Sheida Loose Eye Shadow (Toz Far)

sheida-loose-eye-shadow-toz-far

Merhaba
Mutlu bir hafta diliyorum herkese. 
Haftanın ilk ürünü Sheida Loose Eye Shadow. Yazının bu noktasından sonra Sheida Toz Far olarak bahsedeceğim.
Bir süredir deneyimlediğim bu toz farların bendeki renkleri Grey ve Black. Hemen ürünü tanıtıp, vaatlerinden bahsedip deneyim sonucuna geçeyim. 
Ambalajı alıştıklarımızın dışında bir toz far bu. En azından ben şimdiye kadar kullanmadım böyle bir tasarım. Oje şişesini andıran 3.5 ml boyutunda mineral bir far. Cildi kurutmadığı, koruyucu mineral pudra içerdiği belirtilmiş. Cilde mükemmel bir şekilde oturduğu ve eşit bir şekilde dağıldığı da vaatler arasında. 
Aşağıdaki fotoğraflarda gördüğünüz gibi aplikatörü kesik uçlu ve kolay kullanılabilir durumda.



Sheida Toz Far fazla coşmayan toz farlardan. Ve ışıl ışıl bir far. Grı renkli olan bol ışıltı içerirken siyah renkli olan ise bol simli. Ayrıca bana kalırsa bendeki bu iki renk iddialı makyajlarda size çok şey kazandırır veya kaybettirir:)
Ürünün kendi aplikatörü uygulama yapmak için yeterince uygun ama göz makyajında renk oyunlarını sevenler için farklı renklerle kombin veya dağıtma aşamasında kendi fırçalarınızdan yardım alabilirsiniz. Söyledikleri gibi kendi fırçası ürünü eşit olarak dağıtmaya yeterli. Yalnız siyah farla ilgili bir notum olacak. Alt kirpik diplerine uygulandığında sonuç muhteşem ancak ilerleyen saatlerde dökülme yapıyor. Göz kapağındaki farda ise bunu yaşamadım. Sadece uygulamanın başında, far henüz oturmadan minik dökülmeler oluyor bu sebeple bu farı kullandığınız zaman ten makyajından önce göz makyajınızı yapmanızı öneririm.
Gri toz far farklı renklerle günlük makyajda kullanılabilinir ancak siyah renk bana göre sadece gece makyajlarının, özel makyajların farı.
Aşağıdaki fotoğrafta renklerin bazsız halini görüyorsunuz, yani oldukça pigmentli ve sanırım mineral olmasından dokuları da oldukça hoş ve farklı. Kalıcılıkları da hafife alınmayacak kadar iyi. Baz ile uygulandığında tahmin ettiğiniz gibi sonuç her anlamda daha iyi.
Özellikle siyah toz fara bayıldım ben, itiraf edeyim.

Sheida toz farın daha başka renkleri de var. Mor gibi, yeşil gibi mavi gibi. Hatta koyu siyah koyu gri de var. Sheida ürünleri kendi sitesinde olduğu gibi ayrıca Gratis, Watsons gibi kozmetik mağazalarında mevcut. Ürünün kendi sitesinde satış fiyatı (bazı renklerinde) %50 indirimle 9.75. Kozmetik mağazalarında indirim günlerini de takip etmenizi öneririm.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Sheida Loose Eye Shadow (Toz Far)" için 16 yorum:

  1. Denemeden konusmam anlamsiz olur ama bu tarz ambalajlarda uygulamasi zor gibi geliyor bana. Fircalarimiza bukadar alismisken...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben de yüzüme gözüme sökülecek diye korkmuştum ilk gördüğümde fakat öyle olmadı.
      Genel olarak sevdim:)

      Sil
  2. siyah olanını bulamadım onu merak ediyordum :)
    ayrıca ıslak kullanımda yapılabiliyor. Siyah rengi hafif fırçayla ıslatın eyeliner gibi göz alt ve üste çekilebilir yeşili elimde o şekilde denedim 1 kez gayet metalik güzel bir ton oldu.
    güzel günlerde kullanın
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Islak kullanım denemedim. Denersem mutlaka yazıyı güncellerim. Siyah renge bayıldım ben.
      Mavi var aklımda ve daha koyu siyah:)
      Çok teşekkür ederim

      Sil
  3. Merhaba :)
    Ben de iki renk arasında gidip gelmiştim almak için sonra siyahı çok kullandığım için siyah almaya karar verdim. İyi ki de almışım ışıltı sevenler için gerçekten çok güzel. Ayrıca aplikatörün şekline bayıldım. Pratiklik kazandırıyor makyaj sırasında. Dediğin gibi renk geçişi isteyenler için pek uygun olmayabilir bu aplikatör ama tek başına kullanımda gayet kullanışlı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle düşünüyorum.
      Daha koyu siyahı var ona bakacağım şimdi.

      Sil
  4. Bu makanın toz farlarını son günlerde sık görmeye başladım. Merak etmedim de değil hani :)
    Bi Gratsi şart oldu, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Dökülme yapar mı acaba diyerek yazıyı açtım evet yapıyormuş ama merak ettiğim bir ürün denemeli ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle abartılı bir dökülme değil ama kontrollü olmak lazım tabi:)

      Sil
  6. Far bazı olmadan da pigmentleri gerçekten çok iyiymiş :) Özellikle siyaha bayıldım, mutlulukla kullanın <3 :))

    YanıtlaSil
  7. Kesik uçlu olmasını sevdim :) renklerde tam geceye uygun

    YanıtlaSil
  8. bunları hep görüyorum ben bir sürü de değişik güzel renkleri var ama hep toz toz olur diye es geçtiklerimden bir şans verebilirim ama artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yüzüm gözüm far olacak şimdi diye düşünüyordum. Fırçası ile alıp gözüme götürene kadar dökülür mü acaba diyordum ama asla onu yaşamadım. Sadece siyah rengi göz altlarımda istediğim gibi kullanamadım,bi rahat durmadılar:)

      Sil