Note Professi̇onal Eyeshadow (Note 5'li Göz Farı)


note-5li-far-paleti


Merhaba
Uzun süredir yazılmayı bekleyen ürünlerden biri Note Professional Eyeshadow. İşin aslı ülke gündemi ve yaşadığımız referandum sonrası parmağımı oynatacak halim yok. Sürekli duruma tepkimi anlatacak paylaşımlar yapmak istiyorum ancak bunun bir işe yaramayacağının bilincindeyim. Yazmak bana her dönem iyi geldi de, milli hadiseler benim zayıf tarafım ve o noktada hiç birşey iyi gelmiyor bana.
Note 5li göz farı ile devam edelim en iyisi. Note markası hem çeşit fazlalığı hem performansı hem de uygun fiyatları ile benim tercih ettiğim markalardan biri. 
Palet yanyana sıralanmış 5 ayrı renkten oluşuyor, plastik-mika kapak üzerinde şerit halinde bir şeffaf bölüm var renkleri oradan görmeniz mümkün.  Ayrıca kapağı açtığınızda ince bir aynası var. İçinden iki küçük aplikatör çıkıyor. Çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Ancak şunu da hemen belirteyim; uzun yıllar önce böyle bir göz makyajı için 3-4 ayrı fırça kullanmıyorduk. Ürünlerin içinden çıkan aplikatörlerle yapıyorduk makyajımızı. Hatta bazen ürün bitmeden yıpranırdı çok üzülürdüm. Sonra harici apliaktörler satılmaya başladı bir minik pakette 5 li olarak. Ne kadar da sevinmiştim. O yüzden şimdi ürün içinden çıkanları küçümsemek değil de daha iyi uygulama yapabildiğimiz fırçalarımız var artık demek istedim:)))
Palete dönelim. Bendeki paletin rengi 102  Kırık beyazla başlayıp açıktan koyuya giden lilalar ve biraz da pembe:)
Kolumda gördüğünüz baz kullanılmamış üst üste uygulanmamış hali, yani pigmentasyonu başarılı diyebilirim. 
Kırık beyazı daha çok kaş altlarıma kullandım. Gözlerin iç-köşe kısmına da oldukça uygun ancak iri gözlere sahip olduğum için benim çok fazla yaptığım bir uygulama değil.  
Bu palette en çok kullandığım renkler 3 ve 4 numaralı renkler oldu. Günlük makyajlarda renkli bir baz sonrası (zemin ve tutuş için), 3 numara ile daldır boya, 4 numara ile de katlanma bölgesine hat belirle karıştır şeklinde uyguladım:)) 5 numaralı farı da biraz daha iddialı makyalarda dış köşelere gölge için kullandım ara ara.
Farlar da sim ışıltı yok ama hafif metalik bir yansıma var belli belirsiz. 5 numaralı renk ise neredeyse mat. 



Kalıcılık durumuna gelelim. baz uygulamadan uzun saatler kalmıyor. Ancak baz ile daha uzun süre kullanmak mümkün. Bu arada paletin tozutma sorunu olduğunu söylemem lazım. Daha fazla tozutan farlar da gördüğüm için buna orta tozutuyor demeliyim:)
Ürünün fiyatı oldukça uygun. Yani fiyatına göre performansı da bana göre başarılı.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Note Professi̇onal Eyeshadow (Note 5'li Göz Farı)" için 10 yorum:

  1. Note farları çok beğenmedim nedense çok benzerleri olduğunu düşünüyorum .. güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu paleti bağımsız değerlendirdim bu yazımda. Evet bir çok benzeri var.
      Zaten şahsina münhasır far sayısı sanırım fazla değil

      Sil
  2. Bu tarz paletleri seviyorum ben :) Note marka değilde başka markalardan bunlara benzer far paletleri var bende ve işime çok yarıyorlar. İçinden çıkan sünger kısmına katılıyorum :) yıpranırdı bir daha alırdık falan :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bire bir benzerleri de var:)
      Ah o süngerer. Daha önceden yedek filian da satılmazdı. yıpranınca parmaklar ıle devam ederdik:)

      Sil
  3. Renkleri güzelmiş paletin. Hiç böyle Note paletlere bakmadım ben nedense. Güle güle kullan
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  4. Note paletlerinden hiç almadım henüz ama renkler çok güzelmiş :) Güle güle kullan

    YanıtlaSil