Sleek Oh So Special Far Paleti

Rengarenk bir yazı ile buradayım bugün. Sleek Oh So Special Far Paleti ile güne renk getirelim biraz.  Adına Sleek i- Divine Oh So Special de diyebiliriz :D Yazısını yazmakta geciktiğim bir palet Oh So Special farkındayım. Aldığımda fotoğraflarını çekmiştim. Ancak nasıl olduysa swatclarının olduğu kareler kayboldu. Hangi ara nasıl sildim farkında değilim. O sebeple de biraz gecikti yazısı özür diliyorum bekleyenlerden.
Sleek Oh So Special Far Paleti

Gelelim palete. 12 ayrı renk var içerisinde bir de aplikatörü. Ancak kendi fırçalarım alışık olduğumdan daha pratik ve verimli geliyor bana. Sleek far paletleri içerisinde ilk olarak aldığım palettir Oh So Special, bunun sebebi ise hem ışıltılı hem mat farların olması. Genel anlamda mat renkler tercih ediyor olsam da ışıltılı, sedefli simli olanları da ara ara kullanıyorum. Renklerin bazılarında pigment oldukça iyi, bunun tam tersi olan da var. Renklerin bazıları hakkında da biraz bilgi paylaşayım; mesela ilk sıradaki Bow oldukça zayıf pigmentli, onun yanındaki organza bronz tende başarılı bir aydınlatıcı olarak kullanılabilir:) The mail ve boxed en sık kullandığım renkler oldu. İkinci sıradaki noir ve birinci sıradaki glitz ve celebrate pigment anlamında çok başarılı. Tozutma derseniz çok az diyebilirim. Kalıcılık ise, bir far bazı ile gün boyu. Işıltılı renklerin albenisi, içindeki mika parçacıkları ile alakalıymış. (burada bilmeyenler için ekleyeyim; mika parçacıkları mineral makyaj ailesinden).
Sleek i- Divine Oh So Special

Sleek i- Divine Oh So Special fiyatı

Ürünün hayvanlar üzerinde test yapılmadığını ve Sleek ürünlerinin Gratis Mağazaları'nda satıldığını da hatırlatarak sleek i-divine oh so special fiyatına geçeyim. Ben aldığımda indirimi beklememiştim ve sanıyorum 55-60 lira gibi bir fiyatı vardı ama Sleek paletlerden ikincisini indirimde almıştım 29 lira yine yanlış hatırlamıyorsam. Sunset palet. Onu henüz denemeye başlamadım mutlaka detaylarını yazacağım ilerleyen zamanlarda.Sizler markanın paletlerini kullandınız mı? Fikriniz nedir? Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Güncelleme: Sunset paleti henüz açmamışken isteyen bir arkadaşıma hediye ettim, hala kullanıyor.  İçindeki turuncu için almıştım, indirimde görünce.
Bu arada Sleek CC Cream yazımı okumak için ürün adı üzerine tıklayabilirsiniz.


"Sleek Oh So Special Far Paleti" için 11 yorum:

  1. Bu paletler çok güzel sunset renginde gözüm var :))

    YanıtlaSil
  2. Tengo esta paleta y me encanta!! Un beso

    YanıtlaSil
  3. Sleek paletler çok güzeller ben de sunset'i almıştım daha pek kullanmadım ama olsun bulunsun evde 😄😄

    YanıtlaSil
  4. Ben bu paleti Sleek ülkemizde yokken İngiltere'den arkadaşıma getirtmiş sonrada bendeki başka paletlerden bunu kullanmaya sıra gelmeyince elimden çıkartmıştım ama bence Sleek ürünleri indirim döneminde alınabilinecek en iyi performansa sahip ürünleri olan ender markalardan:)

    YanıtlaSil
  5. Palette bulunan renkler tam benlikmiş.Çok beğendim renklerini.Güle güle kullanın💖

    YanıtlaSil
  6. Sleek oh so special far paletinin renkleri çok güzel. Işıltılarını beğendim. Oldukça kullanışlı ve uzun süre kullanılabilecek bir ürün. Gratis'te iyi kampanyalara ve ürünlere denk geliyoruz zaman zaman. Değerlendirmek gerek.

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullanın o zaman..✔😊

    YanıtlaSil
  8. Sleek oh so special palet renkleri çok güzel ama ben hala sleek markasına ait hiç urun almadım:(( Ne bileyim sanki ona hiç sıra gelmedi.

    YanıtlaSil
  9. Far paletinde bulunan renkler hakikaten çok güzel görünüyor. Sleek Oh So Special Far Paletinde en sevdiğim özellik mat ve ışıltılı farların bir arada olması oldu.

    YanıtlaSil