Eskişehir Blogger Etkinliği



Merhaba

Bugün sizlere hafta sonu katıldığım bir organizasyondan bahsetmek istiyorum. Pudra Kokusu blog sahibi Gözde İlter'in organizasyonundan.
Eskişehir'de gerçekleşen bu etkinliğe gitmek için farklı planlar yapmıştım aslında. Eşimle gidip birkaç gün kalmayı düşünüyordum, olmadı. Eşim işlerini ayarlayamadı. O sebeple etkinlik günü sabah 06.00 gibi Şirin Kanatlar blog sahibesi Seda ile en pratik hızlı tren ile gidebileceğimizi düşünüp Pendik'e doğru düştük yola.
Garda Gülümse Yüzüme blog sahibesi Yasemin ile buluştuk, gırgır şamata geçti tren yolculuğumuz. Bilet bulma hikayesini tüm akrabaları ile birlikte bütün yolculara da duyuran amca favorimizdi:)
Eskişehir'e geldiğimizde bizi Nasreddin Hoca ve kazanı karşıladı, fotoğraf çekmesek olmayacaktı.


Etkinlik mekanına sonunda gelebildik. Paşa Konağı Otel'de gerçekleşti organizasyon. Biz bir saat kadar erken gittik. Üzerimizi değiştik, makyajımızı yaptık ve zaten süre tamamlandı.

Gözde'nin açılış konuşmasından sonra sponsor markalar ürünleri ile ilgili bilgi paylaştılar. Yeni markalarla ve ürünlerle tanıştık, bu heyecan vericiydi. Sponsorlara bir sonraki yazımda fotoğraflarla yer vereceğim.
Ardından fotoğraf çekimleri, meşhur blogger özçekimleri ve bol bol dedikodu ile güne devam ettik. 16 tane aktif blogger bir araya gelince dedikodunun konusu ne olur? Tabi ki blogger görünümlü sevimli hatunlar:))

Sonra etkinlik pastası ev sahibesi, güzeller güzeli Gözde tarafından kesildi ve dilekler tutuldu.


Ardından toparlanıp, mekandan ayrıldık ve çiseleyen yağmur altında Çi Börek yemek için önerilen bir yere gittik. Size bir sır vereyim; kimse tek porsiyonla doymadı:)
Oradan da Eskişehir'in meşhur Haller'inde gittik. Yaklaşık 60 yıllık geçmişi olan bir yer. bilmeyenler için İstanbul Kapalıçarşı havasında bir ortam düzenlemişler. Eskiden hal olan bu mekan bugün kafeler ve hediyelik eşya satan dükkanlardan oluşuyor. Çaylar kahveler içildi, ev yapımı çikolatalar yedik.



Ve artık bizim dönüş saatimiz gelmişti. Yasemin ve Seda ile garın yolunu tuttuk, Eskişehir'e veda ettik.
Günün en sevdiğim özelliği ev sahibinin samimmiyeti, sıcaklığı oldu bunu söylemeden geçmeyeceğim. Evinde gibi ağırladı herkesi. Ayrıca eşi Doğa Bey'in de misafirperverliğine de buradan çok teşekkür etmek isterim.
Organizasyonun sponsor bölümünden de bir sonraki yazımda bahsedeceğim.
Katılım gösteren blog yazarlarını da paylaşayım.

Beğendim Paylaştım 
Ceren Denizci 
Hüzün Sarısı 
Gülümse Yüzüme 
Lerzan Karadan 
Lezzet Tramvayı 
Little Butterfly Blog 
Makyajlı Karaler 
Nilgün Özen Aydın 
Nihal - Nilgün Tekin 
Oje Kokusu 
Pembe Dünyam 
Pudra Kokusu 
Şirin Kanatlar 
Şafağın Dünyası

Tekrar görüşmek üzere...
Sevgiler


"Eskişehir Blogger Etkinliği" için 19 yorum:

  1. Çok keyifli bir organizasyondu gerçekten.Bir birinden değerli blog yazarı arkadaşlarımla birlikte olmak beni çok mutlu etti.Sevgili ve Gözde harika ağırladılar bizleri.Bende senin vasıtanla buradan da her ikisine de çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet enerjisi yüksek bir organizasyon oldu, bu da etkinlik sahibinden kaynaklı tabi:)

      Sil
  2. Nasıl güzel bir gündü. İnsan yazıya dökerken zorlanıyor ,ya doğru ifade edemezsem diye 😍 Kaliteli bir etkinlik , kaliteli bir gün oldu . Trendeki amca pek bir hostu zaten :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir gündü cidden ve eşi de kendisi de çok güleryüzlüydüler, güzel yazı için de teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Canim guzel dusuncelerin icin cok teşekkür ediyorum. Gercekten haftasonumuza renk kattiniz. Keske daha uzun zamanimiz olsa idi. Bu yetmedi yeni birseyler yapmali 😊

    YanıtlaSil
  5. nice güzel etkinliklere he birlikte canım

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel olmuş. ayrıca sarılarla karşılanmak da hoş :)

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir etkinlik olmuş ayrıca eskişehiri de gezmek bence çok güzel.
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  9. cnm çok güzel bir gündü karşılaştıgımıza sevindim

    YanıtlaSil
  10. seninle karşılaşmak çok güzeldi cnm tekrar görüşmek dileğiyle

    YanıtlaSil
  11. çok güzel bir etkinlikti. muhteşem bir haftasonu geçirdim. Ayrıca tek porsiyon çibörekle doymuyorsun:)))

    YanıtlaSil
  12. Etkinliği düzenleyen Gözde hanımın emeklerine sağlık.Harika bir etkinlik olmuş.Bu pazar ben de Eskişehir yolcusuyum :))
    Sevgiler..

    YanıtlaSil