HC Rejuvenating Yüz Temizleme Toniği

hc-rejuvenating-tonic



Merhaba

Şu sıralar o kadar yoğunum ki, bloga istediğim vakti ayıramıyorum. Eski enerjim de kalmadığı için sanırım; yetişmek için zorlanıyorum.
Bugün HC Rejuvenating Yüz Temizleme Toniği ile geldim. Yani HC Rejuvenating Tonic ile.
Bu ürünü Hc Care Lansmanında tanımıştık. Videosu için burayı yazısı için ise burayı tıklayabilirsiniz.
Ürünün özellik ve vaadlerine bakıldığında, önce kurudan yağlıya hassas ciltler için formüle edilmiş olduğunu görüyoruz. Cildi kurutmadan derinlemesine temizlediği, makyaj kalıntılarından uzaklaştırdığı, yağ salınımının önlenmesine yardımcı olduğu vaatleri arasında. Ayrıca nem ve yağ dengesine zarar vermeden cildin arınması ve canlanmasını desteklediği de belirtilmiş.
Ürünün sitesinde kullanım önerisi olarak da uygulama öncesi cildi iyice temizleyip ardından bir pamukla nazik hareketlerle uygulamamız söylenmiş. Durulamaya gerek olmadığı da belirtilmiş ancak marka yetkililerinden öğrendiğim kadarı ile uygulamadan bir süre sonra durulamak ürünün etkisinden birşey kaybettirmiyormuş. Ben durulayarak kullandım, sebebini anlatacağım.
230 ml olan HC Rejuvebating Tonic plastik mavi bir şişede gördüğünüz gibi. Tamamını bitirdim ve Hc Serum siparişimi verirken bir tane daha istedim onun da bir kısmını kullandım. 
Yorumuma gelince., bahsedildiği gibi cildi temizlediğini hissediyorsunuz ancak benim yanak bölgem ve alnım oldukça kuru olduğundan yazık ki o bölgelerde kuruluk hissi verdi. Benzer ürünlerde en sevmediğim his bu. Tamam ardından nemlendiricinizi kullanıyorsunuz ama yine de benim hoşlanmadığım bir his. Şimdi neden ikinci şişeyi kullandığımı soracaksınız hemen yanıtlayayım. İlk şişeyi kullanırken tek bir not almamıştım, fotoğraf çekmeyi de atlamıştım o sebeple alışveriş yaparken ve hazır indirimdeyken almak istedim. Sanıyorum ki normal ve yağlı ciltler daha çok sever bu ürünü. Çünkü aşırı kuru olan bölümlerde rahatsız etmesi dışında diğer vaatlerini yerine getiren bir tonik bu.
Şu sıralar indirimde.  Kargo ücreti olmadan ürüne ulaşabilirsiniz. Bu arada kapıda ödeme seçeneği de olduğunu belirteyim.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler





"HC Rejuvenating Yüz Temizleme Toniği" için 8 yorum:

  1. Hımm benim de ilk Misel duyum bitince hemen bunu açayım diyorum

    YanıtlaSil
  2. kuruluk oluşturması benimde hoşuma gitmedi bu ürünün

    YanıtlaSil
  3. Benim yanaklarım da çok kuru eminim bende de aynı his oluşacaktır

    YanıtlaSil
  4. Benim cildim çok kuru olmasına rağmen, bu toniği çok sevdim. Hemen ardından, hiç beklemeden serum kullandığım için de, beni rahatsız etmedi. Ancak, karma ve yağlı ciltlerin çok daha fazla seveceği konusunda size tamamen katılıyorum. İçeriği de, yağlı cilt tipinin bizden çok fayda görmesine daha uygun gibi... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Benim cildim karma kararsız kaldım :(

    YanıtlaSil
  6. Kuruluk bir çok üründe var mecbur kabul ettim artık :( o yüzden yinede alırım fırsat bulursam bunu.

    YanıtlaSil
  7. Kullanıyorum bende bu ürünü ,şu an için güzel anlaşıyoruz.Biraz daha fikir oluşunca paylaşacağım.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Merak ettim bu ürünü benim cildim karma bana da uyar sanırım
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil