Isana Professional Nagellackentferner

isana-profesyonel-oje-cikarici


Yeniden Merhaba

Bir süredir herhangi bir oje çıkarıcıdan bahsetmediğimi fark ettim ve Isana Professional Nagellackentferner bugünün ürünü olsun istedim.

Isana Profesyonel Oje Çıkarıcı bir süredir benimle. Bir Rossmann alışverişimde pombalı ambalajını görüp almıştım. O günden sonra bir süre düzenli, sonrasında da ara ara kullandım bu asetonsuz oje çıkarıcıyı. Sevdiğim ve sevmediğim hangi özellikleri oldu anlatacağım ama öncellikle vaatleri ve ürünün durumunu yazayım, malum ürünlerin vaatleri beklentileri belirliyor.


Fotoğraflarda gördüğünüz gibi siyah pompalı bir ambalajı var. Hem ambalaj rengi hem de pompalı oluşu sebebi ile görünce aldım. 175 ml bu ürün.
Aseton içermediği, biotin, gliserol ve kayısı yağı içerdiği belirtilmiş. Takma tırnaklar için de uygunmuş. Kolay kırılan tırnaklar için ideal olduğu ve ojeleri temizleme olayında iddialı olduğunu da görüyoruz Rossmann'ın sitesinde.
Hemen ojeyi temizleme görevinden başlayayım, oldukça başarılı. Bilirsiniz oje tırnakta bir kaç gün kalınca sanki daha zor temizlenir. Kalıcılık iddiası olan bir ojeyi 5 gün kullanıp bunla temizledim ve gayet rahat temizlendi. Koyu renklerde de başarılı. Nemlendirme özelliği hissetmedim. Ancak kullandığım süre içerisinde tırnaklarımda bu ürüne bağlı kırılma, deforme de olmadı. Bazı pompalı sıvı ürünlerde zaman içerisinde pompa bölümünden akma sızma olur, bunu da yaşamadım. Hatta bir iki kullanımlık ürün kaldı içinde o da bitince çevirmeli kapak asetonlarımı bu şişeye döküp kullanımı pratikleştirebilirim; ambalajda gayet sağlam ve düzgün hala.
Gelelim en sevmediğim özelliğine. Beni tanıyanlar içinden geçirdi bile o özelliği. Evet kokusu! Biliyorum koku hassasiyetim sebebi ile "sana öyle gelmiş" diyenler olacaktır, hayır evi kokuttuğu için ev halkı da aynı "aseton mu" demeye başladı son kullanımlarda:) Gayet sert ve keskin bir kokusu var. Ama başarısı sebebi ile tekrar alacağım bir ürün Isana Oje Çıkarıcı. Artık yaz geldi, yani sanırım gelmiştir balkona çıkar orada temizlerim ojelerimi.
Bu noktada her zaman söylediğim bir şeyi tekrarlamak istiyorum. Bir oje çıkarıcı ne kadar temiz, asetonsuz öyle böyle olsa da mutlaka ojelerimizi sildikten sonra ellerimizi yıkayalım, yeni ojeleri sonra uygulayalım. Tırnaklarımız uzun da olsa kısa da olsa sağlığı için gerekli. Daha önce çekmiş olduğum El ve Tırnak Bakım Rutinim videomda da bu duruma dikkat çekmiştim. İzlemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler tam burayı tıklayabilirler. Hala kanalıma abone olmayanlar var. Neden abone olmuyorsunuz? Kanal sıfırlandıktan sonra siz yeniden takibe almadığınız için video çekesim veya kendimi bu anlamda geliştiresim gelmiyor:))
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler




"Isana Professional Nagellackentferner" için 6 yorum:

  1. Ben hep klasik şişe oje çıkarıcılarına alışmışım,bunun kullanımı sanki daha pratik gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de çok pratik, dökülme saçılma yok her şeyden önce

      Sil
  2. Diğer çeşidinden çok memnun kalmayınca bunu da görüyorum ama almadım favorin de benri koyu renk ojeler için olan aseton zaten 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet favorini biliyorum. Ama bu da çok başarılı. Sadece o kokusu sıkıntı :/

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Ofis için ben süngerli olanlardan kullanıyorum. oje olarak da çabuk kuruyanlardan bir kaç açık renk bulunduruyorum:)

      Sil