HC Anti Wrinkle Serum

Merhaba
Bazı dostlarımın ve takipçilerimin merakla beklediği HC Anti Wrinkle Serum ile buradayım bugün. Biliyorsunuz HC Cilt Bakım Ürünleri lansmanına katılmıştım ve marka yeni ürünlerinden oluşan bir paket hazırlamıştı bizler için. O pakette neler vardı tam şuradaki videomda izleyerek görebilirsiniz. Daha sonra ben HC Care sitesindeki yeni ürünleri incelerken bu anti wrinkle serumu gördüm, bana hediye edilenler arasında yoktu ve iddiaları çok cazipti serumun. Biraz daha didikleyip hemen sipariş verdim. Bende olmayan başka bir ürünü daha aldım siteden onu daha sonra paylaşacağım tabi.
HC Anti Wrinkle Serum
Önce ilgimi çeken, iddialı vaatlerinden bahsedeyim. Mimik çizgilerinin kaz ayaklarının görünümü azalttığı, cildin sıkılaşmasına yardım ettiği belirtilmiş. Benzer vaatleri olan ürünlerde uzmanlar %10 argireline bulunmasını önerirken HC Anti Wrinkle Serum'da %15 oranında olduğu görülüyor ve bu Türkiye'de ilk ve tek.Yukarıdaki videoda da belirttiğim bir durum daha var benim dikkatimi çeken, yeniden diriliş bitkisi. Kurak bölgelerde yıllar sonra düşen ilk yağmur damlası ile yeşeren bir bitki. Bunu da ilk defa duyduğumu itiraf etmeliyim.Ambalajı bir harika, alttaki fotoğrafta göreceksiniz. Tek taş mı çıkacak acaba içinden dedim açarken:)) Serum 30 ml damlalıklı cam şişede. Yarı saydam fazla akışkan olmayan bir yapısı var. Bu arada ürünün ambalajı değişti. Burada gördükleriniz henüz şişe değişmeden aldıklarım. Yeni ambalajı yazının en altında paylaşacağım, kendi sitesinden aldım yeni şişe fotoğrafını. 
HC Anti Wrinkle Serum kullananlar

Günde iki defa uygulanması öneriliyor. Göz çevresi dahil, yüz boyun dekolte bölgesinde kullanılabiliyor. Peki kimlere öneriliyor? Olgun ciltlere, ifade kırışıklıkları olanlarda, yoğun kırışıklık sorunu olanlara öneriliyor.Geldik benim deneyimime. Başlangıçtan şişe yarıya inene kadar kullandıktan sonra, arkadaşlarımla ciltteki tazelenmeyi fark ettik. Ben hemen gecenin bir yarısı, online olan İnstagram takipçilerimle birlikte ürün hakkında konuşa konuşa ikinci şişeyi sipariş verdim, ciddi anlamda ümitlendim çünkü. Düzenli kullanmaya devam ettim. Bazı zamanlar sadece akşamları kullansam da, çoğunlukla günde iki defa temizlenmiş cildime uyguladım. İlk zamanlar nemlendirmesi de gayet yeterli geldi, yani ardından farklı bir nemlendirici kullanmasam da olurdu. Ancak cilt ürüne alışınca uygulamadan yaklaşık 5 dakika kadar sonra nemlendiricimi de uyguladım. Bu arada önemli bir not: Serum iyi nemlendiriyor diye nemlendiricimizi ihmal etmeyelim, hangi marka olursa olsun serumun görevi farklı. 
Şimdi ikinci serum da bitmek üzere, yenisini almadım bekleyeceğim. Neden mi? Cildimin tazelendiğini görüyorum bu bir. İkincisi kesinlikle cildimde toparlanmaya sebep oldu. Dudak kenarındaki (sol tarafta) yıllardır var olan mimik çizgimin sert ve keskin görüntüsü hafifledi. Serumdan çok memnun kaldım. Şimdi bekleyeceğim, bakalım kullanmayı kesince o güzel araba bal kabağına dönüşecek mi? Bir süre geçtikten sonra yazıyı güncelleyerek o durumu da paylaşacağım sizinle. HC Anti Wrinkle Serum fiyatı 189  lira gibi şu sıralar. Sitede ekonomik setlerin içinde de var, daha uygun fiyata geliyor o durumda. 
HC Anti Wrinkle Serum fiyatı
Güncelleme 15.01.2019 : Kullanmayı bıraktıktan birkaç ay sonra normal olarak bahse konu mimik çizgim tekrar kendini göstermeye başladı. Ve ben o sıralar dermaroller uygulamasına başladım. O zaman bir şişe daha sipariş verdim ve dermaroller ile birlikte kullandım HC Anti Wrinkle Serum'u. O fiyata alınacak ve görevini yerine getirebilecek en iyi serumlardan diyebilirim. Şimdilerde dermaroller uygulaması için yeniden almayı düşünüyorum.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere. 
Sevgiler

İşte yeni ambalaj
HC Care Anti Wrinkle Serum kullananlar



"HC Anti Wrinkle Serum" için 10 yorum:

  1. Bende seviyorum bu ürünü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yolun yarısını geçmiş olanlar daha çok sevecek:)

      Sil
  2. Bunu da sepete at diyorsunuz yani �� Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
  3. Bunu kesinlikle denemek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem çok seveceğine kesinlikle eminim. Bir serum kullanmıştık, ondan orta derecede memnun kalmıştın yazını hatırlıyorum. Aynı serumu ben de kullandığım için bunu daha fazla seveceğine eminim:)

      Sil
  4. Memnun kalmış olmana çok sevindim. Bu serum bende de mevcut ancak bir türlü sıra getirip deneme fırsatı bulamadım :/

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar blogunuzu henüz keşfettim. Faydalı ve samimi paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum :) 26 yaşımdayım ve alın, göz çevresi ve elmacık yani nazolabial çizgilerim mevcut. Mimikleri aşırı kullanan biriyim. Uzun süredir yaşıma ve karma cildime uygun kırışıklık kremleri arayışı içindeyim. Bu ürün tecrubeleriniz doğrultusunda gördüğüm kadarıyla benim için de uygun gibi duruyor. Fikriniz ne yönde bu konuda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      İlginize ben teşekkür ederim.
      Bu ürün şu zamana kadar kullandıklarım içinde en iyisi diyebilirim. Yaşım sizden oldukça fazla buna rağmen ciddi faydasını gördüm ürünün. Yılların mimik çizgisini bile hafifletmesi çok mutlu etti beni. Bu yazıdan sonra kullanmaya ara vermiştim. Şimdi 3.şişeyi aldım nisan ayında başlamayı planlıyorum. Bu defa lokal kullanacağım.
      Sevgiler

      Sil