ürün ve bilgi ile geldim bugün. İpana 3D White LuxeSon zamanlarda bolca görür olmuştum bu ürünü. Shakira reklam yüzü ve bu ürün için de oldukça iyi bir tercih, ipana 3d white luxe kullananlar farklı yorumlar yapmış. Şimdi ben anlatayım.
Ipana 3D White'ın en önemli vaadi dişlerde oluşan lekeleri 3 gün içinde %100'e kadar gidermesi. Diş minesini güçlendirmesi de bonusu. Sürekli övgü olunca, vaatler böyle olunca, 'markaya güven' olgusunu da üzerine ekleyince fazla beklemeden kullanmak istedim.

Ipana 3D White Luxe



Yakın takip edenler bilir normal üzeri çay içiyorum. Kahveye çok düşkünlüğüm yok ama hatır meselesi yüzünden arada tüketirim. Yazık ki sigara da kullanıyorum. Sebeplerim ortada. Hemen bir tane aldım denedim. Hani %100 diyor ya, kesinlikle %100. İlk aldığım 3D White neredeyse bitmek üzere ve sonuç gerçekten çok başarılı.
Bugün karşıma bir Gratis çıktı. Bir kaç ihtiyaç vardı girdim hemen ihtiyaçlarımı aldım. Bir tane daha İpana 3D White Luxe alayım dedim. Baktım 2 al 1 öde vardı. 2 tane birden almış oldum. Sanıyorum uzun süre kullanacağım bu ürünü.
Aslında bir de İpana 3D Beyazlık Hızlandırıcı var, ikinci aşama olarak kullanılıyor ve etkisi daha iyi oluyormuş ancak ben her iki alışverişimde de görmedim veya dikkatimi çekmedi. Onu da alıp, deneyip sizlerle paylaşacağım inşallah sonucu.
Bu arada kısa bir not: Ürün dişlerdeki lekeleri yok etmeyi vaat ediyor. Bazı dişler tam beyaz değildir, kemik rengi daha farklıdır. Bu macunla o süt beyaz hali elde edeceğinizi düşünmeyin. Lekelerinizi yok edin daha sağlıklı bir görünüm elde edin. Eğer dişlerinizin tam beyaz olmasını istiyorsanız ancak kemik rengi bu değilse yapılacak hiç birşey yok, protez dışında. Farklı operasyonlar var kemik rengi ile oynanan ancak o zaman da diş mineleri ciddi zarar görüyor. Bunu da yeri gelmişken yazmak istedim.
İpana 3D White Luxe fiyat 16.90 TL ve 75 ml. İndirimler ve bir alana bir bedava şeklinde kampanyalar da oluyor. Ürünün diş fırçası üzerinde fotoğrafını çekmek için çok uğraştım. Hani şöyle reklamlardaki gibi. Ancak ben fotoğraflayana kadar sıcaktan macunun şekli değişti:))
Güncelleme: Ürün uzun süreli kullanımda diş etlerinde hassasiyete neden oldu. Bu sebeple gece yatarken farklı bir diş macunu ile dişlerimi fırçaladım, diğer zamanlarda İpana 3D White Luxe ile devam ettim. Durumu çözmüş oldum. Yani günde bir defa Ipana 3D White Luxe kullanırsanız böyle birşey yaşamazsınız diyeyim kısaca. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler





"Ipana 3D White Luxe" için 10 yorum:

  1. Ben çok uzun zamandan beri çok severek kullanıyorum. Arada başka macunları donsemde bundaki başarıyı hiç birinde bulamayıp ,yine geri dönüyorum .

    YanıtlaSil
  2. Daha önce severek bitirmiştim bu ürünü ama 3 günde %100 gibi bahsedilen etkiyi abartı olarak bulmuştum. Bazen adını duymadığımız ve beklentimiz olmayan ürünlerin etkisi çok daha iyi olabiliyor :)

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü kullandım ama keskin nane tadı hariç vaat ettiği etkileri göremedim ben..

    YanıtlaSil
  4. Bir tek bu macunu kullanmadım sanırım, bu güzel incelemeden sonra mutlaka deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  5. Bunu bana bir blogger arkadaşım önermişti ama marketlerde bir türlü rast gelip alamadım.

    Bana da beklerim.

    YanıtlaSil
  6. Bu ara farklı farklı diş macunları denedim.İpana kullanmayalı epey bir zaman oldu. Yeniden denemek üzere aklında olsun o halde ;)

    YanıtlaSil
  7. Bu üründen bende istediğim etkiyi alamamıştım açıkcası... Ama kişiden kişieye farklılık gösterebiliyor tabi.

    YanıtlaSil
  8. Ipana 3D white luxe benim en sevdiğim macunlardan biri ,etkisi çok güzel ben beyazlatma etkisi bunun kadar iyi macunla karşılaşmadım.

    YanıtlaSil
  9. İpana 3d white luxse diş macununu ben de ara sıra kullanmak için alıp dolabımda bulundurmalıyım o halde.. Geçen sene gördüğüm diş tedavilerim sonucunda diş etlerim oldukça hassaslaştı... Çay içtiğim için de İpana 3d white luxse diş macununu ara sıra kullanıp dengelemeye çalışmak iyi olur sanırım..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Sosyal medya da İpana 3D White Luxe diş macunu kullananların olumlu yorumlarını okuduktan sonra kullanmaya başladım. İpana 3D White Luxe diş macunu memnun kaldığım 3 macundan biri. Sürekli aynı macunu kullanma alışkanlığımız yok. :) Bittikçe farklı bir ürün kullandığımızdan sanırım ben de diş etlerinde hassasiyet olmadı. İpana 3D White Luxe deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler ablam.

    YanıtlaSil