Pure Beauty Pink So Light Dewy Lotion

pink-beauty-serisi


Merhaba
Uzun zaman önce denediğim ama yazısını atladım Pure Beauty Pink So Light Dewy Lotion ile buradayım bugün. Notlarımı karıştırırken elime geçti ve yazayım dedim.
Aslında markayı takip edenler bilir Pink by Pure Beauty serisi  daha genç yaşta olanlar için geliştirilmiş ve tüketiciye sunulmuş. Benim anti age ürünler kullanmam lazım ama bir Watsons alışverişimde dayanamayıp almıştım Pure Beauty Nemlendirici losyonu. 
Alkol ve paraben içermeyen bu ürünün vaadi ise cildin yumuşaklığını ve canlılığını koruması, cildin susuz kalmamasını sağlaması ve cildin doğal renk tonunu korumak.
50 ml olarak satılan losyonun pembe ambalajı çok şirin değil mi? Pembe renkten bıkmış usanmış olsam da sevdirdi kendini:)
Çok koyu olmayan kremsi bir kıvamı var ve ciltte emilmesi sorun olmuyor. Siyah pompalı ucu ile de kullanım kolaylığı sağlıyor.



Pure Beauty Pink So Light Dewy Lotion cildimde herhangi bir sorun oluşturmadı. 20 li yaşlarda olsam kullanmaya devam ederdim onu söyleyeyim. Cildim kuru/karma olmasına rağmen sabah akşam kullanımda veya günde bir defa kullanımda bana yetti.  Serinin farklı ürünleri de var ama ben sadece meraktan bunu almıştım.
İçeriğine baktığınızda benzer ürünlere göre temiz sayıldığını görüyorsunuz. Eğer bu tarz ürünlere ihtiyacınız varsa ve yaşınız genç ise indirim zamanı bir bakın derim. İndirimsiz 30 lira civarı almıştım, Watsons Şirinevler şubesinden:)
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere 
Sevgiler



"Pure Beauty Pink So Light Dewy Lotion" için 14 yorum:

  1. ben de bu serinin so glow ve blur cream'ini kullandım aslında hiç fena değil ama dediğin gibi anti aging lazım bize artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık mecbur yapacak bişey yok. Bikaç gün sonra bir yaş daha alıyorum:)

      Sil
  2. Güzel bir ürünmüş cildime uyum sağlar ama Watsons'tan ürün almadıgım icin sanırım almam bunu da :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Watsons'dan alışveriş olayı biraz detaylı ve bakış açısına bağlı. Tek bir personelin hatasını dev bir markaya yüklemenin çok doğru olmadığı düşüncesimdeyim ben.

      Sil
  3. Rengi çok güzel . Ağız ucu kullanım kolaylığı sağlar .

    YanıtlaSil
  4. Kızlarım için alayım ben de.. Bir yüz nemlendiricisi gerekliydi zaten.
    Çok teşekkürler.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Bu markanın ambalaj tasarımı çok çekici, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşıma hiç uygun olmamasına rağmen bana bile aldırdı kendini:)

      Sil
  6. ambalaj tasarımı gerçekten çokgüzel ve kullanışlı görünüyor benimde antiaging lere geçmem lazım ama denk geldiğimde bir deneyeyim bende:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten öyle. Bir de 20 li yaşlarda olsaydık:)

      Sil