Sheida Kohl Powder Sürme

sheida-surme

Merhaba 

Bugün bir sürme deneyimi ile buradayım. Sheida Kohl Powder Sürme. Bundan sonra üründen Sheida Sürme olarak bahsedeceğim.
Çok genç yaşlarımda sürme kullanmıştım ben. Metalik gümüş-gold renkli ambalajları vardı. Çok uzun yıllardır da böyle bir deneyimim olmadı. Kozmetik bloglarında da çok rastladığım bir ürün değil sürme. Heyecan ve merakla Sheida Sürme'yi kullanmaya başladım. Önce ürünün vaatlerini anlatayım ardından özellikleri ve deneyim sonucundan bahsedeyim. 
Sitesinde, hipoalerjenik bir ürün olduğu ve ambalajın antibakteriyel olduğu belirtilmiş. Uygulama sonrası normal yıkama ile çıkmayacağı, ancak özel bir temizleme ürününe de ihtiyaç da olmadığı belirtilmiş. Birkaç defa ovuşturarak sadece su ile temizlenmesi mümkün diyor. Eğer yıkama yapmazsak 2-3 gün bu şekilde kalabileceği de vaatler arasında. Lens ile kullanımda da lense bulaşmaması için önce uygulayıp sonra lenslerin takılması öneriliyor. Göze bulaşıp alerji yapmasından çekinmeyin diye de not düşülmüş. 


Yukarıdaki fotoğraflarda gördüğünüz gibi çok şık bir ambalaj tasarımı var. Cam küçük bir şişe ve tutma bölümü metal. İçinde ürünü uygulayacağımız bir uç var, çok ince sayılmayan plastik bir aplikatör. Bendeki rengi siyah.Gözün içine yerleştiriyoruz, gözlerimizi kapatıp ilgili aplikatörü göz kapağı boyunca birkaç defa kaydırıyoruz. Bu işlemi tekrarlamak mümkün.  Gözün hem iç hem dış kısmına kullanılabiliyor.

Sheida Sürme ile ilgili yazının girişinde yazdığım vaatlerin hemen hepsi doğru diyebilirim. Sadece iki üç gün bekletmedim hiç. Ancak sevmediğim özellikleri de oldu. Mesela yeterli derecede siyah değil. Göz içlerinde siyaha daha yakın olsa da (sanırım ıslandığı için),dış kısımlarda gri, daha doğrusu siyahmış ama zamanla silinmiş gibi bir görüntü veriyor. Göz içinde kalıcılığı sebebi ile kullanabilirim ama orada da sorun şu; aplikatör sert ve dümdüz olduğu için, gözün iç-köşe kısımlarına tam ulaşmıyor. Yaklaşık 2/3 gibi bir kısmına ürün rahat geliyor ama o iç-köşe kısımları doldurmak uğraştırıyor. 
Sheida ürünlerini birçok kozmetik mağazasından alabileceğiniz gibi kendi sitesinden de temin etmeniz mümkün. Yani sheidakozmetik.com. 
Sheida Kohl Powder Sürme Sheida Sürme'nin sitesindeki fiyatı 19.50 den 9.75' düşmüş. Bir de sürmelerde alışık olmadığımız çok farklı renkler de mevcut. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Sheida Kohl Powder Sürme" için 22 yorum:

  1. Sürme hiç kullanmadım . İlginç bir ürün olarak geldi bana ,denk gelirsem alırım belki 😍güle güle kullan canım🤗

    YanıtlaSil
  2. bende böyle yağ yeşili gibi simli bir rengi vardı gözümün içine çekerdim ve harika dururdu evdeyse atmadıysam bakayım kullanırım yine ben onu.. gerçek sürme de var bende ama bu daha güzel geliyor bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu göz üstünde yazın düşündüm şimdi. Bu yaz için çok hain planlarım var da yaz gelmiyor :D

      Sil
  3. hiç kullanmadım sürme ama merak ettim gözde duruşunu

    YanıtlaSil
  4. Gece sürme kullanıp sabah verdiği o görüntüyü çok seviyorum <3

    YanıtlaSil
  5. Lisedeyken annemin sürmesini geceden sürer ertesi günkü dagilmis bulasmis haliyle okula giderdim, ne kadar yanlis :/ Markadan alacaklar birikti, ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
  6. bu tozu azıcık göz kremiyle karıştırıp muhteşem bir eyeliner yapabilirsiniz :) bi ara alıp denemek lazım çünkü gerçekten çıkmıyor madem sıvı eyelinere çevirip hem kalıcı hem koyu gayet güzel fiyata eyelinerler yapılabilir :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi fikir ama krem olduğu için kalıcı olacağını düşünmüyorum :/

      Sil
  7. Sürme Sürmek bana zor gelir herhalde. Göz makyajı yapmayı pek beceremiyorum. Ama büyükler çok sağlıklı olduğunu söylerler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun da doğal olduğu belirtilmiş. Alışkanlık haline getirenler var sürmeyi:)

      Sil
  8. Hic kullanmadım bende ama merak ettim. Farklı renkler ilginç bir deneyim yaratabilir. Güle güle kullan canim

    YanıtlaSil
  9. Sürme olayını ben sürmenin çekme yöntemi ile hiç denemedim beceremem sanırım. Dediğin gibi bana çok siyah gelmedi. Sevgilerle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk denemelerde göz altlarıma bulaştırdım ben de:)

      Sil
  10. Renk verişini ben sevmedim malesef. Sürme daha önce hiç kullanmadım ama daha net siyah olmasını tercih ederdim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle daha siyah olmalıydı yazıda da belirttiğim gibi.

      Sil
  11. Lİse yıllarımda birkaç kez sürme kullanmıştım. Öncelikle ambalajı çok şıkmış fakat siyahlığı yeterli değil bence de :) Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalaj gerçekten albenili ve iyi düşünülmüş:)
      Teşekkür ederim

      Sil