Rival de Loop Young Duo Rouge

rival-de-loop-young-duo-rouge-allik


Merhaba 

Rival de Loop Young Duo Rouge ile geldim bugün. Bendeki rengi 01 Sweet Apricot. Sanıyorum 4 ayrı rengi var bu allığın. Ayrıca bunun bir ombre allık olduğunu da belirteyim. 
Yarısı şeftali yarısı pembe tonlarda ve anladığım kadarı ile uygularken şeftali tonu bronzer uyguladığımız bölgeye, pembe tarafını da onun üzerine uygulayıp yerleştirme işlemini yapıyoruz.
Ben o şekilde de denedim ama istediğim sonucu alamadığımdan, fırçayı her iki tarafa dokundurup komple alluk olarak kullandım, kullanıyorum.
Rival de Loop Young ürünlerinden bugüne kadar deneyip memnun kalmadığım renkli kozmetik yok sanıyorum. Özellikle fiyat-performans olarak değerlendirildiğinde tam puan alıyor ürünler. Sadece bende değil tüm kullanıcılardan aynı şekilde. Duo Rouge de aynı şekilde fiyatına göre oldukça başarılı bir ürün.

4.5 gr olan bu ürün mika bir ambajda, kapağı şeffaf. Toz yapıdaki bu ürünün kremsi bir dokusu var. Kadife gibi. 
Aynı rengi ikinci defa aldım ben. İlk kullandığımı çevresinde Rossmann olmayan bir arkadaşım beğendiği için ona hediye etmiştim. Eve dönünce kendime yenisini almıştım. Kolay bitmez ama biterse de yenisini muhakkak alırım. Tabi iki yılı doldurunca da mutlaka kullanmayı bırakmam gerekecek. O zaman yine alacağım, bulabilirsem. 
Pigmenti çok yoğun değil ama başarılı. Özellikle günlük kullanım, yaz makyajı ve özellikle suratına tokat yemiş gibi allık kullananların çok işine yarayacak bir allık bu. Kalıcılığı ise ten makyajınızda kullandıığınız ürüne göre değişiyor ama ben bu allığı kulandığım gün yanıma muhakkak alıyorum gün içinde tazeleme istiyor genel olarak.
Rival de Loop Young ürünleri biliyorsunuz Rossmann Mağazaları'nda satılmakta.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere 
Sevgiler




"Rival de Loop Young Duo Rouge" için 6 yorum:

  1. Rengi çok hoşmuş :) Güle güle kullan ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, renk evet çok hoş ve joker bir renk:)

      Sil
  2. RdL ürünlerini çok seviyorum ben de özellikle bronzetlar Harika 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bronzer ben kendime yakıştırmıyorum yani en azından kullanılması gerektiği gibi kullanmıyorum. Denemedim ama bakayım:)

      Sil
  3. Rival de loop ürünlerini ben de genel olarak çok beğeniyorum :) Rengine ise vuruldumm :) Emeğinize sağlık, sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem marka gerçekten başarılı hem bu renk çok hoş:)

      Sil