Gabrini Terracotta Blush On

gabrini-terracotta-allik


Merhaba
Haftanın ilk günü ve yağmur kasvet devam ediyor. Ben de iç açan renkli birşeylerle çıkmak istedim bugün karşınıza ve Gabrini Terracotta Blush On ile buradayım. Hem renkli hem ışıl ışıl bir ürün. 
Bendeki rengi 32
Siyah bir ambalaja sahip Gabrini Terracotta Allık. Kapağı şeffaf, ürünü buradan net olarak görmek mümkün. Markanın benzer ürünlerinde farklı ambalajlar da var gold renkler mesela. Ürün 12gr yani uzunca süre kullanabilceğiniz gibi

Yukarıdaki fotoğrafta ürünün net duruşunu görüyorsunuz. Pigmentasyon olarak gayet başarılı. Kalıcılığı da tüm gün olmasa da birkaç saat sürüyor. Eğer gün boyu makyajınızı kullanmanız gerekiyorsa yanınıza almanız ve gerektiğinde tazelemenizi öneririm.
Allık fırçanıza alıp uygulama yaptığınızda bu ışıltıların bir kısmı kaybolup o tatlı pembe kalıyor. Ancak illa ki bu ışıltıları yüzünüzde aynı yoğunlukta görmek istiyorsanız siz de benim gibi aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Onun için de fırça ile değil parmak uçlarınızla ürünü alıp ilgili bölgelere tampon hareketlerle dokundurup bırakabilirsiniz. Bu uygulama özellikle yazın, bronz tende oldukça başarılı oluyor. Dediğim gibi aydınlatıcı olarak kullandığınızda ürünü dağıtmıyorsunuz, sadece cilde bırakıyorsunuz minik dokunuşlarla. Yoksa o bölüm de ayrı bir pembe olur:)


Şimdi gelelim Gabrini Terracotta Blush On içerik kısmına. Yazık ki bu üründe iki ayrı paraben mevcut. Ürün çeşidi bol ve başarılı olan Gabrini'nin de bir an önce daha temiz içerikli ürünlerle bizimle olması dileğimiz. 
Elbette her kullandığımız ürün tertemiz bitkisel organik filan değil. Neler kullanıp denemiyoruz ki, Ama elimizden geldiğince en az zararlısını kullanmak istiyoruz. Zararlı içerikler konusu olduğunda "yiyecek miyiz? 24 saat yüzümüzde mi kalacak? amaaaan" diyen arkadaşım da var. Ve ben saygı duyuyorum düşüncesine, kendi tercihi sonuçta.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Gabrini Terracotta Blush On" için 16 yorum:

  1. A very beautiful marble effect!

    YanıtlaSil
  2. rengi harika gözüküyor aydınlatıcı olarakta kullanılması çok hoş bence

    YanıtlaSil
  3. ışıl ışıl, güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  4. Ay renge bak Harika ışıl ışıl güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  5. İlk bakışta Flormar sanmıştım. Gabrini'nin bu ürününü bilmiyordum :) Ben allıkları bazen far olarak da kullanıyorum. Güzel günlerde kullan. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gabrini'nin ürün çeşidi çok fazla gördükçe şaşırıyorum:)

      Sil
  6. Markanin hic ürününü kullanmadim, sanirim annemde vardi bu marka ürünler, eskiye götürdü beni. Umarim temiz icerikli ürünler gelir, gule gule kullan guzel renk :)

    YanıtlaSil
  7. Rengi çok güzelmiş gerçekten :) Tam iç açan bir tonu var, ellerinize sağlık <3 :)

    YanıtlaSil