Maia Soyulabilir Siyah Maske

soyulabilir-siyah-maske


Merhaba

Yine bir soyulan maske ile buradayım, yine bir siyah maske. Maia Soyulabilir Siyah Maske. Hiç uzatmadan anlatmaya başlayayım isterseniz.

Ürün 150 ml tüp ambalajda, akışkan kıvamı olan bir maske. Evet soyulabilir maske. Vaatleri için markanın sitesine baktım ancak çok çeşitli maskeler olmasına rağmen bu maske yoktu sitede. Farklı yerlerden ulaştım; ambalaj üzerindeki ifadeler pek doyurucu gelmedi işin açığı. Hep söylediğim gibi ürünleri vaatlerine göre deneyimleyip yorumlamak en uygun olanı. Tabi yorumlarken beklentilerimizi belirtip, uyup uymadığını anlatmak da sanırım tamamlayıcı oluyor. 

Belirtilen vaatler: Cilt aşırı yağlı da olsa aşırı kuru da olsa bu maskeyi kullanabilirmişiz. Solgun, sivilceli ve siyah noktaları olan ciltlerde de kullanabilirsiniz diyor, demek ki iddiaları böyle. Kullanım önerisi ise temiz ve kuru cilde göz çevresi hariç ince bir tabaka halinde uyguluyoruz 20 dakika bekletip soyuyoruz. Maskenin ardından cildin hava alması için 20 dakika kadar makyaj yapılmaması öneriliyor.
Maia Soyulabilir Siyah Maske'nin içeriği aşağıda görüldüğü gibi. Tertemiz bir içerik olmasa da kullandığımız bazı cilt bakım ürünlerinden iyi gibi görünüyor.

Şimdi geliyoruz benim yorumlarıma. Yukarıda söylediğim gibi akışkan bir yapıda ve ilk defa denk geldiğim bir kıvamı var, lastik gibi uzuyor. Hani sıcakta eriyen sakız bir yere yapışır da kurtarmak isterken esner de esner, tıpkı onun gibi:)) 
Daha önceki soyulabilir maskelerde fazlaca acı tecrübem olduğundan ilk uygulamayı yüzümün tamamına yapmadım:) Yanağımda yaklaşık 2-3 cm çapında bir bölüme ve burun kenarlarına uyguladım. Aynen tahmin ettiğim gibi yanağımdan soyarken canımı yaktı. Burun kenarlarımda ise aynı şeyi hissetmedim. Biliyorsunuz benim burun hariç cildimin tamamı kuru. Burun çevresindeki yağı yazık ki tam anlamı ile almadı. Siyah nokta temizlemedi. Cildimin tamamına uygulasam ne değişirdi bilmiyorum ama deneyimlediğim yerlerde vaatlerini yerine getirmeyince o acıyı çekmeye değmeyeceğini düşündüm.
 Bir soyulabilir soyulan maske deneyimi daha hüsranla sonuçlandı, çok üzgünüm. Tabi ürün bitene kadar dizlerim ve dirseklerimde kullanacağım, yüzümde beklentimi karşılamayan diğer maskeler gibi.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Maia Soyulabilir Siyah Maske" için 9 yorum:

  1. iyiki de yüzünün belli bölgesine yapmışsın ben de bu acı olayından dolayı hep korkuyordum öğrendiğim iyi oldu :)

    YanıtlaSil
  2. Ay bu siyah maskeler çoğu işe yaramıyor niye bu kadar popüler oldular anlamıyorum millet öve öve bitiremiyor bir de 😳😳

    YanıtlaSil
  3. yumurta akıyla yaptıkları maskeler var herkeste acı sonuçları gördükçe onları tam detaylı araştırmaya karar verdim bende

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan.Cilt maskeleri benim de son zamanlarda korkulu rüyam oldu.Çok kızarıklık ve irritasyon yaptı.Denemek lazım.Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. O halde ben de kup kuru cildine hiç uygulamayayım tatlım.
    Bilgilendirme için teşekkürler.
    Sevgilerimi biraktım💞

    YanıtlaSil
  6. Bende memnun kalmadım ne yazikki ,birde üstüne canımı yaktim boşuna :(

    YanıtlaSil
  7. Siyah maskeleri son zamanlarda epey görüyoruz. Ben de hiç denememiştim. Vaatlerine uzak kaldığını da öğrenmiş oldum..
    Teşekkürler..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Soyulan maskeler cildimde iriteye neden oluyor genellikle :( Neyse ki yüzünüzün tamamına uygulamamışsınız, harika yorumlamışsınız :) Emeğinize sağlık, sevgiler <3 :)

    YanıtlaSil
  9. Bilgilendirme için teşekkürler benim de yüzüm kuru ve hassas olduğumdan bu tür ürünleri senemeye korkuyorum

    YanıtlaSil